Προς το περιεχόμενο

Μια γνώμη για αυτο το keyboard-mouse...

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι μαν δεν αξιζει αν θες mouse για το pc ειδικα για games ειμαι ο ανθρωπος σου παιζω 5 χρονια wow k dota κληροπηρινικα

με καλωδιο: Logitech MX518 (πολυ καλο ,ελαφρυ,φτηνο),LogitechG500 (καλο λυγο ποιο βαρυ,φτηνο(ειδικευεται για shoot em up games) Microsoft Sidewinder(πολυ καλο,φτηνο )

wirless:Microsoft Sidewinder X8 ,Razer Mamba μονο αυτα τα 2 αξιζουν

keyboard με καλωδιο: Microsoft SideWinder x6 το καλυτερο κ το βρικα 25e e bay

Δημοσ.

Το ειχα παρει πριν χρονια που πρωτοκυκλοφορησε 250 ευροπουλα. Ειναι πολυ καλο ως προς την αισθηση των πληκτρων που μοιαζουν αλλα δεν ειναι 100% οπως των φορητων.

Ειμαι σε διαρκη αναζητηση ενος τετοιου πληκτρολογιου !!!

Τοτε που το πηρα ηταν με συνδεση bluetooth και ειχα καποια προβληματα στην συνδεση.Ισως το εχουν βελτιωσει.

Δημοσ.

keybord:Microsoft SideWinder X6

mouse με καλωδιο logitech mx518 καλο φτηνο κ ελαφρυ

logitech g500 καλο κ φτηνο πολυ ποιο βαρυ

Microsoft Sidewinder η καλυτερη λυση

Razer Lachesis τουμμανο

Logitech G9X τουμμανο

ελπηζω να βοηθησα

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο που ελεγα να αγορασω καλο ειναι και ελαφρυ και ειναι μια χαρα το κακο του ειναι οτι οταν παιζω call of duty δεν με βολευει να πατω το ctrl αλλα ολα τα αλλα ειναι οκ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:29 ----------

οχι μαν δεν αξιζει αν θες mouse για το pc ειδικα για games ειμαι ο ανθρωπος σου παιζω 5 χρονια wow k dota κληροπηρινικα

με καλωδιο: Logitech MX518 (πολυ καλο ,ελαφρυ,φτηνο),LogitechG500 (καλο λυγο ποιο βαρυ,φτηνο(ειδικευεται για shoot em up games) Microsoft Sidewinder(πολυ καλο,φτηνο )

wirless:Microsoft Sidewinder X8 ,Razer Mamba μονο αυτα τα 2 αξιζουν

keyboard με καλωδιο: Microsoft SideWinder x6 το καλυτερο κ το βρικα 25e e bay

ρε φιλε εγω το βρικα σε πολυ καλη προσφορα μονο 109 ευρο ενω στο ε-σοπ το ειχαν 155 νομιζω.....

Δημοσ.

Να μην παρεις το dinovo, αλλα να παρεις το mx500 revolution, που εχει πολυ καλυτερο ποντικι: εχει το mx revolution και οχι το mx1000, που δεν ειναι τοσο καλο.

Δημοσ.
Το ειχα παρει πριν χρονια που πρωτοκυκλοφορησε 250 ευροπουλα. Ειναι πολυ καλο ως προς την αισθηση των πληκτρων που μοιαζουν αλλα δεν ειναι 100% οπως των φορητων.

Ειμαι σε διαρκη αναζητηση ενος τετοιου πληκτρολογιου !!!

Τοτε που το πηρα ηταν με συνδεση bluetooth και ειχα καποια προβληματα στην συνδεση.Ισως το εχουν βελτιωσει.

φιλε ευτυχως εγω δεν εχω τετοιο προβλημα...αλλα και να υπηρχε εχω εγγηιση 1 χρονο...οσο για το keyboard ειναι πραγματι πολυ καλο α8οριβο και ειναι σαν τα κουμπια του λαπτοπ....:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:15 ----------

ξερει κανενας αν μπορω με το bluetooth(του keyboard,mouse) να εννωσω και το κινητο μου?

Δημοσ.
Γιατί να το κάνεις αυτό;

για να μην γυρευω το καλοδιο...:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:19 ----------

για να μην γυρευω το καλοδιο...:P

oxi ρε ειναι για να δω κατι γιατι λεει εξω στο κουτι οτι εννωνει και κινητα και απο περιεργια....:P:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...