Προς το περιεχόμενο

Αντιθεση Ultra

Teo.Xin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας..Θελω να παρω μια τηλεοραση LCD και διαβαζω στα χαρ/κα της οτι εχει δυναμικη αντιθεση Ultra..Αυτο τι σημαινει με αριθμους???Εχει 70.000:1??? 1.000.000:1??

2.000.000:1????Λιγοτερο??Plz διαφωτιστε με!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Παιδια γεια σας..Θελω να παρω μια τηλεοραση LCD και διαβαζω στα χαρ/κα της οτι εχει δυναμικη αντιθεση Ultra..Αυτο τι σημαινει με αριθμους???Εχει 70.000:1??? 1.000.000:1??

2.000.000:1????Λιγοτερο??Plz διαφωτιστε με!!

Και γω αυτό ψάχνω... Τι στο καλό είναι;

• Moderators
Δημοσ.

Να μη σε απασχολει.

Ολες οι οθονες πλεον εχουν τυπικη αντιθεση πανω-κατω 1000:1. Τωρα οι δυναμικες αντιθεσεις και οι αριθμοι 2.000.000:1 κτλ ειναι αποκλειστικα και μονο μαρκετινιστικα κολπα...

Δημοσ.

Ότι και να γράφει στα χαρακτηριστικά, ούτως ή άλλως ψέμματα είναι. Χρόνος απόκρισης, δυναμική αντίθεση(αυτά τα 1000000000:1), FullLED κτλ είναι μαρκετίστικα κόλπα και δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Η κάθε εταιρεία τα "μετράει" και τα ορίζει με τον τρόπο που αυτή θέλει και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη.

Καλύτερα πες μας;

1. Πόσα χρήματα διαθέτεις

2. Σε τι απόσταση θα κάθεσαι

3. Τι χρήση θα κάνεις

• Moderators
Δημοσ.
...είναι μαρκετίστικα κόλπα και δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.

ειναι αποκλειστικα και μονο μαρκετινιστικα κολπα...

Σα να ειπαμε τα ιδια :lol:

Δημοσ.
Ότι και να γράφει στα χαρακτηριστικά, ούτως ή άλλως ψέμματα είναι. Χρόνος απόκρισης, δυναμική αντίθεση(αυτά τα 1000000000:1), FullLED κτλ είναι μαρκετίστικα κόλπα και δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Η κάθε εταιρεία τα "μετράει" και τα ορίζει με τον τρόπο που αυτή θέλει και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη.

Καλύτερα πες μας;

1. Πόσα χρήματα διαθέτεις

2. Σε τι απόσταση θα κάθεσαι

3. Τι χρήση θα κάνεις

Κάθομαι στα 5 μέτρα, θέλω 47" μέχρι 1000 ευρώ, Gaming με PS3, Ταινίες αποκλειστικά Blu-Ray (ναι, έσωσε το video club και έφερε πολλές), να βλέπω το NOVA, τα ψηφιακά κανάλια, 100Ηz minimun, Full HD και κολλάω στην αντίθεση. Καλές οι Samsung αλλά δε λένε τίποτα για αντίθεση που ψάχνομαι. Δηλαδή λόγω αντίθεσης αποκλείω τηλεοράσεις.

Δημοσ.

[off-topic]

Αν επιλέξεις αυτήν, παρ την μέσω internet. Ευκαιρία.

panasonicvieratxp46s10e.png

Μας δουλεύουν, έτσι;

[/off-topic]

Προς μεγάλη μου απογοήτευση θέλω ΤFT LCD 42' μέχρι 850 το πολύ. Κάτι άλλαξε στην πορεία.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι πρόβλημα έχουν οι Samsung που δεν σου αρέσει?

γιατί το eshop έχει την 40αρα LE40B651 στα 760 euro σε crazy sunday προσφορά

Δημοσ.

και πάλι δεν τη βλέπω και έχω κάνει και login! ούτε στο crazy sunday αναφέρεται που το παρακολουθώ συχνά.

ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ !

• Super Moderators
Δημοσ.

την έβγαλαν μάλλον, μέχρι την στιγμή που το postάρα είχε 758 euro, τώρα πήγε πάλι στα 998

Δημοσ.

τωρα το ανοιξα απτο μειλ και το βλεπω. μεγαλη ευκαιρια, δεν μπορουσαν να το βαλουν μια βδομαδα πριν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...