Προς το περιεχόμενο

Το πλαίσιο μου χρωσταει 145 ευρώ για board P4.


Gabriel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Πρό ενός μηνός,επέστρεψα στο κατάστημα του πλαισιου ένα Gigabyte 8PE667 με το 845ΡΕ chipset διότι αδυνατούσε να μου δουλέψει με 2 DDR μνήμες(γενικό πρόβλημα του συγκεκρειμένο μοντέλου).

Το πσοό που μου πίστωσαν είναι 145 ευρώ.

Το θέμα είναι τι board για P4 να πάρω τώρα?Προσπάθησα να εξαργυρώσω την πίστωση αλλά δεν έκατσε και τώρα ειμαι αναγκασμένος να την πάρω από πλαίσιο.

Υπάρχει αυτό που σκέφτομαι http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=849&Catalog_Id=1&Product_Id=90542&Merchant_Id=1&sts_cid=3 αλλά μου την σπάει οτι δεν έχει τίποτα καλούδια,υπαρχει επίσης αυτό http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=849&Catalog_Id=1&Product_Id=103467&Merchant_Id=1&sts_cid=3 του οποίου τη μάρκα ψιλόφοβάμαι και υπάρχει http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=849&Catalog_Id=1&Product_Id=87813&Merchant_Id=1&sts_cid=3 το οποίο βγαίνει πρώτο στο τέστ του RAM(oxι οτι αποτελεί κριτήριο αγοράς το RAM,αλλά κάτι είναι και αυτο)φοβάμαι όμως μην έχω τα ίδια με τις μνήμες (ουσιαστικά είχα το ίδιο χωρίς το RAID,άλλοι κάτοχοι του όμως σε διάφορα forums λένε οτι δεν έχει πρόβλημα.Η γνώμη σας πολύτιμη.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanxs Decon!

Το chaintech το σκεφτόμουν αρκετά,αλλά είχε ίδια λεφτά πάνω κάτώ με το Asus και είπα να πάρω μια φορά και την κορυφαία μάρκα δεν γ****ται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η chaintech έχει κάνει σημαντικά βήματα για να βελτιώσει την ποιότητα της και με την καινουργια σειρά την την ZENITH έχω την αίσθηση και σύμφωνα με δίαφορα reviews ανα το internet οτι το έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό. Νομίζω ότι δε θα χάσεις αν επιλέξεις τη motherboard της. Από την άλλη αν είναι να την αγοράσεις και με το παραμικρό βρίζεις την τύχη σου είναι μάταιο, πάρε ASUS. Αν και έχω μία αρχή, να μην αγοράζω υπερτιμημένα προϊόντα, μου τη σπάνε οι πολιτικές των εταιριών αυτών. Καλές αγορές!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...