Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και αναφέρθηκε, το γεγονός ότι οι αριστερόχειρες δε φημίζονται για τα ωραία τους γράμματα (αν και έχω δει αριστερόχειρες να κάνουν πολύ ωραία γράμματα) οφείλεται στο ότι όταν πάνε να γράψουν τοποθετούν διαφορετικά το χέρι τους (οι δεξιόχειρες το βάζουν στο πλάι, οι αριστερόχειρες από πάνω περίπου) και στον δυτικό τρόπο γραφής (απ' τα αριστερά στα δεξιά) που δεν τους εξυπηρετεί.

• Like 1
  • Members
Δημοσ.

Είπαμε... ζούμε σε έναν κόσμο φτιαγμένο για δεξιόχειρες

Ίσως αυτός να είναι τελικά και ο λόγος που τα γράμματά μου έχουν μεγάλες αποκλίσεις: ενώ, δηλαδή, όταν συγκεντρωθώ λίγο παραπάνω μπορώ να κάνω πολύ καλά γράμματα, όταν δεν τα προσέχω γίνονται τελείως απαράδεκτα (χειρότερα κι από γιατρού).

σημείωση: επίσης, ζωγραφίζω αρκετά καλά για ερασιτέχνης (αν και δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ σχετικά μαθήματα)

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το θεμα για να μιλησουμε για τους ανθρωπους οι οποιοι ειναι αριστεροχειρες και αριστεροποδαροι! Ξεκιναω με μενα. Ειμαι αριστεροχειρας και αριστεροποδαρος και γραφω με το αριστερο και κλοτσαω την μπαλα με το αριστερο ποδι. Το παραξενο ομως ειναι οτι τα υπολιπα τα κανω με το δεξι.

Θα ηθελα παρα πολυ να το συζητησουμε γιατι ειναι αρκετα ενδιαφερον το θεμα.

Υ.Γ: Και με τον αδερφο μου που εχουμε 1.4 χρονια διαφορά ( εγω ειμαι μεγαλυτερος) και αυτος ειναι αριστερος!!!

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να είναι αριστερόχειρας και δεξιοπόδαρος ή το αντίθετο νομίζω ε? Καλά αυτό το ότι είναι αγένεια, ποιος μπορεί να το σκέφτηκε?!??! Αυτό που θυμάμαι από το σχολείο πάντως είναι ότι συνήθως οι αριστερόχειρες δεν έκαναν ωραία γράμματα! :P

Δημοσ.

Αλλες προσδοκιες ειχαμε με τετοιο τιτλο.Απογοητευση  :( 

Τι να κανουμε, η ζωη ειναι αδικη!!!

Δημοσ.

Πρώτη φορά τις ακούω αυτές τις αηδίες. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στους αριστερόχειρες είναι όταν μουτζουρώνονται και μουτζουρώνουν το χαρτί αν το στυλό έχει μελάνι που δε στεγνώνει αμέσως , pilot πχ.

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/top-guns/triantafillos-top-guns/to_aristero_moy_xeri.2277697.html

Και αλλο αρθρο.

http://www.insomnia.gr/topic/312120-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%82/page-4

να συγχωνευθει στο πιο πανω θεμα που υπαρχει ηδη απο το 2009..

Εχει και σωστο τιτλο.

Δημοσ.

Εγω αριστεροχειρας και αριστεροποδαρος το δεξι ποδι και χερι ειναι σχεδον αχρηστα, το μονο που μπορω να κανω με το δεξι χερι σωστα ειναι να κραταω το ποντικι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...