@_zerocool Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, μου αρέσει πολύ η apple led cinema display αλλα δυστυχώς είναι πολύ ακριβή, υπάρχει κάποια άλλη η οποία να έχει ηχεία, usb, να είναι glossy σε 22-24";
Thrylos7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ψαξε σε HP....πχ 2309m ...αλλα μη περιμενεις την ποιοτητα της apple...η apple ειναι H-IPS και ολες οι αλλες glossy ειναι TN.....η μερα με τη νυκτα (στο λεει καποιος που αγορασε ΤΝ προχτες). Φυσικα δε λεω να παρεις την apple, αφου ειναι overpriced και αστεια η ενος ετους εγγυηση της για τοσο ακριβο προιον, οπως επισης και η συνδεσιμοτητα της (μονο displayport). Απλα να ξερεις που βαδιζεις, μη περιμενεις να βρεις κατι αντιστοιχο αν εχεις σαν απαραιτητη προυποθεση το glossy, αν το αφησεις ανοικτο, τοτε υπαρχει πχ η Dell U2410 και μερικες αλλες που ειναι εξισου καλες με την apple, στα 2/3 της τιμης και με 3 χρονια εγγυηση + ολες τις δυνατες συνδεσεις.
@_zerocool Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δεν θέλω κάτι ακριβό και δεν είμαι στην αγορά για Η-ΙPS, απλά μου αρέσει πως φαίνονται τα γράμματα και τα χρώματα σε μια glossy οθόνη. USB και ηχεία είναι ευπρόσδεκτα για να έχω λιγότερα καλώδια στο γραφείο μιας και δουλεύω από φορητό (macbook). Είδα αυτή της HP αλλά είναι πολύ ακριβή για αυτά που προσφέρει. Αλήθεια, ποιο shop πουλάει ελλάδα HP;
Razor333 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, μου αρέσει πολύ η apple led cinema display αλλα δυστυχώς είναι πολύ ακριβή, υπάρχει κάποια άλλη η οποία να έχει ηχεία, usb, να είναι glossy σε 22-24"; Δες αυτη της HP. http://www.skroutz.gr/s/55179/HP-W2448HC-24%22.html?from=recommendation Αλλα καλο ειναι να μας πεις και γιατι χρηση την προοριζεις.
@_zerocool Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Απλή χρήση, internet, office και καμία ταινία.
Razor333 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Απλή χρήση, internet, office και καμία ταινία. Παρε την HP W2448HC θα σε καλυψει.
@_zerocool Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Την είδα φαίνεται να έχει αυτά που θέλω, τα ηχεία πως ακούγονται; Δεν ζητάω θαύματα απλά αν έχει έστω ένα ελάχιστο μπάσο; Έχει πουθενά κάποιο review της;
Razor333 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-hp-w2408h.html Απλα ειναι λιγο παλιοτερο μοντελο, χωρις dvi, δεν φαινεται να εχεις αλλες διαφορες.
@_zerocool Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Καταρχήν να σε ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες, φαίνεται μια χαρά οθόνη για την χρήση που το θέλω, αλλά δεν το βλέπω να υπάρχει και στα γνωστά καταστήματα, το zero one είναι αξιόπιστο όσο αφορά παραγγελίες και παράδοση μέσου ταχυδρομείου;
Razor333 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 To zeroone σαν καταστημα με εδρα θεσσαλονικη υπαρχει εδω και παρα πολλα χρονια, το eshop τους δεν ξερω αν ειναι γρηγορο ομως, αξιοπιστο λογικα θα ειναι. Παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα πρωτα αν υπαρχει διαθεσιμη. Οταν την παρεις πες και εντυπωσεις γιατι και εγω για εκει μαλλον παω, αν δεν παρω την καλυτερη HP LP2475w.
@_zerocool Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Έκανα την παραγγελία, αύριο το πρωί θα έρθει το courier οπότε τότε θα σας πω εντυπώσεις.
@_zerocool Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 H οθόνη ήρθε σήμερα και πριν λίγο την εβάλα, όσο αφορά την παραγγελία και την μεταφορά όλα οκ. Σύντομες εντυπώσεις: Τα ηχεία με καλύπτουν πλήρως Είναι τεράστια (με την καλή έννοια) (έρχομαι από 22") Το γύρισμα σε 90 μοίρες μαμάει Η κάμερα δεν δουλεύει σε mac (έχει κανείς καμιά λύση Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.