Eldrad Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα μετα απο ενα hqd reboot οταν παταω το power button τα ανεμιστιρακια λειτουτγουν αλλα δεν μπενει καν στο bios. Το λαμπακι του σκληρου μενει μονιμα αναμενο... Το τροφοδοτικο φανταζομε πως ειναι.. Εσεις τι λετε;;
nyne Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Αρχικα βγαλε μια το ρευμα απο πισω πατα το power να χασει οσο ρευμα εχει και ξαναδοκιμασε.
Eldrad Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δοκιμασμενω αυτο τωρα παλευω ενα clear cmos (δυδκολο το βγαλσιμο της μπαταριας) αν και πιστευ. Οτι ουτε και αυτο θα κανει τπτ οποτε ψαχνω να δω τι θα παω να παρω μητρικη η τροφοδοτικο
mihachris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Στην οθόνη δεν σου βγάζει τίποτα; Μάλλον η μητρική θα είναι. Το έχω πάθει και εγώ αυτό στο παρελθόν και τελικά έφταιγε η μητρική. Πάντως άμα μπορείς να βρεις κάποιο τροφοδοτικό ή μητρική δοκίμασε τα μπας και βγάλεις ακρη.
Eldrad Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τιποτα στην οθονη. Ξεχασα να πω οτι μιριζε πολυ.. Το να βρω αλλο τροφ η μιτρικη ειναι δισκολο οποτε δυστιχως θα παω να παρω ενα απο τα μουφα τροφοδοτικα που πουλαν τα multirama και ας ελπιζουμε οτι εφτεγε αυτο..
mihachris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως υποψιάζομαι μητρική. Άμα ήταν το τροφοδοτικό πως θα δούλευαν τα ανεμιστηράκια;
kabamaru21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 λοιπόν η ακριβως ιδια φαση συμβαίνει 4-5 φορες το μηνα με το pc μου, διορθώνετε με το βγάλσιμο της μπαταριας, και εχω καταλήξει στο οτι φτεει το παπαροτροφοδοτικο των 40 ευρω man. οταν τα φτύσει τελείως θα φαει πολλές σφυριές :@ βεβαια ισως κάηκε και η μητρική
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 δυστιχως θα παω να παρω ενα απο τα μουφα τροφοδοτικα που πουλαν τα multirama και ας ελπιζουμε οτι εφτεγε αυτο.. Αναμένουμε νέο σου ποστ στο οποίο θα περιγράφεις ένα παρόμοιο πρόβλημα.
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ξεχασα να πω οτι μιριζε πολυ.. Το σημαντικότερο ξέχασες να πεις. Λογικά psu, μη πάρεις πάλι του κιλού, είναι από τα part που καλό είναι να μη τσιγκουνευόμαστε 10-15 παραπάνω...
Eldrad Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τελικά ήταν το psu. Όταν έστεινα αυτό το pc δεν ήξερα και πολλά πραμάτα και είχα τσιγκουνευτεί τα λευτά για το psu.. Τουλάχιστον αυτό θα μου μίνει και για το επόμενο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.