mindscape Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Έχω δύο εξωτερικούς σκληρούς 2.5", οι οποίοι εμφάνισαν κάποια στιγμή το ίδιο πρόβλημα με trojan ιό που βρήκε το Comodo σε αρχεία .exe, όπως το autorun. Με τη λειτουργία τους δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι στο εισαγωγικό πρώτο φάκελο του σκληρού, ο φάκελος με τα δεδομένα μου (και στους δύο σκληρούς αυτό) δεν φαίνεται πουθενά και για να εισέλθω πατάω χειροκίνητα τον τίτλο του (πχ My Stuff) στην μπάρα και μπαίνω, είναι δηλαδή σαν να έχει γίνει hide ο φάκελος ενώ υπάρχει και λειτουργεί κανονικά. Πώς θα απαλλαγώ από το πρόβλημα με τον ιό και πως θα εμφανιστεί ο φάκελος, ξέρουμε; Ευχαριστώ
F33L Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!! google το virus name and search for answers.. you are not giving us any info here..
Street-Fighter Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 http://www.malwarebytes.org/mbam.php
Dark_Sage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 live cd ubuntu, συνδεεις σκληρο δισκο και αντιο ο ιος!
mindscape Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 live cd ubuntu, συνδεεις σκληρο δισκο και αντιο ο ιος!exw vista...
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 exw vista... Νομίζω πως δεν παίζει ρόλο..
alex89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Βγάζεις το antivurus που έχεις και βάζεις το panda trial που δεν είναι σπασμένο και κάνει πολύ καλή δουλειά. Καθαρίζεις τον υπολογιστή σου και μετά αν θες βγάζεις το panda και βάζεις ξανά αυτό που είχες. Όποτε το έχω κάνει ο υπολογιστής βρίσκει την υγειά του, εκτός και αν έχει φάει πολλές φόλες.
Street-Fighter Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Βγάζεις το antivurus που έχεις και βάζεις το panda trial που δεν είναι σπασμένο και κάνει πολύ καλή δουλειά. Καθαρίζεις τον υπολογιστή σου και μετά αν θες βγάζεις το panda και βάζεις ξανά αυτό που είχες. Όποτε το έχω κάνει ο υπολογιστής βρίσκει την υγειά του, εκτός και αν έχει φάει πολλές φόλες. http://www.virus.gr/portal/content/2009-08,-10-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-05-%CF%83%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.