skatopaido Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα παιδια.λοιπον επειδη περιμενω απο στιγμη σε στιγμη ενα νεο συστημα θελω να μου πειτε αν γινεται το εξης(μπορει να ειναι και αφελης η ερωτηση): εχω μια οθονη που εχει και ηχεια, γινεται να εχω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ηχο μεσw hdmi στην οθονη KAI στα ηχεια (με αναλογικη συνδεση,το κλασικο πρασινο βυσμα) στα ηχεια μου logiteck x230?ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..ετσι για μια καλυτερη αισθηση ηχου?δεν χανω τιποτα να το δοκιμασω μονο ενα αχρηστο στην προκειμενη περιπτωση καλωδιο hdmi..τυλαχιστον να γλυτωσω αυτο.δεν θα δωσω και λιγα για το pc
apoxa2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Γιατι δεν συνδεεις αναλογικα και την τηλεοραση στον υπολογιστη ωστε να παιρνεις απο παντου ηχο..?
skatopaido Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Γιατι δεν συνδεεις αναλογικα και την τηλεοραση στον υπολογιστη ωστε να παιρνεις απο παντου ηχο..? δεν θελω να παιρνω απο παντου αλλα να δινω παντου
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Οχι δεν μπορείς ταυτόχρονα να έχεις ηχο απο 2 πήγες. (hdmi και analog)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Αν θέλεις μια καλύτερη αίσθηση ήχου πήγαινε σε 5.1 ηχεία. Τα ηχεία στις οθόνες δεν είναι και τα καλύτερα, δηλαδή χειρότερη αίσθηση θα είχες αν συνδύαζες τα ηχεία τις οθόνης με τα logitech.
tmjuju Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα παιδια.λοιπον επειδη περιμενω απο στιγμη σε στιγμη ενα νεο συστημα θελω να μου πειτε αν γινεται το εξης(μπορει να ειναι και αφελης η ερωτηση): εχω μια οθονη που εχει και ηχεια, γινεται να εχω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ηχο μεσw hdmi στην οθονη KAI στα ηχεια (με αναλογικη συνδεση,το κλασικο πρασινο βυσμα) στα ηχεια μου logiteck x230?ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..ετσι για μια καλυτερη αισθηση ηχου?δεν χανω τιποτα να το δοκιμασω μονο ενα αχρηστο στην προκειμενη περιπτωση καλωδιο hdmi..τυλαχιστον να γλυτωσω αυτο.δεν θα δωσω και λιγα για το pc Αν θέλεις μια καλύτερη αίσθηση ήχου πήγαινε σε 5.1 ηχεία. Τα ηχεία στις οθόνες δεν είναι και τα καλύτερα, δηλαδή χειρότερη αίσθηση θα είχες αν συνδύαζες τα ηχεία τις οθόνης με τα logitech. Φίλτατοι, Ο stereo ήχος θέλει δύο ηχεία για να αναπαρχθεί σωστά. Ούτε 4 ούτε 5. δυο.-
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 +1 @ tmjuju, αν βέβαια μιλάμε για μουσική (και φυσικά όχι SACD).
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ναι μόνο που ακομα και στα 5.1 ηχεια ο δικαναλος ηχος απο τα τραγουδια δεν βγαινει απο ολα τα ηχεια. Τεσπα απλα επειδή είναι για PC πήγε ο νους μου σε ταινίες και παιχνίδια και προτεινα 5.1 ηχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.