SYNTI-32 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα!!! εχω φτιαξει ενα e-shop με joomla-virtumart και εχω εγκαταστηση το sms2shopper για να μου στελνει μηνυματα για καθε παραγγελεια που γινεται στο site το προβλημα μου ειναι οτι δεν μου δουλευει!! αν καποιος το εχει εγκαταστηση η ξερει κατι??
the_eye Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Important:Your hosting must be ioncube loaded (almost 90% of the hosting companies have it) You must have a clickatell account. Τα έχεις checkάρει τα παραπάνω ;
SYNTI-32 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τα έχεις checkάρει τα παραπάνω ; Το εχω τσεκαρη
alexandr0s Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Έχεις φτιάξει clickatell account δηλαδή και έχεις στείλει κανονικά?
SYNTI-32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ναι εχω κανει και λογαριασμο με 400 μηνυματα!!! Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει!! Και ενα κομματι κωδικα που πρεπει να συμπληρωσω στο psOrder το εκανα!!! Δηλαδη αυτο Find core VM file /administrator/components/com_virtuemart/classes/ps_order.php string ~ 199 find code if( !empty($notify_customer) ) { $this->notify_customer( $d ); } please insert following lines after for calling sms2shopper plugin JPluginHelper::importPlugin('content'); $dispatcher =& JDispatcher::getInstance(); $results = $dispatcher->trigger('onOrderStatusChange', array ($d)); Το site που το αγορασα ειναι http://webbros.net/ τους εχω στειλει 2 φορες μηνυμα και δεν μου εχουν απαντηση!!!! Οποτε παω να στειλω μηνυμα η οταν παταω balance μου βγαζει Authentication failure
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.