sixlibixlis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα!!! Ψάχνω ένα προγραμματάκι (κάτι σαν live cd) γιά να κάνω format το σκληρό δίσκο του laptop!!! Εννοώ όχι το quick format που κάνει το dvd εγκατάστασης των windows αλλά πλήρες format...να κάνω τον δίσκο μου όπως ήταν όταν τον αγόρασα!!! Ευχαριστώ!!!
isay Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα!!! Ψάχνω ένα προγραμματάκι (κάτι σαν live cd) γιά να κάνω format το σκληρό δίσκο του laptop!!! Εννοώ όχι το quick format που κάνει το dvd εγκατάστασης των windows αλλά πλήρες format...να κάνω τον δίσκο μου όπως ήταν όταν τον αγόρασα!!! Ευχαριστώ!!! Όταν τον αγόρασες είχε windows μέσα ή ήταν άδειος απο αρχεία; Το dvd εγκατάστασης των windows κάνει και πλήρες format άμα θες. ΌΤαν λες άδειος, μήπως εννοείς χωρίς καθόλου partition;
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ...αυτό εννοεί, και το κάνεις με κάποιο zeroes filling application, sixlibixlis. ...To θέμα είναι ότι χρειάζεσαι bootable CD/DVD disk και σχετική έκδοση τέτοιου προγράμματος. Ψάξου κατ' αρχάς στο site της εταιρίας του δίσκου.
parsifal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Για zero writing από το δισκάκι εγκατάστασης των Windows, αρκεί να βγούμε σε recovery console και να χρησιμοποιήσουμε την εντολή diskpart με την παράμετρο clean all. Λεπτομέρειες στην knowledgebase της Microsoft: http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/300415
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα να δεις, παίζει και ούτο; Αρχηγός αρχηγέ
sixlibixlis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Όταν τον αγόρασες είχε windows μέσα ή ήταν άδειος απο αρχεία; Το dvd εγκατάστασης των windows κάνει και πλήρες format άμα θες. ΌΤαν λες άδειος, μήπως εννοείς χωρίς καθόλου partition; Ο δίσκος έιχε προεγκατεστημένα τα (S)Vista!!! Θέλω να του κάνω πλήρες format και να βάλω windows 7!!! Χωρίς partition!!! Αν μπορώ μέσα απ'το δισκάκι των win 7 ακόμα καλύτερα!!! Ευχαριστώ!!!
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 E, δεν χρειάζεται zero writing για την συγκεκριμένη διαδικασία. Βάλε το DVD των win7, και θα τα κάνει σχεδόν όλα μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.