zeppelinste3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας και πάλι! Βρίσκομαι σε ένα δίλημμα τις τελευταίες μέρες και είπα να ζητήσω και τη δική σας γνώμη. Σε λίγες ημέρες έρχεται η επιδότησή μου... Σκεφτόμουν, λοιπόν να πάρω το LG GT505. Καινούριο, με ό,τι θέλω να έχει μέσα η συσκευή μου... Εμφανίζεται, λοιπόν ένας φίλος και μου πουλάει το Omnia σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, συσκευή, η οποία δεν έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από μια εβδομάδα, επειδή προτίμησε στην πορεία το i-phone... Βγαίνουν και τα δύο στην ίδια τιμή..... Κι όσο για την κατάσταση του τηλεφώνου, είμαι σίγουρη πως είναι ολοκαίνουριο... Εγώ τώρα τί να κάνω θα μου πείτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας και πάλι! Βρίσκομαι σε ένα δίλημμα τις τελευταίες μέρες και είπα να ζητήσω και τη δική σας γνώμη. Σε λίγες ημέρες έρχεται η επιδότησή μου... Σκεφτόμουν, λοιπόν να πάρω το LG GT505. Καινούριο, με ό,τι θέλω να έχει μέσα η συσκευή μου... Εμφανίζεται, λοιπόν ένας φίλος και μου πουλάει το Omnia σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, συσκευή, η οποία δεν έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από μια εβδομάδα, επειδή προτίμησε στην πορεία το i-phone... Βγαίνουν και τα δύο στην ίδια τιμή..... Κι όσο για την κατάσταση του τηλεφώνου, είμαι σίγουρη πως είναι ολοκαίνουριο... Εγώ τώρα τί να κάνω θα μου πείτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Aν εισαι 100% σιγουρη τοσο για την εξωτερικη, οσο για την εσωτερικη κατασταση του ΟΜΝΙΑ προσανατολισου σε αυτο. Εχεις βεβαια στο μυαλο σου πως οι φωτογραφιες και τα βιντεο που τραβαει δεν ειναι και τα καλυτερα. Οπως επισης ΔΕΝ ειναι τοσο multimedia κινητο γενικοτερα. ΕΙΝΑΙ ομως αρτιοτατο για επαγγελματικη και ιντερνετ χρηση κατα την γνωμη μου. Ελπιζω να βοηθησα.
zeppelinste3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ο βασικός που στράφηκα στο LG είναι λόγω συνδιασμού wi-fi και τιμής... Άρα προτιμότερο είναι το Omnia γι'αυτήν την περίπτωση, λες! Ευχαριστώ πολύ stormrain!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.