Προς το περιεχόμενο

Νέα iMacs 21,5 & 27'

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αν ήταν κανονική 9600 θα ήταν χειρότερη η 4670, αλλά η πετσοκομμένη Mobile version δεν είναι το ίδιο :-(

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
προσαρμόζεται το μάτι αργά ή γρήγορα, στην ίδια απόσταση πάνω κάτω θα δουλεύει στην τελική :P

Απλα με 0.235mm dot pitch σε 27" οθονη μπορει καποιοι να ζοριστουν.

Εδω με 0.270mm dot pitch σε 20" οθονη ζοριζονται καποιοι..

..

Ίσως το 27 να είναι ΠΟΛΥ μεγάλο και σίγουρα θα κουράζει στο σβέρκο να κοιτάς δεξιά αριστερά. Έτσι για να υπερβάλω λίγο, νομίζω πως θα είναι σαν να βλέπεις ταινία στο σινεμά από την πρώτη γραμμή ;)

Αυτο ακριβως μπορει να ειναι το προβλημα για μερικους.

• Super Moderators
Δημοσ.

ζορίζονται στην αρχή, μετά από λίγο το συνηθίζουν...εκτός βέβαια αν δεν το θέλουν...

Δημοσ.

Γιατί να μην κάτσουν πιο πίσω δεν μου εξήγησε κανείς...

Τι να έχεις μια 20άρα από κοντά, τι μια 27άρα από μακριά (και με μεγάλα γράμματα).

Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα να κανω μια ερωτηση,

ενας θειος πολ.μηχανικος θελει να παρει ενα imac 21,5 αλλα δεν εχει δουλεψει ποτε εκτος windows.

αξιζει γενικα η μεταφορα;

επισης οι εφαρμογες που δουλευει κατα κυριο λογο ειναι autocad-office

το 2ο ξερω υπαρχει σιγουρα για μακ, το 1ο ομως;

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα έκδοση autocad για mac αν και ακούγεται ότι θα βγεί μία σύντομα (αυτό βέβαια ακούγεται εδώ και κανα 2 χρόνια). Άν επιλέξει να πάρει mac και να δουλεύει autocad πρέπει να προχωρήσει σε εγκατάσταση windows με bootcamp ή να χρησιμοποιεί άλλα εναλλακτικά προγράμματα όπως το Vectorworks το οποίο λέγεται ότι είναι καλό.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία απο την χρήση αυτού του προγράμματος άλλα αν είναι να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση ας ενημερωθεί απο άλλους συναδέρφους του για εναλλακτικά προγράμματα.

Δημοσ.

Πολύ απλά: η αγορά Mac για πολ. μηχανικούς, αρχιτέκτονες κτλ που χρησιμοποιούν AutoCAD δεν είναι καλή λύση. Δεν έχει νόημα να έχεις Mac και να δουλεύεις στα Windows.

Όταν και άμα βγει έκδοση AutoCAD για Mac, το ξανασυζητάμε. ;)

Δημοσ.

τωρα τι να σου απαντησουμε ?? εισαι σοβαρος ??? κανε τον κοπο και διαβασε για λιγο το φορουμ , 20 λεπτα αρκουν για να παρεις μια αποψη, ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝ

Δημοσ.

τι ειδα απορια ειχα και εγω,διαβασα ομως και ρωτησα πολλους και ατομα που εχουν σχεδον επαγγελματικη σχεση με υπολογιστες αλλα και ατομα που εχουν mac os και οι αποψεις και οι εμπειριες των περισσοτερων ειναι κατι παραπανω απο καλες.

απλα περιμενω να ερθει στην ελλαδα με το ασυρματο πληκτρολογιο και μαλλον θα παραγγειλω τον 21,5!!!Η 27 νομιζω οτι ειναι υπερβολη για γραφειο και για την χρηση που θελω εγω τον υπολογιστη

Δημοσ.

Το πλαισιο στην σελιδα του γραφει Αμεσα διαθεσιμο-Παραδοση σε 24 ωρες αλλα μετα απο τηλεφωνο μου που απαντησε ο τυπος οτι απο οτι βλεπει δεν υπαρχει αποθεμα - οχι στο καταστημα του - γενικα στην αποθηκη του πλαισιο..

Δημοσ.

9-13 θα ερθουν τα πρωτα κομματια αποτι εχω καταλαβει.

και θα πανε σε οσους εχουν κανει preorder.

μπορω να συνδεσω το imac με ps3 και να παρω εικονα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...