mihalis19 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 πιο παλια που ειχα xp οταν εκανα ασφαλης καταργηση του εξωτερικου ολα ηταν καλα.με το που εκανα καταργηση και εβγαζα το καλωδιο ποτε δεν ακουγα τον σληρο να σβηνει.τωρα που εχω windows 7 οταν κανω καταργηση με το που τον βγαζω τον ακουω να σβηνει.τι να κανω!
gf030 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Να συμπληρωσω οτι το ιδιο συμβαινει και με στικακια, δεν κλεινουν για να γινει ασφαλης καταργηση.
mihalis19 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 αα το εχει δει και αλλος ε?για πειτε παιδια!!τι γινεται με αυτο??
tolis_01 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πχ στον mybook της wd, όταν πατάς ασφαλή κατάργηση στα xp σβήνει ο δίσκος, στα vista/7 μένει ανοιχτός και τον σβήνεις εσύ. Αυτό λέτε; Δεν νομίζω πως πειράζει, σημασία έχει να γίνουν unmount τα partitions του δίσκου.
mihalis19 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ναι αυτο!να σου πω τι εννοεις τον σβηνεις εσυ??πως το κανεις αυτο!!??εχω wd 250gb
tolis_01 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δεν τον έχω πια, είχα την παλιά σειρά wd (με το στρογγυλό πράσινο φωτάκι μπροστά), που είχε κουμπί κι έσβηνε. Δηλαδή κάνεις ασφαλή κατάργηση και μετά τον σβήνεις από το κουμπί του (τώρα η νέα σειρά my book δεν ξέρω αν έχει).
Praetorianos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ναι αλλά γιατί γίνεται αυτό ξέρουμε? Γιατί στους δίσκους που έχει κουμπί λες οκ, αν και πάλι είναι εκνευριστικό, δεν πειράζει. Σε αυτούς που δεν έχει τι γίνεται, τον βγάζεις από την πρίζα?
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Παίζει να ναι κι άσχετο. Είναι Optimized for quick removal ή for performance; Δοκίμασες να τ αλλάξεις;
Praetorianos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Παίζει να ναι κι άσχετο. Είναι Optimized for quick removal ή for performance; Δοκίμασες να τ αλλάξεις; Ασχετίλα αλλά που είναι αυτό στα 7? Δεν το βρίσκω από εκεί που ήταν στα XP. Σε άλλο ΧΡ σύστημα που το τσέκαρα πάντως και οι δυο σκληροί είναι Optimized for quick removal και ναι δοκίμασα να αλλάξω αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.