Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα λειτουργικου απο τον εναν σκληρο σε αλλον..

apoxa2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια...Αποφασισα να παρω τον σκληρο δισκο της wd 10000rpm 300gb..Επειδη μολις εκανα format και εβαλα windows vista ultimate 64bit στον παλιο μου σκληρο wd 500gb ηθελα να σας ρωτησω αμα γινεται να μεταφερω τα windows με ολες τις ρυθμισεις απο τον εναν σκληρο στον αλλο?Υπαρχει καποιο πιθανο προβλημα λειτουργιας?

Ευχαριστω εκ των προτερων!:-)

Δημοσ.

Υπαρχει επιλογη, στο Εναρξη>Βοηθηματα>Εργαλεια συστηματος>Οδηγος μεταφορας αρχειων και ρυθμισεων.

Καντα ενα backup στον ιδιο δισκο, βαλε τον νεο, καντου install windows, βαλε τον παλιο σαν δευτερο, και μεσα απο το ιδιο προγραμματακι επανεφερε ρυθμισεις και αρχεια.

Δημοσ.

Δεν ηξερα οτι ειχαν και τα windows τετοια επιλογη...:whistle:Ευχαριστω παντως..!Επειδη ομως εχω ενα image του σκληρου του παλιου(500gb) μεσω hirens tools(norton ghost) γινεται να επαναφερω την εικονα στον καινουργιο,δηλαδη oπως θα εκανα επαναφορα στον ιδιο?

Δημοσ.

Πιστευω ναι, αν θες ολοκληρο το δισκο αυτουσιο, αλλα θα σου μεινουν τα υπολοιπα 500 που ειτε θα πρεπει να τα κανεις ενα δευτερο partition, ειτε να "τραβηξεις" το C και να το μεγαλωσεις στα ορια του καινουριου δισκου που θα ειναι 1000GB.

Δημοσ.

φίλε μου κάνε clone disk με ACRONIS 2009 - σου το δίνει δωρεάν η WD από το site της.

Είναι απλούστατο interface και σου δίνει τη δυνατότητα στον νέο δίσκο να αλλάξεις proportionally τα partitions που έχεις στον παλιό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...