ss13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 phanispal , έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία αλλά δεν είδα καμία διαφορά , η οθόνη παραμένει νεκρή !!
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ψάξε για κανένα σκασμένο/φουσκωμένο πυκνωτή. Αν οι συνδέσεις είναι σωστές, οι πυκνωτές είναι οκ, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι. Πόσο καιρό έχει να λειτουργήσει το σύστημα; Πριν στο φέρουν λειτουργούσε απροβλημάτιστα;
ss13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ψάξε για κανένα σκασμένο/φουσκωμένο πυκνωτή.Αν οι συνδέσεις είναι σωστές, οι πυκνωτές είναι οκ, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι. Πόσο καιρό έχει να λειτουργήσει το σύστημα; Πριν στο φέρουν λειτουργούσε απροβλημάτιστα; Όχι δεν λειτουργούσε εδώ και καιρό και του είχαν πει ότι είναι κάρτα γραφικών . Τι λες να δω για καμία καινούργια μητρική ;
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σιγά μη βρεις μητρική s370 κάπου.. eBay με το ζόρι και πόσο θα 'χει.. Σε κόβω για καινούριο σύστημα.
ss13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 phanispal , αν δεν βρω άκρη θα του πω να πάει για άλλο , ( με 250 ευρώ μπορεί να φτιάξει κάτι καλό ) Ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σου !!
ser_x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σύνδεσε το βύσμα τις οθόνης σου στην κάρτα γραφικών τις μητρικής και αφαίρεσε την άλλη αφαίρεσε την μπαταρία για άλλη μια φορά Στις παλιές μητρικές αυτής τις σειράς πρέπει μέσα από το bios να δηλώσεις ποια κάρτα γραφικών θα λειτούργει (on board –AGP)
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν είμαι σίγουρος αν παίζει 3d party vga.. μάλλον μόνο onboard παίζει. :/
ss13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Η οθόνη παραμένει νεκρή αν και έκανα όσα μου είπατε !! Τι λέτε να κάνω ;
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Κάνε μου μια χάρη (και ταυτόχρονα σπάσ' τη σε κάποιους :Ρ) και κάνε ένα Clear CMOS. ΧΑ! phanispal , έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία αλλά δεν είδα καμία διαφορά , η οθόνη παραμένει νεκρή !! ΧΑ! x2 ss13, αν δεν έβγαλες ΚΑΙ το καλώδιο του τροφοδοτικού εκτός απ' την μπαταρία, καν' το. Δε νομίζω ότι θα δεις κα'να χαϊρι, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν αρκεί το βγάλσιμο της μπαταρίας για να γίνει καθαρισμός της CMOS. (υποθέτω ότι η οθόνη δεν είναι πακέτο με τον υπολογιστή, ε; Αν ναι, είναι διαπιστωμένα λειτουργική, ε; ) Κατά τ' άλλα ppga μητρική μπορεί (μάλλον) να βρεθεί,,,,,αλλά όντως δεν αξίζει τον κόπο, αν ο κάτοχος δεν είναι λάτρης του retro hardware (κι αν ήταν δε θα ζητούσε βοήθεια αλλού). Τελευταία κίνηση που μπορείς να κάνεις, ξήλωμα των πάντων, μητρική πάνω σε πάγκο, και μόνο CPU-RAM-τροφοδοτικό (βάλε-βγάλε CPU/RAM). Startup βραχυκυκλώνοντας τα σχετικά πινάκια με πχ κατσαβίδι. Mετά (αν τα παραπάνω δεν έχουν αποτέλεσμα), τραγούδι : "απόψε το κορίτσι θέλει βάψιμο σε μπλε και θάλασσα-και 'γω ποτέ χατήρι δεν του χάλασα"
ss13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 washcloud , η οθόνη λειτουργεί κανονικά , εγώ νομίζω ότι είναι η κάρτα γραφικών , λες να το λύσω κομμάτι κομμάτι ή τζάμπα θα πάει ο κόπος ;
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 αν ψήνεσαι να βρεις άκρη, νομίζω είναι ο μόνος τρόπος πρόγνωση : δεν θα βρεις....αλλά τουλάχιστον θα το ξεκαθαρίσεις (μάλλον η μητρική τραβάει κάποιο ζόρι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.