JimxxZe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα,εψαξα λιγο σε διαφορα e-shops για να βρω μκαρυ καλωδιο usb 15m περιπου χριαζομαι.Θελω να συνδεσω μια webcamera με τοpc.Υπαρχει τοσο μακρυ καλωδιο? Αν οχι τι θα πρεπει να κανω?Ειδα μεγιστο μακρος ενος usb 5m...ανα 5m θα πρεπει να συνδεω και απο ενα hub?
nick#18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 εχμ....εγω γιατι ειχα φταιξει 12μετρο usb με πολλες προεκτασεις και δουλευε ρολοι? ουτε hub ουτε τπτ...kαι πανω ειχα συνδεμενη camera...
JimxxZe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Πως δηλαδη nick??Π.χ εχω 2καλωδιο usb 5μ το καθενα με τι τα ενωνεις εκτος των hub?Οταν λες προεκτασεις??
Nearly_God Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δεν χρειάζεσαι HUB αλλά προέκταση USB male - female και μπορείς να βρεις και με ενίσχυση σήματος
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 εχμ....εγω γιατι ειχα φταιξει 12μετρο usb με πολλες προεκτασεις και δουλευε ρολοι? ουτε hub ουτε τπτ...kαι πανω ειχα συνδεμενη camera... Γι' αυτό: χα USB 2.0 maximum cable length is 5 metres (16 ft). Maximum permitted hubs connected in series is 5. Although a single cable is limited to 5 metres, the USB 2.0 specification permits up to five USB hubs in a long chain of cables and hubs. This allows for a maximum distance of 30 metres (98 ft) between host and device, using six cables 5 metres (16 ft) long and five hubs. In actual use, since some USB devices have built-in cables for connecting to the hub, the maximum achievable distance is 25 metres (82 ft) + the length of the device's cable. For longer lengths, USB extenders that use CAT5 cable can increase the distance between USB devices up to 50 metres (160 ft).
nick#18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 χμμμ...ηταν αυτο που δεν το διαβασα ολοκληρο γιατι βαριομουν
JimxxZe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Α ωραια,το σημα θα ειναι δυνατο ομως?Ειχα διαβασει καπου οτι ειχε δοκιμασει ενας και δν ηταν δυνατο σημα και δε μπορουσε να συνδεσει την καμερα με το πισι ειχε φτιαξει 30μ καλωδιο usb ομως αυτος Οκ ευχαριστω παιδια για τις γρηγορες απαντησεις σας Θα παρω αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/Multimedia/Web-Cameras/Microsoft-LifeCam-Cinema-Webcamera-H5D-00002.htm απτα μθλτιραμα ομως γτ την εχουν 5 ευρω φθηνοτερα...βσκ την θελω για να βγαινει η εικονα ονλινε γιαυτο καινθελω μακρυ καλωδιο γτ θα την εχω εξω απτο σπιτι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:38 ---------- Μια μικρη διευκρινιση καποιος...to usb το συνδεω στην προεκταση την ακρη της προεκτασης την συνδεω μετα στον ενισχυτη σηματος η ενωνω πρωτα ολα τα usb καλωδια με τη σειρα και στο τελος βαζω τον ενισχυτη??
Nearly_God Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Αυτό το καλώδιο έχει ενσωματωμένο τον ενισχυτή ενώ αυτό είναι μια απλή προέκταση, γι' αυτό και η διαφορά στην τιμή.
JimxxZe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Nearly_God να σε ρωτησω εγω που χριαζομαι 15μ usb kαλωδιο αν παρω τα 10μ καλωδιο απλη προεκταση usb χωρις ενισχυτη και τα ενωσω με το καλωδιο 5μ που εχει και τον ενισχυτη ειναι οκ?η θελει ολα να ειναι το ιδιο?
JimxxZe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μια διευκρινιση καποιος ρε παιδια μη πληρωσω ποσα λεφτα παραπανω για 3 καλωδια με ενισχυτη ενω μπορει να γινει η δουλεια με μονο 1
M@ROUD@S Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Σιγουρα δεν χρειαζεσαι 3 αλλα 2+προεκταση...Αλλα μονο με δοκιμη νομιζω οτι μπορεις να ξερεις...
JimxxZe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ok 15m θελω να ειναι περιπου θα βαλω ενα με ενισχυτη και τα αλλα 2 το σκετο και θα τα δοκιμασω ;-) Thanxxx
De@th L0rd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ok 15m θελω να ειναι περιπου θα βαλω ενα με ενισχυτη και τα αλλα 2 το σκετο και θα τα δοκιμασω ;-)Thanxxx Να το επαναφέρω γιατί χρειάζεται να κάνω ακριβώς το ίδιο. Δούλεψε και αν ναι με τι συσκευές;
kanesaxo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Να το επαναφέρω κι εγώ,αν και ο ντεθ λορντ, δε πήρε απάντηση. Θέλω κατι παρόμοιο για να συνδέσω ένα πλοτερ, στο διπλανό δωμάτιο. Γύρω στα 10μ. Τι κάνουμε; Κατι που να ειναι δοκιμασμένο,πως δουλεύει παρακαλώ, οχι θεωρίες. Ευχαριστώ! Να το επαναφέρω κι εγώ,αν και ο ντεθ λορντ, δε πήρε απάντηση. Θέλω κατι παρόμοιο για να συνδέσω ένα πλοτερ, στο διπλανό δωμάτιο. Γύρω στα 10μ. Τι κάνουμε; Κατι που να ειναι δοκιμασμένο,πως δουλεύει παρακαλώ, οχι θεωρίες. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.