warewolf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχει κανα προγραμματάκι η logitech για calibration; Για δες στο site... οχι, αλλα τελικα κανει μονο του οταν το βγαλω και το ξαναβαλω στην usb
vadou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Κατέβασε software από http://www.logitech.com/index.cfm/441/4172&hub=1&cl=roeu,en Εμένα παίζει και στο Grid κανονικά, οπότε κάτι δεν κάνεις σωστά. Καλά καψίματα
warewolf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Κατέβασε software από http://www.logitech.com/index.cfm/441/4172&hub=1&cl=roeu,en Εμένα παίζει και στο Grid κανονικά, οπότε κάτι δεν κάνεις σωστά. Καλά καψίματα ακριβως απο εκει κατεβασα τους drivers (vista x64) για τα win 7 χ64 που εχω. ομως μεσα στο grid βλεπω μονο default και custom ρυθμιση για πληκτρολογιο. τιμονιερα δεν εμφανιζεται πουθενα. μηπως εχεις την pro και οχι την gt τιμονιερα ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πολλες τιμονιερες μαζι εχει στο Media Markt στην Κηφισιας. Εγω δηλαδη που εχω τη G25 δε μπορω να πω εμπειριες ε? Α και btw η Logi εχει μια χαρα drivers για 64bit Vista/7
jimmy211086 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 φιλε warewolf γεια σου και απο εμενα. δεν εχο την τιμονιερα που λες αν και εχω ψηθει πολυ ασχημα να την παραγγειλω τις επομενες μερες. οσο για το προβλημα με το grid που λες, προσπαθησε να ανοιξεις το παιχνιδι μεσο του logitech profiler. ισως ετσι να την αναγνωρισει. αμα γινει ετσι η βρεις τον τροπο να την αναγνωρισει πες και σε μενα γιατι θελω και εγω να την παρω αλλα θα ειναι κριμα να μην παιζει το grid αν και καποιος πιο πανω ανεφερε οτι παιζει οποτε μαλλον θα θελει απλα λιγο ψαξιμο. καλο καψιμο και περιμενω εντυπωσεις
M@ROUD@S Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 απο cosmodata στουρναρη στα 89 ευρω.αλλα δεν προλαβα να παιξω NFS μιση ωρα και το τιμονι δεν παει καλα. για να πηγαινει ευθεια, πρεπει να ειναι ελαφρως στριμενο δεξια. Λοιπον βαλε το dead zone στο 10/100 βαλε το feedback στο 3/10 και πες μου ποιο αμαξι χρησιμοποιεις να σου πω τις ρυθμισεις...Το πλαισιο την εχει 25 ευρω φτηνοτερα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:07 ---------- φιλε warewolf γεια σου και απο εμενα. δεν εχο την τιμονιερα που λες αν και εχω ψηθει πολυ ασχημα να την παραγγειλω τις επομενες μερες. οσο για το προβλημα με το grid που λες, προσπαθησε να ανοιξεις το παιχνιδι μεσο του logitech profiler. ισως ετσι να την αναγνωρισει. αμα γινει ετσι η βρεις τον τροπο να την αναγνωρισει πες και σε μενα γιατι θελω και εγω να την παρω αλλα θα ειναι κριμα να μην παιζει το grid αν και καποιος πιο πανω ανεφερε οτι παιζει οποτε μαλλον θα θελει απλα λιγο ψαξιμο. καλο καψιμο και περιμενω εντυπωσεις Παραγγειλε την τωρα εχω λιωσει εγω...Απο ρυθμισεις αλλο τιποτα...
jimmy211086 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 φιλε marouda αντιμετοπιζω ενα προβληματακι. μενω κεφαλλονια και εδω δεν εχουμε πλαισιο και δεν εχει τυχει ποτε να παρω κατι απο το ιντερνετ. το πλαισιο μπορει να το φερει εδω ανεξαρτητα αν υπαρχει παραρτημα? γινεται να πληρωσω με αντικαταβολη η ειναι απαραιτητη προυποθεση η χρηση πιστωτικης? και εκτος αυτου στην σελιδα του πλαισιου λεει οτι δεν υπαρχει και αναμενεται
warewolf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ανεφερα πιο πανω το προβλημα με το calibration. την εβγαλα και ξαναεβαλα στο usb του pc και μετα απο λιγα sec γυριζε μονη της δεξια αριστερα και καλιμπραριστηκε μονη της. το force feedback στο nfs το εχω στο 3, κατα τα αλλα δεν αλλαξα καμια αλλη ρυθμιση. οσον αφορα το GRID το ανιχνευσε η τιμονιερα και το βαζει σαν profile (???) οταν κανω απο τις επιλογες τις τιμονιερας play grid, τοτε εμφανιζεται το μυνημα: grid all ready running. βλεπω στις διεργασιες ενα grid 32 exe (η καπως ετσι) αλλα το παιχνιδι ξεκινα μονο οταν το ξεκινησω εγω. και παλι τοτε ρυθμισεις τιμονιερας δεν υπαρχουν μεσα στο grid. καπου διαβασα οτι μονο η force pro και οχι η GT το υποστηριζει. αν ξερει καποιος αλλος ας βοηθησει
activex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ομως μεσα στο grid βλεπω μονο default και custom ρυθμιση για πληκτρολογιο. τιμονιερα δεν εμφανιζεται πουθενα. μηπως εχεις την pro και οχι την gt τιμονιερα ? μισό λεπτό! δεν βλέπεις μέσα στο grid κάποιο έτοιμο προφίλ τιμονιέρας όπως με το NFS shift! απλά πρέπει να πας στο custom και στο εκάστοτε κουμπί να πατήσεις το αντίστοιχο της τιμονιέρας... να μια χαρακτηριστική φώτο που βρήκα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:32 ---------- φιλε marouda αντιμετοπιζω ενα προβληματακι. μενω κεφαλλονια και εδω δεν εχουμε πλαισιο και δεν εχει τυχει ποτε να παρω κατι απο το ιντερνετ. το πλαισιο μπορει να το φερει εδω ανεξαρτητα αν υπαρχει παραρτημα? γινεται να πληρωσω με αντικαταβολη η ειναι απαραιτητη προυποθεση η χρηση πιστωτικης? και εκτος αυτου στην σελιδα του πλαισιου λεει οτι δεν υπαρχει και αναμενεται Κανε ένα λογαριασμό στη σελίδα του πλαισίου,ένα απλό email θέλουν (συνέχισε την παραγγελία κανονικά και θα δεις τη διαδικασία) στους τρόπους αποστολής σίγουρα έχει και courier όπου λογικά θα επωμίζεσαι το κόστος αποστολής (αντικαταβολή) Η διαθεσιμότητα είναι ένα θέμα και εκτός της αναμονής πρέπει και να ...προλάβεις! (εκτός αν θεωρηθεί το τωρινό προπαραγγελία)
jimmy211086 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 iparxoun ingame rithmiseis gia to timoni. i driving assists i advanced prepei na pas nomizo se ena apo na menus einai. den einai diskolo na to vreis. giati den kleineis tin diergasia kai na ksanadokimaseis na mpeis? oxi pos tha kerdiseis kati idiaitero apla mporei na xreiazesai na kaneis kapoies pio leptomereis rithmiseis Sorry για τα greeklish ξεχαστηκα εντελως.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:13 ---------- θα παρω ενα τηλεφωνο αυριο να δω τι παιζει να μαθω και τα εξοδα αποστολης. ευχαριστω παντως να σαι καλα
yiannis_1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 οχι, αλλα τελικα κανει μονο του οταν το βγαλω και το ξαναβαλω στην usb To συγκεκριμένο προβληματάκι είναι κλασσικό σε όλες τις logitech όταν δεν δίνει σωστά ρεύματα η μητρική στις usb θύρες. Καλορίζικη και πολυ σωστή η επιλογή σου αν πήρες την Driving Force GP. Βασικά 3-4 τιμόνια που αξίζουν πάιζουν αυτή τη στιγμή. Logitech Driving Force GT (διάδοχος της Driving Force Pro) απο 62 ευρό Logitech G25 Racing Wheel απο 182 ευρό Logitech G27 Racing Wheel (διάδοχος της G27) δεν την εχει φέρει κανένα ελληνικό μαγαζί ακόμα Porsche 911 Turbo Wheel της Fanatek η οποία κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις την απλή και την rs. (H RS εχει απίστευτα πενταλιέρα.) Όλες αυτές εχουν 900 μοίρες περιστροφής (η οποία είναι must και πρέπει να την συνηθήσεις κατά την γνώμη μου) και λειτουργία ανάδρασης, ενω η g25 και η Porsche 911 Turbo εχουν και άλλα καλούδια οπως 3ο πεντάλ για συμπλέκτη, πεντάλ διαφορετικής σκληρότητας, δερμάτινη επένδηση και 6τάχυτο Η-pattern επιλογέα για αλλαγές ταχυτήτων εκτός απο τις κλασσική πλέον πετουλούδα που βρίσκεται πίσω απο τη στεφάνη για σειριακές αλλαγές. Αφου έκανες τον κόπο να το ψάξεις και να αγοράσεις τόσο sim τιμόνι νομίζω πως θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά και στα παιχνίδια LFS - Netkar Pro - GTR 2 - Rfactor. Εγω παίζω LFS κυριως λόγο των online πρωταθλημάτων που τρέχουν. Πάρε και μια γεύση για το πως παίζει με το τιμόνι σου σε drift mode με όλες τις μοίρες ανοιχτές. [ame] [/ame]Πέρνα και απο το site της GVR η οποία διοργανώνει UMC Demo 2009 για την demo version του LFS και δίνει ως έπαθλο τρείς άδειες για το full game. Να και το πρόγραμμα αν θες να ξεκινήσεις προπόνηση. Κυρ, 18 Οκτ 2009 XFG@BL1 (XF GTi @ Blackwood GP) 30 Κυρ, 25 Οκτ 2009 XFG@BL2 (XF GTi @ Blackwood Rallycross) 30 Κυρ, 01 Νοε 2009 XRG@BL1 (XR GTi @ Blackwood GP) 30 Κυρ, 08 Νοε 2009 XRG@BL2 (XR GT @ Blackwood Rallycross) 30 Κυρ, 15 Νοε 2009 FBM@BL1 (Formula BMW @ Blackwood GP) 37 http://gvrteam.gr/forum/viewtopic.php?f=12&t=1381 Άλλη μια ελληνική ομάδα που πρόσφατα σχηματίστικε είναι η HR-Racing και οι 2 ομάδες συμμετέχουν σε ξένα πρωταθλήματα και θα σου δωθεί μέσα απο αυτές η ευκαιρία να λιώσεις εντατικά και για πολύ καιρό την DF GT σου. Εγω λιώνω απο το 2006-2007 και αφού κατευχαριστήθηκα την DFP pro που είχα (πάνω απο 200.000 ΧΛΜ μόνο στο LFS) πήγα πρόσφατα σε G25. Καλορίζικος και πάλι.
warewolf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 μισό λεπτό! δεν βλέπεις μέσα στο grid κάποιο έτοιμο προφίλ τιμονιέρας όπως με το NFS shift! απλά πρέπει να πας στο custom και στο εκάστοτε κουμπί να πατήσεις το αντίστοιχο της τιμονιέρας... να μια χαρακτηριστική φώτο που βρήκα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:32 ---------- Κανε ένα λογαριασμό στη σελίδα του πλαισίου,ένα απλό email θέλουν (συνέχισε την παραγγελία κανονικά και θα δεις τη διαδικασία) στους τρόπους αποστολής σίγουρα έχει και courier όπου λογικά θα επωμίζεσαι το κόστος αποστολής (αντικαταβολή) Η διαθεσιμότητα είναι ένα θέμα και εκτός της αναμονής πρέπει και να ...προλάβεις! (εκτός αν θεωρηθεί το τωρινό προπαραγγελία) ειχες απολυτο δικιο. μεσα απο το μενου καταφερα τελικα να κανω τις ρυθμισεις. δεν ηταν ετοιμα οπως στο nfs. με εσωσες ευχαριστω πολυ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:56 ---------- To συγκεκριμένο προβληματάκι είναι κλασσικό σε όλες τις logitech όταν δεν δίνει σωστά ρεύματα η μητρική στις usb θύρες.Καλορίζικη και πολυ σωστή η επιλογή σου αν πήρες την Driving Force GP. Βασικά 3-4 τιμόνια που αξίζουν πάιζουν αυτή τη στιγμή. Logitech Driving Force GT (διάδοχος της Driving Force Pro) απο 62 ευρό Logitech G25 Racing Wheel απο 182 ευρό Logitech G27 Racing Wheel (διάδοχος της G27) δεν την εχει φέρει κανένα ελληνικό μαγαζί ακόμα Porsche 911 Turbo Wheel της Fanatek η οποία κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις την απλή και την rs. (H RS εχει απίστευτα πενταλιέρα.) Όλες αυτές εχουν 900 μοίρες περιστροφής (η οποία είναι must και πρέπει να την συνηθήσεις κατά την γνώμη μου) και λειτουργία ανάδρασης, ενω η g25 και η Porsche 911 Turbo εχουν και άλλα καλούδια οπως 3ο πεντάλ για συμπλέκτη, πεντάλ διαφορετικής σκληρότητας, δερμάτινη επένδηση και 6τάχυτο Η-pattern επιλογέα για αλλαγές ταχυτήτων εκτός απο τις κλασσική πλέον πετουλούδα που βρίσκεται πίσω απο τη στεφάνη για σειριακές αλλαγές. Αφου έκανες τον κόπο να το ψάξεις και να αγοράσεις τόσο sim τιμόνι νομίζω πως θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά και στα παιχνίδια LFS - Netkar Pro - GTR 2 - Rfactor. Εγω παίζω LFS κυριως λόγο των online πρωταθλημάτων που τρέχουν. Πάρε και μια γεύση για το πως παίζει με το τιμόνι σου σε drift mode με όλες τις μοίρες ανοιχτές. Πέρνα και απο το site της GVR η οποία διοργανώνει UMC Demo 2009 για την demo version του LFS και δίνει ως έπαθλο τρείς άδειες για το full game. Να και το πρόγραμμα αν θες να ξεκινήσεις προπόνηση. Κυρ, 18 Οκτ 2009 XFG@BL1 (XF GTi @ Blackwood GP) 30 Κυρ, 25 Οκτ 2009 XFG@BL2 (XF GTi @ Blackwood Rallycross) 30 Κυρ, 01 Νοε 2009 XRG@BL1 (XR GTi @ Blackwood GP) 30 Κυρ, 08 Νοε 2009 XRG@BL2 (XR GT @ Blackwood Rallycross) 30 Κυρ, 15 Νοε 2009 FBM@BL1 (Formula BMW @ Blackwood GP) 37 http://gvrteam.gr/forum/viewtopic.php?f=12&t=1381 Άλλη μια ελληνική ομάδα που πρόσφατα σχηματίστικε είναι η HR-Racing και οι 2 ομάδες συμμετέχουν σε ξένα πρωταθλήματα και θα σου δωθεί μέσα απο αυτές η ευκαιρία να λιώσεις εντατικά και για πολύ καιρό την DF GT σου. Εγω λιώνω απο το 2006-2007 και αφού κατευχαριστήθηκα την DFP pro που είχα (πάνω απο 200.000 ΧΛΜ μόνο στο LFS) πήγα πρόσφατα σε G25. Καλορίζικος και πάλι. επειδη δεν εχω παρει καποιο επιπλο για να τη στηριξω, εχτες την δοκιμασα δενοντας της επανω σε μια πολυ βαρια καρεκλα (μην βαρατε). δεν χρειαζεται να σου πω οτι στην αρχη με το force feedback στο 10, πονουσαν τα χερια μου υστερα απο ωρα και η καρεκλα εκανε κωλοτουμπες καποια στιγμη. χειμωνας ερχεται, θα στηθει σωστα, και θα ψαχτω με τα rfactor, gtr,lfs οπου λεγεται οτι εχουν αλλη αισθηση σαν εξομοιωτες. με βλεπω να παχαινω επικινδυνα μεσα στο χειμωνα αν κολλησω με την τιμονιερα.
activex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ειχες απολυτο δικιο.μεσα απο το μενου καταφερα τελικα να κανω τις ρυθμισεις. δεν ηταν ετοιμα οπως στο nfs. με εσωσες ευχαριστω πολυ αυτό μην το ξεχνάς διότι θα το συναντάς συχνά (δεν έχουν όλα έτοιμα προφίλ) Υ.Γ πως είναι η πρώτη επαφή ; εγώ στις αρχές νόμιζα ότι κουνιέται και το κάθισμα! φαντάσου ταραχή
yiannis_1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 επειδη δεν εχω παρει καποιο επιπλο για να τη στηριξω, εχτες την δοκιμασα δενοντας της επανω σε μια πολυ βαρια καρεκλα (μην βαρατε). δεν χρειαζεται να σου πω οτι στην αρχη με το force feedback στο 10, πονουσαν τα χερια μου υστερα απο ωρα και η καρεκλα εκανε κωλοτουμπες καποια στιγμη. χειμωνας ερχεται, θα στηθει σωστα, και θα ψαχτω με τα rfactor, gtr,lfs οπου λεγεται οτι εχουν αλλη αισθηση σαν εξομοιωτες. με βλεπω να παχαινω επικινδυνα μεσα στο χειμωνα αν κολλησω με την τιμονιερα. Ο καλύτερος τρόπος στήριξης είναι ενα απλό γραφείο. Για καρέκλα μια οποιαδήποτε καρέκλα γραφείου η δυνατόν χωρίς ροδάκια για να μη φεύγεις προς τα πίσω. Δεν εχω καταλάβει ακριβώς πως προσπαθείς να παίξεις σε πολυθρόνα και που στηρίζεις την τιμονιέρα. Εγω την εχω οπως βλέπεις εδω οπως και οι περισσότεροι στην ομάδα και με κάμερα πάντα απο μέσα. http://www.youtube.com/profile?user=uhupsol#p/u/23/VolsfryMTRY Όσο για το αν θα παχύνεις είναι το μόνο σίγουρο. [ame] [/ame]
jimmy211086 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 με βλεπω να παχαινω επικινδυνα μεσα στο χειμωνα αν κολλησω με την τιμονιερα. Ανεβασε την τιμη το force feedback να κανεις μπρατσα τουλαχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.