androu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ακούω εδώ και καιρό ανα τυχαία χρονικά διαστήματα, μπορεί και 1 μέρα να μην το κάνει, κάτι περίεργους ήχους της μορφής "φσσσσ" ή "ζζζ" (ένα πράμα σαν τηγάνισμα) με διάρκεια περίπου 2-3 sec. Έστησα αυτί και μου φάνηκε οτι προερχόταν απο το τροφοδοτικό. Το άλλαξα! και όμως συνεχίζει. Καμιά ιδέα; δεν βλέπω κάποιο καλώδιο να ακουμπά αλλού Δοκίμασα και εβαλα καλώδιο κατευθείαν απο το πολύμπριζο και οχι απο το ups, και το κάνει και εκεί. (1 φορά όταν άνοιξα το πολύμπριζο έπεσαν οι ασφάλειες του δωματίου) Δοκίμασα και έβγαλα τους 2 ανεμιστήρες πλάι + πίσω τίποτα όμως! Το θέμα είναι μην μου κάνει χειρότερη ζημιά στη μητρική δίσκους κτλπ. θα ήθελα τη γνώμη σας..
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μήπως συντονίζει το κουτί ή κάτι στο εσωτερικό του;
androu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 χλωμό, και μάλιστα τώρα μου έκλεισε μετά απο μερικά τζζ τζζ τζζ
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Χμμ δε βοηθάς και πολύ με αυτά τα τζζ τζζ τζζ.. Πες μία από τι αποτελείται το σύστημα και δώσε ιδιαίτερη έμφαση στα τροφοδοτικά (μοντέλα εννοώ, όχι ονομαστικά Watt). Τσέκαρε και θερμοκρασίες.
androu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Είναι core quad 6600, μητρική Abit FP-IN9 4gb Ram Geil 800Mhz Nvidia 8600Gt Creative x-fi gamer Usb 2.0 pci expansion Dvdrw dvd 3x Hd wd Το τροφοδοτικό είναι silverpower 850w. Το παλιό που το έκανε και αυτό είναι chieftek 650W. Θερμοκρασίες που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι: mb 46 cpu 45 τροφοδοτικό 47 gpu 58 σκληροί απο 37-47
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Χμμ από θερμοκρασίες είσαι οκ και με το τροφοδοτικό που έχεις μπορείς να τροφοδοτήσεις 3 τέτοια συστήματα. Αν δε βραχυκυκλώνει με κάποιον απεχθή τρόπο η μητρική, και δεν είναι ελαττωματικός δίσκος, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Α! ίσως να βραχυκυλώνει το τροφοδοτικό, αν και είπες ότι το άλλαξες..
nick#18 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 εχμ...ακουγετε πολυ λιγο ε? αυτο το εκανε και εμενα η παλια μητρικη μου δεν ξερω τι και πως...και αλλες ιδιες παλι το ιδιο κανουν. Αυτο γινοταν ομως αν το "φορτονα" λιγο η αν εβαζα η εβγαζα κατι σε usb η αν ανοιγα κανενα cdrοm
androu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 ακούγεται για πολύ λίγο χρόνο ναι και δεν είναι δυνατός ο ήχος.... θα τσεκάρω ξανά ολα τα Molex μήπως κάποιο δεν είναι καλά συνδεδεμένο. λέω να δοκιμάσω απο άλλη πριζα να παρω κατευθείαν στο κουτί και αν δεν ... το πάω για check @πλαίσιο.
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Το συναρμολόγησες εσύ; Μπας και βραχυκυκλώνει κάπου η μητρική; Αν και θαρρώ πως εάν ένα τέτοιο ενδεχόμενο έβρισκε ισχύ, λογικά δε θα έκανε καν boot το σύστημα.
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Αν ο ήχος παραπέμπει σε σφύριγμα, μάλλον προς πυκνωτές μεριά πάει το πράγμα..
androu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 οχι δεν το έχω συναρμολογήσει εγώ. Ναι σαν σφύριγμα και σαν τηγάνισμα μαζί .....
nick#18 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Αν ο ήχος παραπέμπει σε σφύριγμα, μάλλον προς πυκνωτές μεριά πάει το πράγμα.. Αααακριβος και πιστευω πως δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο (αν ανοιξεις και δεις φουσκομενους πυκνωτες τοτε ναι ειναι...)...τοσα χρονια το δουλευα ετσι....(ASRock P4i65G)
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τσέκαρε για φουσκωμένους ή σκασμένους πυκνωτές στη μητρική. Τροφοδοτικό δε νομίζω να είναι αφού είπες ότι και με τα 2 παρατηρείται το φαινόμενο. Αααακριβος και πιστευω πως δεν ειναι κατι το ανησυχιτικο (αν ανοιξεις και δεις φουσκομενους πυκνωτες τοτε ναι ειναι...)...τοσα χρονια το δουλευα ετσι....(ASRock P4i65G) Θα ήταν αξιοπερίεργο πάντως να είναι κάτι τέτοιο σε μια όχι και τόσο παλιά μητρική. Ακόμα σπανιότερο να ισχύει το άνωθεν για την κάρτα γραφικών.
androu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 είναι ανησυχητικό γιατί μετά που το κάνει τώρα 2 φορές δηλαδή σβήνει το pc μετά.... τώρα είδα οτι αμα τον κλείσω και μόλις ανοίξω το ups ακούγεται κάτι παρόμοιο πρίν πατήσω το power στο tower...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.