zazik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Παρακολουθώντας χτες το show που στήσανε εκεί στο καναλάκι , με τις ξανθιές τάχα μου τάχα μου να φοβούνται , είδα ότι υποτιμάνε την νοημοσύνη μας. Έχοντας παρακολουθήσει τον Uri Geller από κοντά σε σεμινάριο στην Αγγλία , μας είχε καθοδηγήσει όλους , με την δύναμη του μυαλού , να καταφέρουμε , μετά απο πολύ ώρα όμως , να λυγίσουμε και να σπασουμε τα κουτάλια. Το θέμα του σεμιναρίου είχε να κάνει με την δύναμη της εστίασης στον στόχο και το πόσο οι σκέψεις μας εκπέμπουνε ενέργεια. Κάτι τέτοιο : Δεν τον υπερασπίζομαι , αλλά λέω για την δική μου εμπειρία. Απορώ γιατί συμμετέχει σε τέτοια show . Βλέποντας χτές το show , δεν είδα mentalists. Είδα ταχυδακτυλουργούς , πιο πολύ illusionists , όπως τον τυπά που κρεμάστηκε με την θηλεια τάχα μου ότι δεν ήξερε ποια θηλειά ήτανε μούφα. Ο άλλος που είχε τα μαχαίρια , και τα κοπάναγε , πάλι ταχυδακτυλουργός ήτανε, και φένεται καθαρά η μούφα. Και κάνανε πολύ επικίνδυνα πράγματα , σε prime time , πράγματα που θα μιμηθούνε οι πιτσιρικάδες. Ο Uri Geller ουδέποτε έκανε τέτοια πράγματα , τόσο επικίνδυνα , και απορώ πως επιτρέπει τέτοια πράγματα. Γνώμες , παρατηρήσεις και λοιπά .....
SweeT_DreamS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Χθες τον είχε; Τον έχασα... :/ Αλήθεια...κατάφερες να λυγίσεις κουτάλι;;; Άλλος ένας τσαρλατάνος κι ο Uri κατά τη γνώμη μου.
arxaggelos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ορισμένα τρικ ήταν από γραφικά εώς απαράδεκτα. Για να μη μιλήσω για τον τύπο με το eyeliner και το κληρονομικό χάρισμα που έβαλε τη θηλειά, που ακόμη και το intro video που του έκαναν ήταν σαν κακόγουστο βιντεοκλιπ της Αντζελας Δημητρίου. Πολύ κακή τηλεόραση. Αν τέτοιο διάδοχο θέλει ο Uri, να τον χαίρεται. offtopic: δηλαδή στο σεμινάριο το λύγισες τελικά το κουτάλι? @sweet_dreams ακόιμη και τσαρλατανος να είνα ο Uri, τουλάχισον ήταν καλός στο μαρκετινγκ, δεν έβγαινε με ασημένιες κάπες σαν ταχυδακτυλουργός σε μαθητικό παρτυ το 80
geran Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 εμενα μου "εκανε " εντυπωση ο αλλος ο τυπας που "βρηκε" τον τιτλο του βιβλιου , τον αριθμο και τις λεξεις....
zazik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 offtopic: δηλαδή στο σεμινάριο το λύγισες τελικά το κουτάλι? ναι , και το λέω με κάθε ειλικρίνεια.....αλλά θέλει πάρα μα πάρα πολύ συγκέντρωση , και ενέργεια. Και δεν το κάναμε με κάποιο τρικ, αλλά μετά απο πολύ προεργασία. Απλά , αυτό που μάθαμε είναι η δύναμη του focus , και κάποια στιγμή η ενέργεια μεταφέρθηκε στο κουτάλι , και το έκανε να ζεσταθεί πολύ , σε σημείο που λύγισε και έσπασε , όχι με τα μάτια , αλλά με τα δάχτυλα.
freedubus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Θυμάμαι τότε που είχαμε μείνει εγώ κι ένας φίλος μου με το παπί σε κάτι ερημιές βραδιάτικα. Οχι μόνο σκέτο "ΔΟΥΛΕΨΕ" φωνάζαμε, αλλά "ΔΟΥΛΕΨΕ ΡΕ *@$^&@^ ΜΗ ΣΟΥ ^@^&^$^# ΠΑΡΕ ΜΠΡΟΣ ΡΕ @&%^%#@" για πολύ ώρα. Τι απαλά τη μανιβέλα, τι σκληρά, τι χαιδεύαμε το γκάζι, τι φυσάγαμε την πίπα με αυτοσυγκέντρωση και απόγνωση, δε δούλεψε δυστυχώς. Το ρολογάκι βλέπω καινούργιο όμως.
arxaggelos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Θυμάμαι τότε που είχαμε μείνει εγώ κι ένας φίλος μου με το παπί σε κάτι ερημιές βραδιάτικα. Οχι μόνο σκέτο "ΔΟΥΛΕΨΕ" φωνάζαμε, αλλά "ΔΟΥΛΕΨΕ ΡΕ *@$^&@^ ΜΗ ΣΟΥ ^@^&^$^# ΠΑΡΕ ΜΠΡΟΣ ΡΕ @&%^%#@" για πολύ ώρα. Τι απαλά τη μανιβέλα, τι σκληρά, τι χαιδεύαμε το γκάζι, τι φυσάγαμε την πίπα με αυτοσυγκέντρωση, δε δούλεψε δυστυχώς. Ήταν η αρνητική ενέργει που είχατε συγκεντρώσει που σας τη χάλασε τη δουλειά... Btw κι εγώ κάποτε έτυχα με παρέα το ίδιο πέιραμα και τα ρολόγια που είχαμε δούλεψαν. Αν δεν ήμουν μπροστα μπορεί και να μην το πίστευα. Τόσο που κάναμε πλάκα μετά και λέγαμε τι μαμάκες ήμασταν που δεν το γράψαμε στο βίντεο (τότε) να φτιάχνουμε τζαμπέ τα ρολόγια μας :lol: Εχθές όμως τζίφος.
SweeT_DreamS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 @sweet_dreams ακόιμη και τσαρλατανος να είνα ο Uri, τουλάχισον ήταν καλός στο μαρκετινγκ, δεν έβγαινε με ασημένιες κάπες σαν ταχυδακτυλουργός σε μαθητικό παρτυ το 80 Ναι, συμφωνώ με αυτό. Θυμάμαι τότε που είχαμε μείνει εγώ κι ένας φίλος μου με το παπί σε κάτι ερημιές βραδιάτικα. Οχι μόνο σκέτο "ΔΟΥΛΕΨΕ" φωνάζαμε, αλλά "ΔΟΥΛΕΨΕ ΡΕ *@$^&@^ ΜΗ ΣΟΥ ^@^&^$^# ΠΑΡΕ ΜΠΡΟΣ ΡΕ @&%^%#@" για πολύ ώρα. Τι απαλά τη μανιβέλα, τι σκληρά, τι χαιδεύαμε το γκάζι, τι φυσάγαμε την πίπα με αυτοσυγκέντρωση και απόγνωση, δε δούλεψε δυστυχώς.Το ρολογάκι βλέπω καινούργιο όμως. Εεε αυτό είναι να το 'χεις μέσα σου φίλε freedubus [ame] [/ame]
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Έχοντας παρακολουθήσει τον Uri Geller από κοντά σε σεμινάριο στην Αγγλία , μας είχε καθοδηγήσει όλους , με την δύναμη του μυαλού , να καταφέρουμε , μετά απο πολύ ώρα όμως , να λυγίσουμε και να σπασουμε τα κουτάλια. Τα κουτάλια τα είχατε φέρει εσείς, ήταν δικά σας δηλαδή ή σας τα έδωσαν εκεί; Όσον αφορά την εκπομπή τώρα είναι διεθνές concept αν δε κάνω λάθος, πολλές χώρες προβάλλουν την εκπομπή, η κάθε μια στη version της χώρας. Για μένα η εκπομπή αυτή είναι απλά τσάμπα δημοσιότητα για τον Geller. Γενικά τον Geller τον θεωρώ παπατζή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ενστερνιστεί ο άλλος την άποψη μου. Δείτε κι αυτό αν θέλετε. Ο James Randi δείχνει κάποιους τρόπους με τους οποίους ο Geller θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Στο ίδιο video υπάρχει επίσης ένα απόσπασμα από την εμφάνιση του Geller στο The Tonight Show το 1973 όπου απέτυχε να κάνει οτιδήποτε (ο παρουσιαστής της εκπομπής ήθελε να αποτρέψει οποιοδήποτε ενδεχόμενο απατεωνιάς και έτσι έδωσε στον Geller αντικείμενα που είχε επιλέξει ο ίδιος).
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Καλά παντως τελειως αστοχο να φτιαχτουν μονα τους αυτα τα πραγματα.... Δηλαδη αν το μηχανακι δεν εχει βενζινη με καμια παναγια δεν προκειται να παρει μπρος... Αν εχει σπασει γραναζι στο ρολόι με καμια παναγία δεν πρόκειται να δουλεψει..
freedubus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει ένα πολύ ωραίο βιβλίο που συνιστώ σε όλους να το διαβάσουν.
zazik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ο James Randi δείχνει κάποιους τρόπους με τους οποίους ο Geller θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Στο ίδιο video υπάρχει επίσης ένα απόσπασμα από την εμφάνιση του Geller στο The Tonight Show το 1973 όπου απέτυχε να κάνει οτιδήποτε (ο παρουσιαστής της εκπομπής ήθελε να αποτρέψει οποιοδήποτε ενδεχόμενο απατεωνιάς και έτσι έδωσε στον Geller αντικείμενα που είχε επιλέξει ο ίδιος). Ο ίδιος ο Geller έχει πει ότι σε αυτό το show του την είχανε στημένη , δηλαδή ήθελαν να τον κάνουνε ρεζίλι. Το αισθάνθηκε με το που μπήκε μέσα και αγχώθηκε τόσο πολύ , που δεν μπορούσε να κάνει τίποτε. Απλά το αναφέρω....
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ναι , και το λέω με κάθε ειλικρίνεια.....αλλά θέλει πάρα μα πάρα πολύ συγκέντρωση , και ενέργεια. Και δεν το κάναμε με κάποιο τρικ, αλλά μετά απο πολύ προεργασία. Απλά , αυτό που μάθαμε είναι η δύναμη του focus , και κάποια στιγμή η ενέργεια μεταφέρθηκε στο κουτάλι , και το έκανε να ζεσταθεί πολύ , σε σημείο που λύγισε και έσπασε , όχι με τα μάτια , αλλά με τα δάχτυλα. Sorry ρε αλλά τι ενέργεια και αύρα, έχουμε μάθει να πετάμε την λέξη ενέργεια και να κάνουμε μαγικά. Εγώ δεν πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κάτι παραπάνω από έξυπνα tricks. Ο ίδιος ο Geller έχει πει ότι σε αυτό το show του την είχανε στημένη , δηλαδή ήθελαν να τον κάνουνε ρεζίλι. Το αισθάνθηκε με το που μπήκε μέσα και αγχώθηκε τόσο πολύ , που δεν μπορούσε να κάνει τίποτε.Απλά το αναφέρω.... Ε τι θα έλεγε ότι την πάτησε?
tasoskont Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ο ίδιος ο Geller έχει πει ότι σε αυτό το show του την είχανε στημένη , δηλαδή ήθελαν να τον κάνουνε ρεζίλι. Το αισθάνθηκε με το που μπήκε μέσα και αγχώθηκε τόσο πολύ , που δεν μπορούσε να κάνει τίποτε.Απλά το αναφέρω.... ο ιδιος ο γκελερ δηλαδη δεν γινεται ρεζιλι απο μονος του βγαινοντας και κανοντας ολες αυτες τις παπατζες πρσπαθωντας να σε πεισει οτι δεν ειναι τρικ αλλα το The Tonight Show ηθελε να τον κανει ρεζιλι???και αφου το διαισθανθηκε γιατι δεν εφυγε ή γιατι δεν τους ρεζιλεψε ο ιδιος κανοντας αυτο που και καλα ξερει????
slipknot Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ο ίδιος ο Geller έχει πει ότι σε αυτό το show του την είχανε στημένη , δηλαδή ήθελαν να τον κάνουνε ρεζίλι. Το αισθάνθηκε με το που μπήκε μέσα και αγχώθηκε τόσο πολύ , που δεν μπορούσε να κάνει τίποτε.Απλά το αναφέρω.... Και καλά κάνεις, δεν το γνώριζα είναι η αλήθεια. Αν δε κάνω λάθος, ο Geller υποστηρίζει ότι αν ζοριστείς αρκετά μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μόνο με τη σκέψη σου, σωστά; Ε, εγώ εκεί έχω πρόβλημα και δε συμφωνώ με τον Geller. Όπως είπες και ο ΠάρηςΓ, αν το μηχανάκι δεν έχει βενζίνη, όσο και να ζοριστείς δε πρόκειται να γίνει τίποτα. Εκτός κι αν πάρεις μια κατηφόρα. Όπως είπα όμως, αυτά αποτελούν προσωπική άποψη. Δεν έχω ερευνήσει σε βάθος το φαινόμενο Uri Geller άλλωστε για να ξέρω και κάποια παραπάνω πράγματα. Μου θυμίζει τη πίστη στο Θεό, σε στυλ "Ο Θεός υπάρχει γιατί εγώ πιστεύω σ' αυτόν".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.