Προς το περιεχόμενο

Αγορά (γρήγορου) usb flash drive

antonl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα θελα τις απόψεις σας για αγορά usb flashακίου.

Απαιτήσεις:

- Καλές ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης

- Χωρητικότητα 8-16GB

- Τιμή <=50€

πχ αν υπάρχει 8άρι με ταχ. εγγραφής 20MB/s, θα προτιμηθεί από 16άρι με ταχ. εγγραφής 12MB/s στα ίδια χρήματα.

Δημοσ.

Θα πρότεινα το Corsair για δύο λόγους:

- Έχω πάρει OCZ και ήταν έτοιμο να σπάσει. Ευτυχώς μου το αντικατέστησαν στο Eshop, αλλά όχι πριν επικοινωνήσω με την εταιρία στο εξωτερικό για να με διαβεβαιώσουν ότι δεν πρέπει να φαίνεται καθόλου ετοιμόρροπο. Τσάμπα ταλαιπωρία. Ήταν από τα πρώτα πολύ γρήγορα της OCZ (35Ε 1 γκίγκα, τότε!), καλή ώρα μεταλλικό με καπάκι όπως αυτό που δείχνεις, και δεν ξαναπλησίασα.

- Το Corsair είναι άθραυστο και αδιάβροχο, και το καπάκι απλά δεν χάνεται επειδή είναι λασχτιχένιο και δεν πέφετι μόνο του.

Δημοσ.

Kingston vs Corsair vs OCZ βλέπω (μετά από λίγο googling και το link του phanispal) ψιλοϊσόπαλα τα πράγματα από άποψη ταχύτητας σε κανονικές συνθήκες (ίσως το OCZ είναι λίγο ελάχιστα ταχύτερο). Οπότε μάλλον το Kingston αποκλείεται λόγω €/GB. Για την ώρα προηγείται λίγο το Corsair επειδή μπορώ να το πάρω από Mall.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :)

edit: Απ το αδιέξοδο (λέμε τώρα) μ έβγαλε το Πλαίσιο που χε μόνο το Corsair. Thanks again :)

Δημοσ.

Το βάζεις στο μπρελόκ των κλειδιών :)

Το μόνο κακό είναι πως πρέπει να κάνεις λίγο γυμναστική κάθε φορά που το βάζεις σε usb θύρα για να μην το βάλεις ανάποδα.

Δημοσ.

εχω ενα ΟCZ Rally 32gb και ενα OCZ Rally 16gb.

Και τα 2 ειναι λιγο πιο αργα (εχουμε κανει ΤΕΣΤ) απο το CORSAIR 16GB FLASH VOYAGER

(ΜΝΗΜΕΣ USB - ) που εχει ο κολλητος μου...

Εμενα ομως δεν μου αρεσει το design του αν και ειναι πιο ανθεκτικο λογω κατασκευης αλλα αυτα ειναι γουστα παντα...

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι OCZ Rally 2 < Corsair 16GB Voyager (που με τη σειρά του είναι πιο αργό απ το Voyager GT), τότε έκανα καλό deal :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...