Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 688
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ενδιαφέρον φαίνεται για αρχή :) .

Το τελείωσα μόλις τώρα..Τί όμορφο παιχνίδι!!Πόσο ατμοσφαιρικό μπορεί να ήταν;Από τα καλύτερα που χω παίξει και έχω ευχαριστηθεί .Ήχος,σκηνικά,σενάριο,όλο το στόρι!!.Το καλύτερο για το 2010,και το κρατάω και για το 2011,αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο να το ξεπεράσει.

Μαζί με το hl2 που είναι το αγαπημένο μου,βάζω και αυτό!

Αν και με την 8500...με μαξ 28fps το κατάφερα,και πιστεύω σε μια καλύτερη κάρτα να εμφανίζεται ακόμα πιο όμορφο.. Ήταν αρκετές οι φορές που πετάχτηκα και είχα την αγωνία τι θα βρω!

Εδώ και 3 βδομάδες έχω πιάσει και το βιβλίο,εύκολα διαβάζεται .Περιμένω το 2034!

http://www.insomnia....469-metro-2034/

Ευχαριστώ τον φίλο ghostrider :wub: !

it's now or never!

ΥΓ..έχει εναλακτικό τέλος;;;Διάβασα το μέλος HALF EVIL

να λέει ότι εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι ..Και σε μένα αυτό έγινε..Υπάρχει κάτι διαφορετικό;

Δημοσ.

..έχει εναλακτικό τέλος;;;Διάβασα το μέλος HALF EVIL

να λέει ότι εκτοξεύτηκαν οι πύραυλοι ..Και σε μένα αυτό έγινε..Υπάρχει κάτι διαφορετικό;

Οι πύραυλοι θα εκτοξευτούν όπως και να έχει.Απλά στο good ending,σου δίνεται η δυνατότητα να πυροβολήσεις την συσκευή-marker που είναι στο τρίποδο.

Δέν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις (ή να μήν κάνεις) κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.Έδωσα σφαίρες ($) σε όσους βρήκα (οι περισσότεροι μούφα επαίτες),δέν δέχτηκα να πάρω σφαίρες όταν μου τις πρόσφερε η μητέρα που έσωσα τον γιό της.Light side μέχρι βλακείας,ακόμα και ένας Jedi θα κοκκίνιζε...

Δημοσ.

Οι πύραυλοι θα εκτοξευτούν όπως και να έχει.Απλά στο good ending,σου δίνεται η δυνατότητα να πυροβολήσεις την συσκευή-marker που είναι στο τρίποδο.

Δέν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις (ή να μήν κάνεις) κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.Έδωσα σφαίρες ($) σε όσους βρήκα (οι περισσότεροι μούφα επαίτες),δέν δέχτηκα να πάρω σφαίρες όταν μου τις πρόσφερε η μητέρα που έσωσα τον γιό της.Light side μέχρι βλακείας,ακόμα και ένας Jedi θα κοκκίνιζε...

Μάλιστα..

Αυτά τα έκανα κ γω..

Βρήκα αυτόν τον μέγα spoiler .. και τον διάβασα,κάτι για moral points !

spoiler

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια μιαν ερωτησην αν επιτρεπεται

εχω σκαλωσει με το θεμα της αποδοσης αυτου του παιχνιδιου

δηλαδης:

Εχω αυτο το συστημα:

[email protected]

hd 5870 stock

4 gb ddr3@1200

και προσπαθω να το παιξω στα 1920χ1080 με dx9 και very high settings

ποσα fps θα επρεπε να βγαζω? γιατι αρχιζω και απελπιζομαι

τα frames σε ακυρες σκηνες πεφτουν κατω απο 30

εχει το game κακο optimization? γτ το να θεωρησω οτι εχω εγω το προβλημα χλωμο, μιας

και ολα τα υπολοιπα παιχνιδια τα παιζω τζαμι

Δημοσ.

Γιατι dx9 αφού έχεις για καλύτερο dx ;Και η vga σ μπορεί!!Δες στις αναλύσεις αυτές αφού μπορεί για πιο πάνω βάλτο..Αλλα ότι είναι βαρύ είναι..

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα frames σου, και γω κάπου εκεί έβγαζα με 5870.

Το παιχνίδι είναι αρκετά βαρύ... οπότε μην σκας..

+1 Κι εγω τα ιδια.Μολις ειχα αγορασει τη καρτα που νομιζα πως ειναι οβερκιλ στα παντα, εβαλα το μετρο και επηξε το μυαλό μου...

Οποτε μην αγχώνεσαι,ειναι θεμα του συγκεκριμένου παιχιδιου.

Δημοσ.

+1 Κι εγω τα ιδια.Μολις ειχα αγορασει τη καρτα που νομιζα πως ειναι οβερκιλ στα παντα, εβαλα το μετρο και επηξε το μυαλό μου...

Οποτε μην αγχώνεσαι,ειναι θεμα του συγκεκριμένου παιχιδιου.

Εσύ παίζεις Metro από απωθημένο, επειδή δεν έχετε metro στη Θεσσαλονίκη? :P

Δημοσ.

χαχαχα, α ολα κι ολα! εχουμε κατι τρύπες κατα μηκος της Εγνατιας.

Αρα θεωρητικά μετρό εχουμε,πρακτικά δεν εχουμε! :-D :-D :-D

Δημοσ.

Και πρακτικα εχουμε...το δικο μας ειναι πρασινο μετρο,παιρνεις ενα ποδηλατο κατεβαινεις κατω και πας οπου θες!!

Οχι σαν το δικο σας το περιορισμενο! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...