Προς το περιεχόμενο

Βλέπει τα νέα 8gb Ram και έχασε την κάρτα γραφικών !!!!

steliosfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί,

Πάνω που έβαλα τις 4 μνημούλες Kingston Hyperx (8GB) στο MB Asrock 4Core1600P35 και χάρηκα που το BIOS και τα vista 64bit τις είδαν οκ, συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν έβλεπε την Radeon X1650 η οποία δούλευε μια χαρά... Είχε το κλασσικό θαυμαστικό στο device manager

Τι cccleaner, τι νέους ati catalyst drivers, τι άνοιξα και την κούμπωνα... τίποτα.... βλέπω κανονικά με την σύνδεση dvi που έχω αλλά στο device manager πλέον μετά και από το remove λέει Standard VGA Adapters.,

HELPPPPPPPPPPPPPP

Δημοσ.

Μπας και παιζει κανενα conflict με τα IRQ? Χλωμο. Εισαι βεβαιος οτι η VGA τροφοδοτειται? Αυτο που μας λες ειναι οτι ναι μεν βρισκει VGA το συστημα, αλλα δειχνει να μην δεχεται τους drivers της, ως σωστους? Σβησε τελειως την VGA απο το device manager και θα στην αναγνωρισει εκ νεου, οποτε εγκατεστησε τους drivers απτην αρχη. Αλλη λυση μπορει ναναι το format. Τριτη λυση ειναι να βαλεις τα dimm με αλλη διαταξη πανω στη μητρικη μηπως τρωει κανα σκαλωμα περιεργο η μητρικη.

Απο κει και περα δεν μπορω να σκεφτω κατι καλυτερο.

Ερώτηση: Η μητρικη σου ειναι ASUS?

Δημοσ.

πως καταφερες να την βλεπει ως 1600? Με remove και επανεγκατασταση? Υποψιαζομαι οτι παιζει προβλημα με τη τροφοδοσια.

Δημοσ.

έπαιξα με τους drivers και κατάφερα τουλάχιστον αυτό :P

τώρα βέβαια βλέπω και τις 2.... αλλά τουλάχιστον έχω σωστή ανάλυση...

τι να κάνω ? Δεν θυμάμαι τι τροφοδοτικό έχω.... να αλλάξω κατι στο BIOS?? Πχ voltage μνημών κτλ ?

Δημοσ.

όχι !!! εντωμεταξύ τώρα AERO κτλ παίζουν όλα μια χαρά αλλά πάλι βλέπει το secondary ως προβληματικό και γενικά αδυνατεί να εγκαταστήσει τους drivers x1650

έλεος, τέτοια πράγματα από τα ME είχα να δω...

Δημοσ.

To pc ειναι καινουργιο? Αν οχι παλια την εβλεπε και επαιζε κανονικα?

Οταν τις εβαλες αλλαξε ρυθμισεις στα bios? Και μην ξεχναμε το κλασσικο system restore :lol::lol:

AAA σε safe mode την βλεπει ?

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο και έπειτα από πολλά μαγειρέματα την είδε και την εγκατέστησε κανονικά χειροκίνητα με το αντίστοιχο inf ....

τι να πω.... και εγώ ξαφνιάστηκα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...