ss13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα παιδιά , θέλω μια βοήθεια , χθες μου έφεραν έναν σταθερό υπολογιστή ο οποίος παίρνει μπροστά κανονικά αλλά ( δηλαδή φορτώνει αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη ) , τι να κάνω ρε παιδιά ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες φορτώνει; Δηλαδή μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό με ήχους όλα κομπλέ; Έχεις τσεκάρει τις συνδέσεις;
ss13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες φορτώνει; Δηλαδή μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό με ήχους όλα κομπλέ; Έχεις τσεκάρει τις συνδέσεις; Ναι φορτώνει κανονίκα , δουλεύουν τα ανεμιστηράκια , κάνει τα κλασσικά μπιπ , όλα είναι έντάξει . Έχω ελέγξει και τις συνδέσεις . Τι λες να φταίει ;
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν είμαι σίγουρος αν απάντησες στην ερώτηση του phanispal (μπορεί να κάνω και λάθος). [...] μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό με ήχους όλα κομπλέ; [...] ;
linuxangel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Γενικώς δεν δείχνει τπτ η οθόνη σου; καθ'όλη τη διάρκεια; Αν ναι, έλεγξε ότι η οθόνη σου είναι σωστά ρυθμισμένη π.χ. αν παίρνει σήμα από πολλές εισόδους DSUB, DVI, HDMI, ότι είναι επιλεγμένη η κατάλληλη είσοδος. Ειδάλλως αν έχεις εικόνα κατά τη φόρτωση κι απλώς δε σου εμφανίζεται η επιφάνεια εργασίας, εικάζω ότι είναι η ανάλυση ή ο ρυθμός ανανέωσης. Ας αποκλείσουμε 1-1 τα ενδεχόμενα...
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ελπίζω να μην καταλήξει κι αυτό το thread σαν εκείνο το legendary όπου η κοπελιά δεν είχε συνδέσει την τροφοδοσία της οθόνης.
chris1990 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 φίλε αν δεν είναι αυτά που προανέφερε το παιδί ένα ενδεχόμενο είναι : καμένη η κάρτα γραφικών.
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί επίσης να μην κάνει καλή επαφή η τροφοδοσία της κάρτας γραφικών (αν φυσικά υφίσταται τέτοια) ή να μην πατάει καλά η ίδια η κάρτα γραφικών. Είπες ότι χθες σου έφεραν το σύστημα, οπότε δε θα μου φαινόταν διόλου παράξενο να έχει φύγει απ' τη θέση της κατά τη μεταφορά.
linuxangel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δες αν υπάρχει κάρτα γραφικών επάνω στη μητρική σου, αν ναι, σύνδεσε εκεί το βύσμα της οθόνης σου για να δεις αν δουλεύει. Αν και τα περισσότερα BIOS αναλαμβάνουν να στείλουν το σήμα απευθείας στην εξωτερική κάρτα γραφικών κι όχι στην ενσωματωμένη από τη στιγμή που θα συνδεθεί, δε μπορούμε να αποκλείσουμε κι αυτό το ενδεχόμενο.
ss13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Άνοιξα το κουτί και είδα όλες τις συνδέσεις . Μάλλον για κάρτα γραφικών το βλέπω . Τι να κάνω ;
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Τι βλέπεις ακριβώς; Μήπως ήρθε η ώρα να μας ενημερώσεις περί συνθέσεως; Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να την ξαναβάλεις.
ss13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Έχει αυτή την motherboard 601CF http://www.motherboard.cz/mb/jetway/601CF.htm έχει on board κάρτες γραφικών και ήχου όπως βλέπω .
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πωω ρε μαν πού πας με αυτό το πράγμα.. μπας και ήρθε η ώρα του; Τσέκαρε τις συνδέσεις πάλι. Η οθόνη λειτουργεί σε άλλο σύστημα;
ss13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πωω ρε μαν πού πας με αυτό το πράγμα.. μπας και ήρθε η ώρα του; Τσέκαρε τις συνδέσεις πάλι. Η οθόνη λειτουργεί σε άλλο σύστημα; Ναι λειτουργεί σε άλλο σύστημα η οθόνη , τις έχω τσεκάρει . Τι προτείνεις για αγορά καινούργιας μητρικής ;
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Κάνε μου μια χάρη (και ταυτόχρονα σπάσ' τη σε κάποιους :Ρ) και κάνε ένα Clear CMOS. Εγώ πάντως θα το δοκίμαζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.