Jastonas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 dhladh, egw pou eimai 18 k ta xa me 21 xronh prepei na me pyrobolhsoun?
^ACID_BURN^ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 nai!epitopou jastonas!!lolol! pes ta re christina!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Τι να πούμε και άλλοι που το έχουν κάνει κατ' επανάληψη; Πάω για κρέμασμα στο Σύνταγμα;
mandos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 jastona thn dikia sou tha thn hthele olo to antriko forum esena den se pernei na milas, tha se pyrovoliso ego kamia mera an fereis allh tetoia as paro kai ego thesh poio einai to provlhma na ta exei kapoios me kapoia OPOIAS hlikias?? den eipame na einai 15 kai ayth 8, alla re paidia an einai orimoi kai oi dyo kai yparxei synenohsh tote no prob den exo empiria se tetoia themata (san kati jastones...) alla den vrisko provlhma kai an einai 21 autos kai 15 ekeinh?? NAI MPOREI NA EINAI EROTEYMENOI! giati apokleietai auto to endexomeno?? to gegonos omos oti 99% o enas paei gia fiki-fiki kai h allh giati oute xerei ti ths ginete den shmainei oit auto symbainei panta meta ta 16-17 pisteyo pantos pos exoun sximatisei mia apopsh kai oi 2 pleyres, isos na kano lathos omos tora variemai na analyso allo, nystaxa
pyro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote mandos:</font><hr> NAI MPOREI NA EINAI EROTEYMENOI!<hr /></blockquote> enweis oti ta xeimika sta muala tous tous kanoune na ais0anontai "high" den uparxei erwtas, uparxei h xeimia
Jastonas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 nai re guys, pisteuw yparxoun kapoia oria pou oi perissoteroi logikh an8rwpoi ta kseroume. gia megaaaaales diafores pisteuw einai xazo, k mallon la8os. alla 17-21 einai mia xara hlikia! sygnwmh, ksereis ti 17 xrona yparxoun?! ase, egw exw balei 16 xrono sto mati... an to deis.. 8a katalabeis! mandos, auth htan ena xrono megalyterh re:P h 21 htan twra prosfath :DDDD
Lyman_Zerga Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Συναδελφε Wiseman (spacemonkeys rule :grin:) Έχεις δίκιο, απλά το είπα για να κάνω αντίθεση με την λογική του φίλου του 1ου post που την θεωρώ τραβηγμένη. Φυσικά υπάρχουν τύποι που απλά θα εκμεταλλευτούν μια άβγαλτη κοπελίτσα. Από την άλλη, υπάρχουν πολλές κοπέλες που θέλουν χωρίς να χρειάζεται να παραμυθιάζονται Εξάλλου πιο είναι ο σκοπός στην ζωή μας; [Εκτός από το Project Mayem φυσικά!!] Να κάνουμε τις γυναίκες ευτυχισμένες :smirk:
WizeMan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Lyman_Zerga:</font><hr> Συναδελφε Wiseman (spacemonkeys rule :grin:) Έχεις δίκιο, απλά το είπα για να κάνω αντίθεση με την λογική του φίλου του 1ου post που την θεωρώ τραβηγμένη. Φυσικά υπάρχουν τύποι που απλά θα εκμεταλλευτούν μια άβγαλτη κοπελίτσα. Από την άλλη, υπάρχουν πολλές κοπέλες που θέλουν χωρίς να χρειάζεται να παραμυθιάζονται Εξάλλου πιο είναι ο σκοπός στην ζωή μας; [Εκτός από το Project Mayem φυσικά!!] Να κάνουμε τις γυναίκες ευτυχισμένες :smirk: <hr /></blockquote> hehehe standard εκτός του project mayhem οι γυναίκες έχουν κύριο ρόλο στη ζωή μας , ε;;; εγώ πάντως προτιμώ τις μικρότερες μου για τον εξής απλό λόγο:Απαιτούν ακριβώς ότι μπορώ να δώσω, ίσως και λιγότερα.Έτσι περνάμε και οι δύο καλύτερα, γιατί και εγώ δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Επίσης μ'αρέσει να μην έχουν πολλούς πριν από μένα (γιατί θα πρέπει να δείρω λιγότερα άτομα :grin:)
Lyman_Zerga Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 γιατί θα πρέπει να δείρω λιγότερα άτομα <hr /></blockquote> Homework: Find a random guy and start a fight. Make sure you lose. Fight Club
@_zerocool Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Καλά απο ένα μεμονωμένο γεγονός βγάζεις τα συμπεράσματά σου και το γενικεύεις έτσι; Αυτό ειναι το 1ο λάθος. <hr /></blockquote> Δεν είναι μεμονώμενο περιστατικό αλλά πικρή καθημερινότητα, εδώ που μένω εγώ τουλάχιστον. Απο' οσα ξέρω (και πιστεψε με ξέρω) το μεγαλύτερο ποσοστό των κοριτσιών - γυναικών (αν γίνεται να πώ κάτι τετοιο...) ή ποθούν ή είναι ερωτευμένοι (που αμφιβάλλω αν έχουν βρεί τον έρωτα από τώρα) ή απλά γουστάρουν μεγαλύτερο. Είτε αυτός είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος είτε είναι τέσσερα χρόνια. Ίσως να σύμβαίνει λόγο ωριμότητας αλλά αν βλέπω τα δήθεν παλικάρια να ρίχνουν τα κοριτσία με το μηχανάκι τους και την τρύπια εξάτμιση αλλά να μην ξεχάσουμε και τι σούζα... sorry αλλά λυπάμαι την μοίρα των κοριτσιών αλλά και τον ίδιων. Αν η κοπέλα έκανε μια σχέση με έναν συνομήλικό της, θα είχε χρόνο να τον δει, μιας και το πρόγραμμά της θα ήταν πάλι το ίδιο; <hr /></blockquote> Θα είχε μεν το ίδιο πρόγραμμα αλλά πιθανότατα ο συνομήλικος θα ήταν είτε από το ίδιο σχολείο είτε από το ίδιο φροντηστήριο, γιατί απλά σε τέτοια ηλικία εκεί βρήσκετε ο κοινωνικός κύκλος των εφύβων. Δηλαδή τόσο πιο ώριμα είναι τα κοριτσία; Από εμένα...? Για να κλείσω λοιπον, χωρίς να σε ξέρω καν, το ποστ αυτό μου μοιάζει σαν κάτι απο ζήλεια.<hr /></blockquote> Μπορείς να το πείς κάλλιστα και ζήλια αλλά προτιμώ τον όρο αγανάκτηση. ΥΓ: Παω να φάω κάμια μπουνιά στη μάπα γιατί δεν το κόβω καλά...
Jastonas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 iou! fight club rulz! ti na peis twra... re mhn tsakwneste.... ftiakste ta me oti goustarete :/
Typhoon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Λοιπόν, εγώ πιστεύω ότι τα όρια δεν είναι τόσο στη διαφορά ηλικίας αλλά στη διαφορά εμπειρίας. Δεν πιστεύω ότι σχέσεις με διαφορές τύπου 20-24 με 15-18 μπορεί να κρατήσουν & πολύ γιατί συνήθως υπάρχει μεγάλη διαφορά στις εμπειρίες & στις απαιτήσεις κάποιου από τη σχέση του. ΄ Μια σχέση επιπέδου Λυκείου την περιέγραψε κάποιος πριν. Όλη μέρα σχολέιο, φροντιστήριο, & άντε μια δύο εξόδους τη βδομάδα & αυτές στα παγκάκια..... Ε όταν κάποιος είναι φοιτητής είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Πολλοί σπουδάζουν επαρχία (είτε αυτοί είτε οι κοπέλλες τους) οπότε έχουν δικό τους σπίτι ελεύθερο πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στις εξόδους, εκδρομές, κλπ... Εγώ τουλάχιστον δεν θα μπορούσα να γυρίσω στην πρώτη κατάσταση, μου φαίνεται αδιανόητο. Επίσης σε αυτές της ηλικίες η διαφορά ωριμότητας είναι χαοτική. διαφορά 17-22 είναι ίδια με 32-52. Οι περισσότεροι εδωμέσα θα συμφωνήσουν πιστεύω ότι μετά τα 18 αλλάζουν τελείως τα δεδομένα για κάποιον άσχετα με το τι θα ακολουθήσει στη ζωή του. Οπότε δεν βλέπω πως μπορεί να δουλέψει μια τέτοια σχέση. Δεν τις κατακρίνω, πιστεύω ότι αν υπάρχει συναίσθημα καλά κάνουν & δημιουργούνται αλλά τις θεωρώ καταδικασμένες.
Absolut_D Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Tha mporousa na epembw se auto to debade kai na sas pw oti oson afora ta paidakia pou lete den einai sxoleio-frodistirio-spiti mono...... Doulepsa se mia kafeteria gia ena arketa megallo diastima kai ta padia authhs ths ilikias (15-17) eitan kathe mera ekei! Mou eixe kanei poli megali edyposh (sthn arxh).....ara to wrario tous (pou eitan pia sxolio-spiti-kafe-frodistirio-kafe-spiti) eixe arketo xrono na kanoun oti theloun......
Jheremias Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Mandos..... Πρώτον γράφε Ελληνικά, lame Δεύτερον: Στο σπίτι του κρεμασμένου, μιλάνε για σχοινί; :P:P ..O Νοών Νοείτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.