Προς το περιεχόμενο

Ασφαλής κατάργηση σκληρού εξωτερικού

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιο παλια που ειχα xp οταν εκανα ασφαλης καταργηση του εξωτερικου ολα ηταν καλα.με το που εκανα καταργηση και εβγαζα το καλωδιο ποτε δεν ακουγα τον σληρο να σβηνει.τωρα που εχω windows 7 οταν κανω καταργηση με το που τον βγαζω τον ακουω να σβηνει.τι να κανω!

Δημοσ.

Να συμπληρωσω οτι το ιδιο συμβαινει και με στικακια, δεν

κλεινουν για να γινει ασφαλης καταργηση.

Δημοσ.

Πχ στον mybook της wd, όταν πατάς ασφαλή κατάργηση στα xp σβήνει ο δίσκος, στα vista/7 μένει ανοιχτός και τον σβήνεις εσύ. Αυτό λέτε; Δεν νομίζω πως πειράζει, σημασία έχει να γίνουν unmount τα partitions του δίσκου.

Δημοσ.

Δεν τον έχω πια, είχα την παλιά σειρά wd (με το στρογγυλό πράσινο φωτάκι μπροστά), που είχε κουμπί κι έσβηνε. Δηλαδή κάνεις ασφαλή κατάργηση και μετά τον σβήνεις από το κουμπί του (τώρα η νέα σειρά my book δεν ξέρω αν έχει).

Δημοσ.

Ναι αλλά γιατί γίνεται αυτό ξέρουμε? Γιατί στους δίσκους που έχει κουμπί λες οκ, αν και πάλι είναι εκνευριστικό, δεν πειράζει. Σε αυτούς που δεν έχει τι γίνεται, τον βγάζεις από την πρίζα?

Δημοσ.
Παίζει να ναι κι άσχετο. Είναι Optimized for quick removal ή for performance; Δοκίμασες να τ αλλάξεις;

Ασχετίλα αλλά που είναι αυτό στα 7? Δεν το βρίσκω από εκεί που ήταν στα XP.

Σε άλλο ΧΡ σύστημα που το τσέκαρα πάντως και οι δυο σκληροί είναι Optimized for quick removal και ναι δοκίμασα να αλλάξω αλλά τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...