Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 688
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λέω να περιμένω την επόμενη :P

Αν βάλω κανα γνωστό μου γίνεται; Ή θα παίζει μπλέξιμο με τα mail accounts;

Εβαλα εναν φιλο μου να κανει like στην σελιδα της nvidia και του εβγαλε οτι ξεμεινανε απο κλειδια.Τον εστειλε λεει σε μια αλλη σελιδα να κανει like και του εδωσε το κλειδι.Το εχω τερματισει βεβαια αλλα αστο να υπαρχει στην συλλογη της steam.Δοκιμασε το,δεν χανεις κατι.Αλλα βιασου αν ειναι γιατι εχουν καποιο οριο και μπορει να μην προλαβεις.

Δημοσ.

Εβαλα εναν φιλο μου να κανει like στην σελιδα της nvidia και του εβγαλε οτι ξεμεινανε απο κλειδια.Τον εστειλε λεει σε μια αλλη σελιδα να κανει like και του εδωσε το κλειδι.Το εχω τερματισει βεβαια αλλα αστο να υπαρχει στην συλλογη της steam.Δοκιμασε το,δεν χανεις κατι.Αλλα βιασου αν ειναι γιατι εχουν καποιο οριο και μπορει να μην προλαβεις.

Μου έδωσε ο tsioudiver ένα key, για το οποίο τον ευχαριστώ.

Thanks anyway :-)

νιωθω τυχερος που εβαλα VDSL

κατεβαζω με 3.3 και ακομα ειναι στο 19%

Όχι και κάτι τρελό πάντως το VDSL, όταν φοιτούσα κατέβαζα με 2.1MΒ/s.

Δημοσ.

Μα σπίτι μου κατέβαζα με 2.1MB/s :Ρ

Για VDSL περίμενα περισσότερα να πω την αλήθεια, όχι απλά περίπου 50% αύξηση στην ταχύτητα από το μέγιστο του ADSL.

Τέλος πάντων, δεν είναι του παρόντος αυτά.

Δημοσ.

Ναι, αυτά είναι τα καλά της επαρχίας όπου τα DSLAM δεν είναι μπουκωμένα, όπου δεν έχει κι η κουτσή μαρία σύνδεση στη γειτονιά, όπου δεν έχει 20 συνδέσεις κάθε πολυκατοικία, και η απόσταση απ' το DSLAM είναι πολύ μικρή.

Με 2.1MB/s κατέβαζα σταθερά και τώρα κατεβάζω με 850-900KB/s και χαίρομαι :/

MB/s εννοούσα :-)

Δημοσ.

α ενταξει καταλαβα. εγω δεν περασα ποτε απο αυτο το σταδιο γιατι ημουν εξωτερικο πολλα χρονια. ουσιαστικα πηγα απο τα 2Mbps στα 30 με μια μικρη σταση για λιγοτερο απο 1 μηνα στα 16 :-D

Δημοσ.

το κατευασα τζαμπα απ το steam μεσο fb.

δεν το ειχα ξανα παιξει, ωραιο παιχνίδι αλλα παρα πολυ βαρι!!!

με 6870 τα εχω ολα στο medium DX11 1920*1200.

βλεπω ομως οτι δεν μου δουλευει ολους τους πυρηνες απ τον επεξεργαστη. εχουμε κανα πατσακι για multicore ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, αυτά είναι τα καλά της επαρχίας όπου τα DSLAM δεν είναι μπουκωμένα, όπου δεν έχει κι η κουτσή μαρία σύνδεση στη γειτονιά, όπου δεν έχει 20 συνδέσεις κάθε πολυκατοικία, και η απόσταση απ' το DSLAM είναι πολύ μικρή.

Με 2.1MB/s κατέβαζα σταθερά και τώρα κατεβάζω με 850-900KB/s και χαίρομαι :/

MB/s εννοούσα :-)

βασικά το καλό της επαρχίας είναι ότι τα χωριά/πόλεις δεν είναι τεράστια και οι περισσότεροι είναι κοντά στα DSLAM...

γιατί αν ήσουν 2km μακρυά και ο μόνος να ήσουν που είχε adsl πάλι σκατά θα κατέβαζες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...