Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγγυημένα πράγματα πάντως, η 480 δεν θα την παλέψει για 1080p με 3D Vision και όλα τα φρου-φρου (φακ, δεν νομίζω καν να μπορέσουν 2x480 σε SLI).

Κάτι αξιοσημείωτο, είναι επίσης ότι το aliasing στο 3D Vision (όπως έχω ξαναπεί) είναι ελάχιστο ακόμα και σε 1024x768. Και είναι η απόλυτη ξενέρα ρε γμτ να έχεις φτιάξει τόσο καλά το depth και το convergence, να βλέπεις τέτοια εντυπωσιακά αποτελέσματα, να σου... γίνεται 'πέτρα' :P και μετά να ανοίγεις τον χάρτη και να βλέπεις έντονα τα είδωλα. Και το ίδιο γίνεται και στους subs. Μιλάμε για τρελή εβίβα.

PS: Η Nvidia θα βγάλει software update με το οποίο θα υποστηρίζονται οι νέες 3DTV με το HDMI 1.4 (το είχαμε σχολιάσει πριν λίγο καιρό και το είχα πει να μην πέσετε στην παγίδα των 3DTV μέχρι να κάνει την κίνησή της η NVidia ώστε να μην κλαίτε τα λεφτά σας ;))

• Απαντ. 688
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα 1080P χωρις 3D και θα παιζει οριακα........(ουτε και 2*480)

Αν κρινουμε πως ειναι αληθεια τα leaked benchmarks μια 480 σε 1920χ1200 4χΑΑ,16χAF εχει 23fps(2*480) εχουν 44 fps.Τωρα αν γινει disabled το ΑΑ δεν ξερω ισως το σηκωνουν 2

@John,ελπιζω το v-sync να το εχεις ON βελτιωνει δραματικα το gameplay

Δημοσ.

Πολυ καλο game μολις το τερματισα και γω!Φοβερη ατμοσφαιρα και ειδικα αυτο το λυπητερο κομματακι που παιζει καθε λιγο και λιγακι ολα τα λεφτα!Επισης μου θυμισε εντονα σε αρκετες φασεις το σουπερ ντουπερ F.E.A.R...

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα, είναι κρίμα όμως που δεν υπάρχει και άλλη εξερεύνηση μετά το τέλος, κάτι σαν stalker 3 δηλαδή να συνεχίζεται. Αρνητική εντύπωση μου άφησε η πτώση των frames μετά τις εκρήξεις.

Δημοσ.
Δυστυχώς man χρειάζεσαι mid-high end rig για να γουστάρεις full με very high (DX11) graphs...

καλα για dx11 του χρονου με νεες καρτες γραφικων.....;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά όλα ωραία σε αυτό το παιχνίδι τα σπάει μέχρι στιγμής, ammo όμως που βρίσκεται; Μια φορά στο τόσο βρίσκω κανάν ψόφιο μαλάκα και παίρνω το πολύ καμιά 10αριά σφαίρες που δεν φτάνουν ούτε για τσίχλες...

Και για να αγοράσω ούτε λόγος είμαι αρχή ακόμα και δεν έχω σφαίρες να ανταλλάξω.

Δημοσ.
Ρε παιδιά όλα ωραία σε αυτό το παιχνίδι τα σπάει μέχρι στιγμής, ammo όμως που βρίσκεται; Μια φορά στο τόσο βρίσκω κανάν ψόφιο μαλάκα και παίρνω το πολύ καμιά 10αριά σφαίρες που δεν φτάνουν ούτε για τσίχλες...

Και για να αγοράσω ούτε λόγος είμαι αρχή ακόμα και δεν έχω σφαίρες να ανταλλάξω.

Eμ αυτά είναι τα ωραία. Μέσα σ' όλα θέλεις και διαχείρηση πόρων !!! Πράγματι στην αρχή ιδίως οι σφαίρες είναι σπάνιες και τα όπλα χρειάζονται αρκετές για ένα έστω kill.

Υπάρχει όμως λύση και την έγραψα πριν μερικές σελίδες...

Αγοράστε throwing knives και κινηθείτε stealth. Με ένα μόνο από σχετικά κοντά κάνουν instant kill και μάλιστα μπορείς να τα πάρεις πίσω και να τα ξαναχρησιμοποιήσεις !!!!!

Σφαίρες μόνο για monsters που έρχονται κοπαδιαστά και πάλι εγώ προτείνω κρυψιμο και τρέξιμο.

Δημοσ.

πολυ ψαξιμο θελει οχι τρεξιμο :P

εγω βρισκω πολλες φορες σφαιρες απο πτωματα η ξεχασμενες σε σημεια που δεν παει το μυαλο σου να εχει σφαιρες

Δημοσ.

Μιας και αξιώθηκα να το τερματίσω σήμερα, η ολοκληρωμένη άποψή μου είναι πως ήταν μετριότατο.

Δε με άφησε να το παρατήσω, αλλά δεν το θεωρώ και σημείο αναφοράς.

Το στόρι ψιλομπάζει, ειδικά στα σημεία κόκκινου στρατού vs 3ου Ράιχ, νταξ, το πηδήξανε και ψόφησε.

Δημοσ.

στην 7 αποστολη ξερεται πως περναω κατω απο τα τερατα??

γιατι οσες φορες παω να περασω βγαινει ενα και με σκοτωνει :-(

Δημοσ.
στην 7 αποστολη ξερεται πως περναω κατω απο τα τερατα??

γιατι οσες φορες παω να περασω βγαινει ενα και με σκοτωνει :-(

Πώς λέγεται η αποστολή ??

Δημοσ.

Το παιχνιδι εφαγε και ηττα απο το IGN (6,9 του 'βαλε). Πολυ χαμηλος βαθμος, τι να πω. Δεν το'χω παιξει αλλα απο trailers και λοιπα φαινεται αρκετα καλο και οσο να'ναι οταν βλεπεις αλλες πατατες να περνουν 7αρια και 8αρια, ειναι αρκετα οξυμωρος ενα τετοιος βαθμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...