Προς το περιεχόμενο

Άγορά laptop τώρα?

kvgreco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά.

Είμαι νέος φοιτητής και χρειάζομαι επειγόντως laptop γιά τις εργσίες μου (φοιτώ σε σχολή ΗΜΜΥ).

Έχω βάλει ένα ταβάνι στο κόστος γύρω στα 1500 euro ένα σεβαστό ποσό δηλαδή αλλά όπου και να ρώτησα δεν κάνουν αναβάθμιση σε windows 7 αν το αγοράσω τώρα.Μόνο τα turboX του Πλαίσιου.(Έχω βάλει στο μάτι ένα vaio και ένα acer με 18.4' οθόνη να βλέπω και καμιά ταινία)Από την άλλη ακούω ότι γύρω στο Γενάρη θα μπεί τη ζωή μας η θύρα usb3 καθώς και νέοι φορητοί επεξεργαστές.Δεν ξέρω τι να κάνω και τον προβληματισμό αυτό τον έχουν και άλλα παιδιά και μέχρι στιγμής βολεύομαι λίγο με τους αργοκίνητους υπολογιστές της σχολής.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάπου νοικιάζουν φορητούς και αν βέβαια συμφέρει ώστε να φάω το διάστημα μέχρι τοι τέλος τού χρόνου και να πάρω μετά.

Μπορεί να κτυπήσω ακόμη ακριβότερο μοντέλο αν έρθει και η γνωστή επιδότηση.

Υπάρχει και η άλλη λύση να αγοράσω κανένα μεταχειρισμένο τώρα μόνο γιά Ιντερνετ και μερικές εφαρμογές.Ας είναι παλιό δεν με νοιάζει.

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου?Είναι βλέπετε μεταβατικό στάδιο η παρούσα φάση και με τα windows 7 και με το hardware(του οποίου η εξέλιξη γίνεται πολύ πιό γρήγορα απ ότι το λειτουργικό).

Δημοσ.

παιδια εγω ξερω οτι παντα κατι θα περιμενουμε...οποτε αν παμε σε αυτη την λογικη δεν θα αγοραζουμε ποτε τιποτα,τον γεναρη που λεει ο φιλος θα ανακοινωσουν κατι αλλο που θα βγει το καλοκαιρι και....η ζωη τραβαει την ανηφορα:lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι!

Καίγομαι γιά νέο φορητό και ενδιαφέρομαι γιά κάτι σαν το τελευταίο μοντέλο στη σελίδα

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/series_can.do?storeName=computer_store&landing=notebooks&a1=Category&v1=High performance&

αλλά αν είναι να καθυστερήσουν να έρθουν κανένα μήνα, δεν παίζει και θα ψάξω αλλού. γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν.Ήδη το έχω καθυστερήσει περιμένοντας τα νεα μοντέλα με w7, i7. ddr3 κ.λ.π. Ξέρει κανείς πότε θα έρθουν αυτά τα νέα μοντέλα της hp?

Δημοσ.

Ναι έχει πραγματι αυτά τα νέα μοντέλα.

Οπότε θα το καθυστερήσει να φέρει νέα μοντέλα άλλων εταιρειών γιά να πουλήσει τα turboX.

Γι αυτό σκέφτομαι γιά την ώρα να "σκοτώσω" 3 , 4 κατοσταρικα γιά κανένα netbook, να το δώσω μετά στην αδερφή μου και κατά το Γενάρη που θα έχει φορτώσει η αγορά από νέα μοντέλα θα αγοράσω μεγάλο.Άσε που μπορεί να προλάβω και το usb3 έτσι οπότε θα είμαι πλήρης γιά τη δεδομένη στιγμή.Από netbook δεν έχω ψάξει δεν ξέρω τι παίζει.Μόνο να έχει ικανοποιητική διάρκεια η μπαταρία θέλω.

Άν κάποιος έχει και είναι ευχαριστημένος ας το πεί εδώ.

Δημοσ.
Ναι έχει πραγματι αυτά τα νέα μοντέλα.

Οπότε θα το καθυστερήσει να φέρει νέα μοντέλα άλλων εταιρειών γιά να πουλήσει τα turboX.

Γι αυτό σκέφτομαι γιά την ώρα να "σκοτώσω" 3 , 4 κατοσταρικα γιά κανένα netbook, να το δώσω μετά στην αδερφή μου και κατά το Γενάρη που θα έχει φορτώσει η αγορά από νέα μοντέλα θα αγοράσω μεγάλο.Άσε που μπορεί να προλάβω και το usb3 έτσι οπότε θα είμαι πλήρης γιά τη δεδομένη στιγμή.Από netbook δεν έχω ψάξει δεν ξέρω τι παίζει.Μόνο να έχει ικανοποιητική διάρκεια η μπαταρία θέλω.

Άν κάποιος έχει και είναι ευχαριστημένος ας το πεί εδώ.

ναι αλλα ειναι turbo X !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...