sada Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας, Ενας γνωστος μου εχει προβλημα με τον σκληρο δισκο του. Ο σκληρος ειναι 500gb και τον ειχε χωρισει σε 2 partitions 130gb και 300+gb,οταν εκανε format με μια εκδοση τον xp* αναγνωριζε μονο τα 130 gb και οχι το αλλο partition. Επισης πηγα και στο disk management αλλα εδειχνε μονο τον σκληρο με τα 130gb. Σας παρακαλω βοηθηστε αν γνωριζεται κατι οσο το δυνατο πιο γρηγορα. *η εκδοση ειναι πειρατικη αν εχει αυτο σημασια
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Είναι σίγουρο ότι δε διέγραψε (έστω καταλάθος) το άλλο partition;
sada Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Είναι σίγουρο ότι δε διέγραψε (έστω καταλάθος) το άλλο partition; οταν εκανε φορματ μπορει αλλα μετα δεν θα ειχε 500gb o δισκος;
sada Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Τα XP έχουν (τουλάχιστον) SP2; εχουν sp1....αλλα μπορει να περασει το 3....
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ε πες το ρε μαν.. όταν είχαν βγει τα XP με το πρώτο Service Pack οι δίσκοι ήταν πολύ μικρότερης χωρητικότητας απ' ότι σήμερα και δεν είχε "προβλεφθεί" η χρησιμοποίηση δίσκων >137GB (αυτό ήταν το limitation δηλαδή, όχι ότι υπήρξαν τέτοιοι δίσκοι).
sada Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ε πες το ρε μαν.. όταν είχαν βγει τα XP με το πρώτο Service Pack οι δίσκοι ήταν πολύ μικρότερης χωρητικότητας απ' ότι σήμερα και δεν είχε "προβλεφθεί" η χρησιμοποίηση δίσκων >137GB (αυτό ήταν το limitation δηλαδή, όχι ότι υπήρξαν τέτοιοι δίσκοι). ενταξει φιλε σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αυριο.
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δε θυμάμαι πάντως αν με μια απλή εγκατάσταση του SP2/SP3, το λειτουργικό θα "δει" τον υπόλοιπο δίσκο. Ενδέχεται να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
pavlos77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά για να μην ανοίγω και άλλο θέμα θα σας πω και εγω τι μου συνεβει... Λοιπόν,χθές το βράδυ έκλεισα το PC μου και μετα απο λίγη ώρα όταν πήγα να τον ανοίξω δεν μου αναγνώριζε τα Βιος τον σκληρο δίσκο ένω άκουγα ότι λειτουργούσε κανονικά άλλαξα καλώδια , θύρες αλλά τίποτα ...Το έβαλα και σε άλλα PC τα ίδια ...Αρα λέω ότι μόνο σκληρός μπορεί να φταίει. Εντωμεταξύ όταν φορτώνει τα USB και αφτά πρίν βγάλει τις SATA συσκεύες κάνει 1-2 λεπτά και μετά βγάζει μόνο για το DVD που έχω.... Τί λέτε να έχει????????? :-) Επιπλέον , όταν μπαίνω στα Βιος ούτε καν δείχνει οτι υπάρχει ............
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν τον βλέπεις στο BIOS ούτε σε άλλα συστήματα, RIP δίσκε..
d3m0n Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Πες μου ότι ότι ο δίσκος σου ήταν της γνωστής σειράς 7200.11 ;;
pavlos77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ναι ρε παιδιά αλλά λειτουργεί...Πως γινέται να δουλεύει και να μην τον αναγνωριζει τα ΒΙΟΣ και έτσι ξαφνικά κιόλας χωρίς να μην έχει συμβεί τπτ προηγουμένως? Και ναι όντως είναι της γνωστής σειρας 7200.11 ( ειναι προβληματικά όντως? )
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πού το είδες εσύ ότι δουλεύει; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296932
d3m0n Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Η σειρά αυτών των δίσκων έτσι ξαφνικά την παθαίνουν,ενός φίλου μου είχε έναν σκληρό της ίδιας σειράς,και σηκώνεται ένα πρωί και δεν άνοιγε το pc και δεν τον αναγνώριζε το bios και μου έλεγε την προηγούμενη μέρα πέταγε ο σκληρός....
pavlos77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Η σειρά αυτών των δίσκων έτσι ξαφνικά την παθαίνουν,ενός φίλου μου είχε έναν σκληρό της ίδιας σειράς,και σηκώνεται ένα πρωί και δεν άνοιγε το pc και δεν τον αναγνώριζε το bios και μου έλεγε την προηγούμενη μέρα πέταγε ο σκληρός.... Άρα παίρνω καινούριο έτσι?Δεν σώζεται με τπτ η κατάσταση? Τουλάχιστον να κρατήσω κάποια αρχεία που είναι πολυ σημαντικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.