Προς το περιεχόμενο

Uninstall του BIOS update

nkoudis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορω να βρώ λύση.

Χρησιμοποιώ τον επιτραπέζιο υπολογιστή μου για να παίζω μόνο

Εmpire Total War.Ο υπολογιστής είναι μεν συνδεδεμένος στο net αλλά μόνο για το παιχνίδι

Τώρα,το μόνο που έκανα ήταν να κάνω update στο BIOS,μετά έκανα ξανα εγκατάσταση το παιχνίδι και "σέρνεται" το μηχανημα.Πως μπορω να κάνω uninstall το update του Bios;;;

Δεν έχω συνδεδεμένα ουτε scanner,ουτε τίποτα,μόνο το modem.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δε μπορείς να κάνεις "απεγκατάσταση" της έκδοσης του BIOS που έχεις. Μπορείς απλά να βάλεις την προηγούμενη ή κάποια άλλη.

Μόνο κατά τη διάρκεια του gaming σέρνεται όμως το σύστημα;

Δημοσ.
Καλησπέρα στο forum,έχω ένα πρόβλημα που δεν μπορω να βρώ λύση.

Χρησιμοποιώ τον επιτραπέζιο υπολογιστή μου για να παίζω μόνο

Εmpire Total War.Ο υπολογιστής είναι μεν συνδεδεμένος στο net αλλά μόνο για το παιχνίδι

Τώρα,το μόνο που έκανα ήταν να κάνω update στο BIOS,μετά έκανα ξανα εγκατάσταση το παιχνίδι και "σέρνεται" το μηχανημα.Πως μπορω να κάνω uninstall το update του Bios;;;

Δεν έχω συνδεδεμένα ουτε scanner,ουτε τίποτα,μόνο το modem.Ευχαριστώ

Έπαθα το ίδιο με μια Biostar πριν 10 χρόνια (πώς περάσανε..) Ξαναφλάσαρε το BIOS ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή. Να ελέγξεις τις ρυθμίσεις του αμέσως μετά ώστε να βεβαιωθείς για τη σωστή ταχύτητα του επεξεργαστή και της μνήμης, αλλά και για τις υπόλοιπες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Ναι,"σερνεται" μόνο στο παιχνίδι γιατί δεν εχω τιποτα στον υπολογιστη,τους βασικους drivers των windows και το παιχνίδι.

Ευχαριστώ για την βοήθεια,παιδια,να'στε καλά

Υ.Γ. Μήπως φταίει και το οτι το OS ειναι XP Pro Servise Pack 3??????

Δημοσ.

Και για να βάλεις older bios θα θέλει μάλλον λίγο ζόρι... πάντως ρίξε ένα 2o flashάρισμα/clearcmos/load optimized και βλέπεις ;)

( αν και κάτι άλλο πρέπει να παίζει... )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...