Προς το περιεχόμενο

διαφορές στις μνήμες RAM?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α OK τότε..

Το ότι βλέπει τα 3.3GB πάντως είναι λογικό απ' τη στιγμή που έχεις 32bitα 7 ( σωστά; ).

Το Gadget των windows μου δείχνει ότι χρησιμοποιήτε το ίδιο % ποσοστό Ram με πριν που είχα 2GB! Μήπως τα windows τώρα ξοδέυουν περισσότερη Ram που έχω 4GB αντί για 2;

Όντως, έτσι είναι.

Δημοσ.
Α OK τότε..

Το ότι βλέπει τα 3.3GB πάντως είναι λογικό απ' τη στιγμή που έχεις 32bitα 7 ( σωστά; ).

Όντως, έτσι είναι.

Ναι 32 bit έχω. Τι μ....ες κάνουν τα windows ρε φίλε με την Ram! Έβαλα παραπάνω Ram για καποιον λόγο, αν είναι να την τρώνε τα windows απλά επειδή υπάρχει να το χέσω!

Εκτός αν πάνε τα windows πιό γρήγορα,αλλά δεν είδα καμία διαφορά μέχρι τώρα,ισα ίσα πιο αργό μου φένεται!

Δημοσ.

Δεν την καταναλώνουν ακριβώς, αλλά την cacheάρουν ώστε να είναι πιο γρήγορο το λειτουργικό.

Τι να σου πω ρε μαν.. κι εγώ αυτό έχω καταλάβει με λίγη χρήση σε Vista/7, κάτι περισσότερο θα ξέρουν όμως αυτοί που έχουν φάει τα χρόνια τους στα Vista περισσότερο και λιγότερο στα 7..

Κάπου βλέπουν αυξημένη ταχύτητα σε σχέση με τα ΧΡ, να τους αμφισβητήσουμε;

Δημοσ.
Δεν την καταναλώνουν ακριβώς, αλλά την cacheάρουν ώστε να είναι πιο γρήγορο το λειτουργικό.

Φίλε ευχαριστώ πολύ για όλα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:20 ----------

Κάπου βλέπουν αυξημένη ταχύτητα σε σχέση με τα ΧΡ, να τους αμφισβητήσουμε;

Εγω λέω να τους κάνουμε μήνυση! :-D Για τις βλακείς που κάνουνε και μας χρεώνουνε και απο πάνω!

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...