Προς το περιεχόμενο

Disk Read Error

pasenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι το εξής:

Είχα εγκαταστημένα τα win7 στον SATA δίσκο μου και όλα ήταν ωραία :-D

Αποφασίζω μια κακή μέρα να μετακινήσω τον Desktop υπολογιστή μου σε άλλο δωμάτιο. Τον μεταφέρω λοιπόν, τον συνδέω με τα διάφορα, τον ξεκινώ και ενώ όλα δουλεύουν μια χαρά το δίκτυο άφαντο. Κλείνω τον υπολογιστή, ανοίγω τον πύργο και βγάζω την ethernet κάρτα και την ξαναβάζω (μπας και δεν πατούσε καλά υπέθεσα, αν και το φωτάκι της άναβε).

Επανεκινώ τον υπολογιστή και εκεί τελειώσαν όλα :cry:

Κόλλημα τα win στο φόρτωμα και να μην προχωράνε με τίποτα:mad:.

Φορτώνω λειτουργικό σε άλλο δίσκο, σώζω τα αρχεία μου (τον έβλεπα μια χαρά τον δίσκο με το υποτιθέμενο πρόβλημα), και ξεκινώ να φορμάρω τον προβληματικό δίσκο για να επανεγκαταστήσω το λειτουργικό (win).

Ξεκινά η διαδικασία μιά χαρά και στο πρώτο restart που πάει να κάνει μου πετάει το: Disk Read Error. Όσες φορές και να το επανέλαβα η κατάληξη η ίδια (δοκίμασα και με quick και με full Format).

Ξαναβάζω τον παλιό δίσκο και ξεκινώ το μηχάνημα, ο δίσκος φαίνεται μια χαρά και ούτε το check disk μου βγάζει οτιδήποτε.

Έψαξα στο φορουμ και βρήκα μερικά παρόμοια προβλήματα άλλων χρηστών αλλά δεν έβγαλα άκρη. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Ξαναβάζω τον παλιό δίσκο και ξεκινώ το μηχάνημα, ο δίσκος φαίνεται μια χαρά και ούτε το check disk μου βγάζει οτιδήποτε.

Εδώ σε ποιον δίσκο αναφέρεσαι; Στον παλιό ή στον προβληματικό;

Τσέκαρε τις συνδέσεις μπας κι έχεις κουνήσει κανα καλώδιο κατά λάθος.

Δημοσ.
Εδώ σε ποιον δίσκο αναφέρεσαι; Στον παλιό ή στον προβληματικό;

Τσέκαρε τις συνδέσεις μπας κι έχεις κουνήσει κανα καλώδιο κατά λάθος.

Σε αυτόν με το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά να πω επίσης ότι ο παλιός δίσκος που επιστράτευσα για να ξεκινήσω το μηχάνημα είναι IDE ενώ ο προβληματικός SATA.

Τα καλώδια τα κοίταξα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...