Edgar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 kati akousa oti tin skinothetise o coppola, alla den eimai sigouros
theobabis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 ex tep Αν με πεισει προσωπικα φυσικα και με εχει κερδισει. Αλλα το "πειθω προσωπικα" μου φαινεται οτι το χωριζει μια τεραστια αποσταση απο το "αποτυπωθηκε στο μυαλο μου" ή το "συζηταω μια διαφημιση". Στη πρωτη περιπτωση η εντυπωση που εχω ειναι θετικη κατι που δεν ισχυει απαραιτητα στις αλλες δυο περιπτωσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Απλά προσπαθεί να δημιουργήσει brand awareness.
theobabis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 KWSN-Men brand awareness? Δηλαδη ενημερωση του κοινου για την υπαρξη του προιοντος? Μια διευκρινηση παρακαλω
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Το κατά πόσο μπορείς να αναγνωρίσεις ένα προϊόν...
theobabis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Αυτο δεν ειναι στις προθεσεις καθε διαφημισης? Αν η διαφημιση ομως εχει αρνητικο αντικτυπο θελεις πραγματικα να μπορει να ξεχωριζει ο καταναλωτης το προιον σου?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Και ποιο είναι ακριβώς το αρνητικό αντίκτυπο στο προϊόν;
theobabis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Εννοεις πιο θα μπορουσε να ηταν? Θελεις παραδειγμα? Δε καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις
nodreams.ct Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Κοιτάξτε υπάρχουν και διαφημήσεις (βλέπε κάτι χαλιά,κατσαρόλες κτλ σε κάτι κολοκάναλα) που και μόνο που τις βλέπω δεν πρόκειται ποτέ να πάρω αυτό που διαφημίζουν εξαιτίας αποκλιστικά της ηλήθειας διαφήμησης.. Εντάξει να κάνεις το προιόν σου γνωστό στο αγοραστικό κοινό αλλά να το κάνεις δημιουργώντας θετικές εντυπώσεις.. αλλιώς είναι αρνητική διαφήμηση, τζάμπα τα λεφτά και γίνεσαι και ρεζίλι
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Πόσοι έμαθαν το προϊόν; Όλοι. Ποιος ασχολήθηκε με το ότι είναι τζόγος; Κανένας. Η διαφήμιση είναι απόλυτα επιτυχημένη.
theobabis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Μου επιτρεπεις να κανω μια υποθεση στο παραδειγμα του εχτρα5 Πόσοι έμαθαν το προϊόν; Όλοι. Ποιος ασχολήθηκε με το ότι είναι τζόγος; Κανένας. Ποσοι επαιξαν? Πολυ κατω του αναμενομενου. Παραμενει η διαφημιση πετυχημενη, αν θεωρησουμε οτι ο λογος που το επαιξαν λιγοτεροι του αναμενομενου, ηταν οντως η διαφημιση?
giannis2001 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Η γνώμη μου είναι ότι είτε σου άρεσε είτε δεν σου άρεσε η διαφήμιση κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη φορά που θα μπεις σε ένα πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ κατά 99% θα πεις : "δε ρίχνω και μια ματιά σε αυτό το καινούριο παιχνίδι;".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.