moldovan20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Σκεφτομαι εδω κ πολυ καιρο με 1 φιλο κ 2 φιλες να το κανουμε .Λεγαμε για interrail , εγω προσπαθω να τους αλαξω γνωμη και να παμε με το αυτοκινητο αν ειναι να δωσουμε 1600 € ολοι για εισητηρια , τα δινουμε για βενζινες .Το εχει κανει κανεις προσφατα? η διαδρομη που σκεφτομαι ειναι Ελλαδα-Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Δανια-Σουηδια-Νορβηγια. Εχει παει κανεις να μου πει για το οικονομικο? Υ.Γ. Στη Γερμανια θα μεινουμε στη γιαγια μου οποτε μειομενα τα εξοδα εκει Υ.Γ2. 3 μερες περιπου σε καθε χωρα
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Σκεφτομαι εδω κ πολυ καιρο με 1 φιλο κ 2 φιλες να το κανουμε .Λεγαμε για interrail , εγω προσπαθω να τους αλαξω γνωμη και να παμε με το αυτοκινητο αν ειναι να δωσουμε 1600 € ολοι για εισητηρια , τα δινουμε για βενζινες .Το εχει κανει κανεις προσφατα? η διαδρομη που σκεφτομαι ειναι Ελλαδα-Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Δανια-Σουηδια-Νορβηγια. Εχει παει κανεις να μου πει για το οικονομικο? Υ.Γ. Στη Γερμανια θα μεινουμε στη γιαγια μου οποτε μειομενα τα εξοδα εκει Υ.Γ2. 3 μερες περιπου σε καθε χωρα Ελλαδα-Ιταλια-Αυστρια Λεει πολύ! Να το κάνεις! (περίπου το 2006 το είχα κάνει) Στην γερμανια μονο με αεροπλάνο εχω πάει. Ενω τις υπόλοιπες ξέρω που είναι μόνο στον χάρτη. Πάντως μου φαίνονται πολλές οι 3 μερες στο καθε μερος. 2 θα ηταν οκ. Οσο για το οικονομικό, ανάλογα τι αμάξι έχετε που θα μείνετε και τις δραστηρίοτητες που θα κάνετε.
moldovan20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 To αυτοκινητο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ενα citroen C4 1.4 ειναι .Τωρα για το που θα μεινουμε ,δε μας ενδιαφερει κατι εξεζητημενο για εναν υπνο μονο .
antonisid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλυτερα με αυτοκινητο.Θα κουμαντάρετε 100% την εκδρομή σας.Το τραίνο σας περιορίζει πολύ...
insomniaK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Το έχω κάνει μέχρι τη σουηδία. Αυτό που αναφέρειςμε τις 3 ημέρες σε κάθε χώρα δεν υπάρχει. Πάτε Ιταλία, περνάτε Ρώμη, Σιένα, Φλωρεντία, Μιλάνο, δε θα δείτε τίποτα σε 3 ημέρες, πάτε Αυστρία, Άλπεις, Σαλτζμπουργκ, Ινσμπουργκ, Βιέννη, δε θα δείτε τίποτα σε 3 ημέρες, πάτε Γερμανία, Τι να πρωτοπώ εδώ; Μοναχο, Βερολίνο, Αμβουργο (είναι στη διαδρομή σας για Δανία), μόνο για να τα οδηγήσετε αυτά είναι 12-15 ώρες...δε θα δείτε τίποτα, πάτε Δανία έχετε 3 ημέρες να μάθετε την Κοπεγχάγη, και πάμε στις δύο σκανδιναβικές, δεν έχεις συναίσθηση των αποστάσεων, πχ Κοπεγχάγη-Στοκχόλμη είναι 700 χιλιόμετρα και είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε οδηγήσει ξανά σε πάγο... Αν το κάνετε αυτό το ταξίδι, χρειάζεστε τουλάχιστον 2-3 μήνες για να θεωρήσετε ότι έχετε δει τις χώρες που αναφέρεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:41 ---------- Και το εμπειρικό απόφθεγμα, είναι σχεδόν σίγουρο πως μετά από την επιστροφή κάποιοι από τους 4 αν όχι όλοι δε θα μιλιέστε.
moldovan20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 M'αρεσει Αυτο που μας ενδιαφερει περισσοτερο ειναι οι σκανδιναβικες χωρες μια και στις υπολοιπες λιγο πολυ εχουμε παει .
Lucifer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 320 χιλιόμετρα είναι η συγκεκριμένη απόσταση, αλλά ό,τι λέει ισχύει, μη λέτε αστεία.
V for Vagelis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 ε τότε δεν έχει νόημα το road trip, πάρτε αεροπλάνο για στοκχόλμη κατά τ άλλα συμφωνώ με insomniaK
insomniaK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 ε, πάρτε αεροπλάνο για Κοπεγχάγη και μετακινηθείτε με τρένο στις 3 αυτές χώρες. Και πάντα μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο, σε 25-30 ημέρες πραγματικά τις έχετε δει καλά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:53 ---------- 320 χιλιόμετρα είναι η συγκεκριμένη απόσταση, αλλά ό,τι λέει ισχύει, μη λέτε αστεία. Έχεις δίκιο, Στοκχόλμη εννοούσα και τώρα που το κοίταξα είναι 700 χιλιόμετρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.