Προς το περιεχόμενο

Μακρυά από sony ericsson!

nikos1965

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά το σέρβις είναι πολύ απλά .......@@@@@@

έχω ένα k850 i και το τελευταίο διάστημα άρχιζε να δυσλειτουργεί .. να μπαίνει στο μενού μονο του να στέλνει μηνύματα μονο του κτλ έως μια μέρα που άνοιγε αλλα η οθόνη παρέμεινε μαύρη

το πήγα λοιπόν στο servise ηρακλειου τους είπα το πρόβλημα και μου είπαν σε 2 μέρες θα μου πουν τι συμβαίνει

λαμβάνω ένα μήνυμα μετά από 2 μέρες ότι το κινητό έχει υγρασία και τίθεται εκτος εγγυήσεις

αλλα σαν καλή εταιρεία που είναι μπορεί με κόστος 240 ευρω να μου κανει αντικατασταση πλακετας !!!!!

το κινητό κάνει καινούργιο 200 ευρώ !!! μιλάμε @@@@@@@@@@ megala !!!

μίλησα με αθηνα και μου είπαν ότι μιας και το "servise" διέγνωσε αυτό το πρόβλημα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!!!

υπόψιν ότι το κινητό ήταν σε αριστη κατάσταση ούτε μια γρατσουνιά και το πρόσεξα παρα πολύ ουδέποτε θα έριχνα κάτι υγρό πάνω του εκτος και ήθελα να το πωτήσω!!!

για αυτό παιδιά μακριά από κινητά sony ericsson διότι στην ουσία δεν έχουν εγγύηση και αν πάθουν κάτι δυστυχώς θα πρέπει να παρετε καινούργιο !!!!

Δημοσ.

εν αντιθεσει με την lg η οποια οτι προβλημα και να εχεις,ερχεται το service σπιτι σου παραλαμβανει το κινητο και αφου στο φτιαξει στο ξαναφερνει.

Δημοσ.

λαμβάνω ένα μήνυμα μετά από 2 μέρες ότι το κινητό έχει υγρασία και τίθεται εκτος εγγυήσεις

αλλα σαν καλή εταιρεία που είναι μπορεί με κόστος 240 ευρω να μου κανει αντικατασταση πλακετας !!!!!

Αυτό με την υγρασία έχει παραγίνει σε όλες της εταιρείες ή τουλάχιστον στις περισσότερες! Πριν λίγες για μέρες κινητό, που είχε σπάσει στα δύο από πτώση, διεγνώσθη πως έχει υγρασία, κατά τ'άλλα για τα προφανή (το κινητό clamshel σε δύο μέρηl) δεν διαπίστωσαν τίποτα. Βέβαια το πήγε ηλικιωμένος και του το΄παν...

Δημοσ.

Βλεπω οτι εκτος απο τη Νοκια (Alpha Copy), αρχισαν και αλλες εταιρειες τις π@#@ες περι υγρασιας. Δηλαδη θα πρεπει να τα πηγαινουμε στο σερβις με αδιαβροχη θηκη ή σε αεροστεγη συσκευασια για να μην ακουμε τετοιες βλακειες;

nikos1965, προφανως σου ειπαν για 240€ για να μην ασχοληθεις καν και να πας να παρεις νεο κινητο.

Απλα, αυτη τη φορα φροντισε να μην παρεις SE ή Νοκια...

Δημοσ.

Μεγάλη είναι η κοροϊδία.

Η δήθεν υγρασία στην πλακέτα έχει γίνει καραμέλα.

Πριν από 2 περίπου χρόνια το τηλέφωνο του αδελφού μου σταμάτησε να λειτουργεί.

Μιας και ήταν ακόμη σε εγγύηση, "τρομάρα τους που τολμούν να λεν ότι παρέχουν εγγύηση" το πήγε για servis.

Πόρισμα το γνωστό πλέον σε όλους. υγρασία στην πλακέτα. (φαντάσου να ζούσαμε και στην Αγγλία)

Παίρνω το τηλέφωνο, του κάνω ενημέρωση λογισμικού και δούλεψε για περισσότερο από ένα χρόνο. (δεν χάλασε, απλά ο αδελφός μου το παρόπλισε μιας και πήρε άλλο)

Συμπέρασμα ή όλοι οι Έλληνες όταν παίρνουμε sonyericsson είμαστε απρόσεκτοι και κάνουμε μπάνιο μαζί τους ή τα τηλέφωνά τους είναι για τα πανηγύρια ή το servis μας δουλεύει.

Δημοσ.
Μεγάλη είναι η κοροϊδία.

Η δήθεν υγρασία στην πλακέτα έχει γίνει καραμέλα.

Πριν από 2 περίπου χρόνια το τηλέφωνο του αδελφού μου σταμάτησε να λειτουργεί.

Μιας και ήταν ακόμη σε εγγύηση, "τρομάρα τους που τολμούν να λεν ότι παρέχουν εγγύηση" το πήγε για servis.

Πόρισμα το γνωστό πλέον σε όλους. υγρασία στην πλακέτα. (φαντάσου να ζούσαμε και στην Αγγλία)

Παίρνω το τηλέφωνο, του κάνω ενημέρωση λογισμικού και δούλεψε για περισσότερο από ένα χρόνο. (δεν χάλασε, απλά ο αδελφός μου το παρόπλισε μιας και πήρε άλλο)

Συμπέρασμα ή όλοι οι Έλληνες όταν παίρνουμε sonyericsson είμαστε απρόσεκτοι και κάνουμε μπάνιο μαζί τους ή τα τηλέφωνά τους είναι για τα πανηγύρια ή το servis μας δουλεύει.

μαλλον το τελευταιο.

απο εμπειριες σας ποια εταιρια εχει πολυ καλο service???

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ακομη περιμενω μια απαντηση απο sony ericsson αλλα μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι με εχουν γραμμενω κανονικα

Δημοσ.
μαλλον το τελευταιο.

απο εμπειριες σας ποια εταιρια εχει πολυ καλο service???

ειπαμε το καλυτερο μακραν σερβις το εχει η LG.

Δημοσ.

Πλακα πλακα και του πατερα μου πριν 6-7 χρονια που επικρατουσε το Nokia 3310,του χαλασε μια ωραια πρω'ι'α το πηγε στον γερμανο και μετα απο 2 μερες του παν υγρασια''αμα κανετε μπανιο μην το αφηνετε διπλα''(ακου εκει τι ειπαν οι εξυπνοι,λες και το παιρνε στο μπανιο μαζι και το λουζε με σαπουναδα)!!!Τους εριξε ολο το ευαγγελιο απ'εξω και ανακατωτα!Μετα απο αυτα αγοραζε samsung και δεν εχουν παθει Χριστο!Ουτε του αδερφου μου!!!

Πο τι θυμηθηκα...:-)

Βρωμοεταιριες μακρια!!!

Δημοσ.

Η ιδια πιπίλα χρησιμοποιείται από όλες τις εταιρίες. Εχει καταντίσει μόδα για περισσότερα έσοδα.Μόνο αν ελέξετε τους αισθητήρες υγρασίας, που συνήθως ειναι μια άσπρη γραμμή στην μπαταρία του κινητού, και τους βγάλετε φωτο να είναι λευκοί, τότε ίσως να βρείτε κάποιο δίκιο.Αλλιώς ... καλύτερα να μην σου τύχει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...