dimi5 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 γεια σας ρε παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κeyboard-mouse,αλλα δεν ξερω αν ειναι τοσο καλο οσο φαινετε...Εσεις τι λετε???? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575107 thanks...
SomethingGR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Όχι ρε μαν δεν αξίζει 180€ για keyboard/mouse. Για τι χρήση το θες υπάρχουν πολύ καλές επιλογές σε λιγότερα λεφτά.
dimi5 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Από τιμή καλά τα πάει πάντως.. xaxa καλο ρε φιλε δεν ειμαι και τοσο χαζος.το εχω βρει αυτο μονο 129 ευρο στην Κυπρο και δεν ξερο αν αξιζει να το αγορασω αν κανει για παιχνιδια γιατι το αλλο το mouse and keyboard που εχω τα εχει παιξει ηλικρινα...:-D:-D:-D:-)
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Όπως είπε και ο SomethingGR, και με λιγότερα χρήματα μπορείς να κάνεις αξιοπρεπως τη δουλειά σου. Θαρρώ δηλαδή..
dimi5 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Όπως είπε και ο SomethingGR, και με λιγότερα χρήματα μπορείς να κάνεις αξιοπρεπως τη δουλειά σου. Θαρρώ δηλαδή.. εχεις κανενα υποψη σου εγω αν πιασω θα ειναι σιγουρα μαρκα logitech,...:shifty:
mihachris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Για gaming προφανώς δεν είναι. Μάλλον εξυπηρετεί καλύτερα αυτούς που κάθονται πολλές ώρες στον υπολογιστή και δουλεύουν με διάφορες εφαρμογές. Άμα θες κάτι για gaming και Logitech δες αυτά: Logitech G11 Gaming & Logitech MX518 ή Logitech G5 ή Logitech G500.
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μιας και στάζεις αξιοσέβαστο ποσό, πήγενε σε G15 + ΜΧ1100
dimi5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 σορρυ ρε παιδια αλλα αυτο δηλαδη δεν αξιζει να το αγορασώ?
ertylee Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 πρωτα ειναι πολλα 130 € για πληκτρολογο και ποντικι, και απο την αλλη πρεπει να εισαι συνεχεια με επαναφορτιζομενες μπαταριες... αυτο που το βαζεις... (Να παιζεις Crysis και εκει που εισαι ετοιμος να σκοτωσεις το Boss, να τελειωνουν οι μπαταριες... Το σπας η δεν το σπας???) πγαινε για ενσυρματο μια και καλη
dimi5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 πρωτα ειναι πολλα 130 € για πληκτρολογο και ποντικι, και απο την αλλη πρεπει να εισαι συνεχεια με επαναφορτιζομενες μπαταριες... αυτο που το βαζεις...(Να παιζεις Crysis και εκει που εισαι ετοιμος να σκοτωσεις το Boss, να τελειωνουν οι μπαταριες... Το σπας η δεν το σπας???) πγαινε για ενσυρματο μια και καλη φιλε εισαι σωστος αλλα δεν μου αρεσουν με συρμα... κοιτα λεει οτι οι μπαταριες..αυτο του mouse keyboard αντεχουν για πολυ καιρο..χαχα καλο παραδειγμα αυτο με το crysis το ειχα πα8ει με το παλιο keybord,mouse..ρε φιλε αυτο που εχω, το mouse μου εφαγε μια περιουσια με τις μπαταριες...καθε λιγο καθε λιγο αλλες αυτο ειναι και επαναφορτιζομενο...κοιτα θα παω σημερα στο καταστημα και θα τσακαρω αν εχει κατι που θα με ενθουσιάσει (κατι ποιο φθηνο) θα το αγορασω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:31 ---------- ρε παιδια πηγα στο κατάστημα και το αγορασα τελικα αυτο που η8ελα ηταν σε προσφορα 109 ευρο....
dimi5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μ' αρέσει που άνοιξες thread.. ενταξει ρε απλοσ η8ελα μια δευτερη γνωμη..ευχαριστω παντος...
liopyr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ενταξει ρε απλοσ η8ελα μια δευτερη γνωμη..ευχαριστω παντος... Την οποία έλαβες πολύ σοβαρά υπ'όψη σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.