jojos1982 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 οχι μαν δεν αξιζει αν θες mouse για το pc ειδικα για games ειμαι ο ανθρωπος σου παιζω 5 χρονια wow k dota κληροπηρινικα με καλωδιο: Logitech MX518 (πολυ καλο ,ελαφρυ,φτηνο),LogitechG500 (καλο λυγο ποιο βαρυ,φτηνο(ειδικευεται για shoot em up games) Microsoft Sidewinder(πολυ καλο,φτηνο ) wirless:Microsoft Sidewinder X8 ,Razer Mamba μονο αυτα τα 2 αξιζουν keyboard με καλωδιο: Microsoft SideWinder x6 το καλυτερο κ το βρικα 25e e bay
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Το ειχα παρει πριν χρονια που πρωτοκυκλοφορησε 250 ευροπουλα. Ειναι πολυ καλο ως προς την αισθηση των πληκτρων που μοιαζουν αλλα δεν ειναι 100% οπως των φορητων. Ειμαι σε διαρκη αναζητηση ενος τετοιου πληκτρολογιου !!! Τοτε που το πηρα ηταν με συνδεση bluetooth και ειχα καποια προβληματα στην συνδεση.Ισως το εχουν βελτιωσει.
jojos1982 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 keybord:Microsoft SideWinder X6 mouse με καλωδιο logitech mx518 καλο φτηνο κ ελαφρυ logitech g500 καλο κ φτηνο πολυ ποιο βαρυ Microsoft Sidewinder η καλυτερη λυση Razer Lachesis τουμμανο Logitech G9X τουμμανο ελπηζω να βοηθησα
dimi5 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια αυτο που ελεγα να αγορασω καλο ειναι και ελαφρυ και ειναι μια χαρα το κακο του ειναι οτι οταν παιζω call of duty δεν με βολευει να πατω το ctrl αλλα ολα τα αλλα ειναι οκ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:29 ---------- οχι μαν δεν αξιζει αν θες mouse για το pc ειδικα για games ειμαι ο ανθρωπος σου παιζω 5 χρονια wow k dota κληροπηρινικα με καλωδιο: Logitech MX518 (πολυ καλο ,ελαφρυ,φτηνο),LogitechG500 (καλο λυγο ποιο βαρυ,φτηνο(ειδικευεται για shoot em up games) Microsoft Sidewinder(πολυ καλο,φτηνο ) wirless:Microsoft Sidewinder X8 ,Razer Mamba μονο αυτα τα 2 αξιζουν keyboard με καλωδιο: Microsoft SideWinder x6 το καλυτερο κ το βρικα 25e e bay ρε φιλε εγω το βρικα σε πολυ καλη προσφορα μονο 109 ευρο ενω στο ε-σοπ το ειχαν 155 νομιζω.....
haHa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Να μην παρεις το dinovo, αλλα να παρεις το mx500 revolution, που εχει πολυ καλυτερο ποντικι: εχει το mx revolution και οχι το mx1000, που δεν ειναι τοσο καλο.
dimi5 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το ειχα παρει πριν χρονια που πρωτοκυκλοφορησε 250 ευροπουλα. Ειναι πολυ καλο ως προς την αισθηση των πληκτρων που μοιαζουν αλλα δεν ειναι 100% οπως των φορητων. Ειμαι σε διαρκη αναζητηση ενος τετοιου πληκτρολογιου !!! Τοτε που το πηρα ηταν με συνδεση bluetooth και ειχα καποια προβληματα στην συνδεση.Ισως το εχουν βελτιωσει. φιλε ευτυχως εγω δεν εχω τετοιο προβλημα...αλλα και να υπηρχε εχω εγγηιση 1 χρονο...οσο για το keyboard ειναι πραγματι πολυ καλο α8οριβο και ειναι σαν τα κουμπια του λαπτοπ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:15 ---------- ξερει κανενας αν μπορω με το bluetooth(του keyboard,mouse) να εννωσω και το κινητο μου?
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ξερει κανενας αν μπορω με το bluetooth(του keyboard,mouse) να εννωσω και το κινητο μου? Γιατί να το κάνεις αυτό;
dimi5 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γιατί να το κάνεις αυτό; για να μην γυρευω το καλοδιο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:19 ---------- για να μην γυρευω το καλοδιο... oxi ρε ειναι για να δω κατι γιατι λεει εξω στο κουτι οτι εννωνει και κινητα και απο περιεργια....:p
dimi5 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ποιο καλώδιο ακριβώς; ασε το βρικα μπικα στο ιστοσελιδα της logitech...οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.