Προς το περιεχόμενο

Uri Geller - Απάτη , πραγματικότητα , κίνδυνοι

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο άλλο ος Κοπερφιλντίδης μπορστά στην κάμερα και τον κόσμο εξαφάνισε το Άγαλμα της Ελευθερίας κι εσύ μας λες ότι ο Γκελερόπουλος δεν μπορεί να αλλάξει ένα κουτάλι;

Kαλα αυτο ειναι γνωστο πως εγινε, γυρισε τα καθισματα τους απ την αλλη...

Μιλαμε τωρα για κλειστο studio και σε πολυ μικρο χωρο.

Προχτες ο 30φυλλοπουλος ειχε φερει τον Καζεπη και μπροστα στους αναυδους καλεσμενους σηκωσε ενα τραπεζι στον αερα... Ο 30φυλλοπουλος απο κοντα και μαλιστα ακουμπαγε το τραπεζι να καταλαβει τι συμβαινει...κουφαθηκε ο ανθρωπος, μπροστα στα ματια του τον δουλευε:lol: Σκοινια δεν υπηρχαν, αναρωτιεμαι πως το εκανε:-)

Btw, γνωριζω πολλα κολπα πως γινονται, αλλα παντω ψαχνω και για τα υπολοιπα:o

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε μου, απο τετοια βιντεακια βριθει το UTube. Το θεμα ειναι ΠΩΣ γινεται. Σχεδον κανενας απ αυτους που λενε οτι ξερουν δεν μπορει να το κανει...

Δημοσ.
Φιλε μου, απο τετοια βιντεακια βριθει το UTube. Το θεμα ειναι ΠΩΣ γινεται. Σχεδον κανενας απ αυτους που λενε οτι ξερουν δεν μπορει να το κανει...

α εσυ το πως ψαχνεις?? νομισα το πιστευεις στις ψυχοσωματικες δυναμεις του ανθρωπου :P

εμενα δε με νοιαζει το πως απλα μη πιστευουν οι διαφοροι ολες τις αρλουμπες

Δημοσ.

Eνα εχω να πω...

Ο Γιουρι ειναι μαγκας.

Αφου καταλαβε πως στην Ελλαδα μπορει να βγαλει ανετα το ψωμι του και να γινει και πλουσιος.

Σε αλλη χωρα σιγα μη καθουταν να τον δει κανενας..

Δεν ειναι καθολου τυχαιο που ηρθε Ελλαδα.B)

Δημοσ.

Δε θα έλεγα πως δε θα καθόντουσαν να τον δουν.

Πιστεύω πιο πολύ ότι το σόου σε κάθε χώρα θα κρατήσει το ενδιαφέρον για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μετά πάει ουσιαστικά και συνεχίζει με το ίδιο ή παρόμοιο φορμά σε κάποια άλλη χώρα.

2006 στο Ισραήλ

2007 ΗΠΑ

2008 Γερμανία

2008 Ολλανδία

2008 Ουγγαρία

Δημοσ.
Επισης μπορει να εκανε copy-paste. :o:p

Ρίχνετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα (όταν βρεις αυτό το link που ψάχνεις πες το και σε μένα).

Γιατί δε μπορείτε να δεχτείτε ότι κάποιος μπορεί και να ξέρει τι λέει?

Κρίνετε τους άλλους με γνώμονα τον χαρακτήρα σας.

Φίλε walkerr, το Post δεν απαντά σε εσένα, παρά μόνο στην ερώτηση που έθεσες αν μπορεί κάποιος να δώσει επιστημονική εξήγηση.

Γιατί πρέπει να το αντέγραψα? Αποκλείεις το γεγονός να έχω σπουδάσει το αντικείμενο της μεταλλογνωσίας και να θέτω την άποψή μου. Επίσης εξήγησα ότι η προσέγγιση είναι θεωρητική και ότι απαιτείται εμπειρική προσέγγιση, έδωσα ακόμη και παράδειγμα σε αναλογία του φαινομένου.

Σε αυτούς που δε θέλουν να πιστέψουν βασίζονται οι ταχυδακτυλουργοί και βγάζουν λεφτά και το παραδέχομαι ότι είναι γοητευτικά τα κόλπα τους.

Δημοσ.

δηλαδη ειναι πιο ευκολο να πουμε οτι εσυ εχεις δικιο και να ειναι μαγος , παρα η πιο απλη εξήγηση του κολπου?

ε ΛΟΛ

Δημοσ.
Eνα εχω να πω...

Ο Γιουρι ειναι μαγκας.

Αφου καταλαβε πως στην Ελλαδα μπορει να βγαλει ανετα το ψωμι του και να γινει και πλουσιος.

Σε αλλη χωρα σιγα μη καθουταν να τον δει κανενας..

Δεν ειναι καθολου τυχαιο που ηρθε Ελλαδα.B)

Το σοου του έχει γίνει και στην Γερμανία σίγουρα,μάλλον και σε άλλες χώρες.

Σταματήστε αυτά για την Ελλάδα,άντε λες και στην ευρώπη έχει πέσει καμιά πανδημία εξυπνάδας στη μάζα.

Δημοσ.

Στιγμή τρελής έμπνευσης βίωσα ο καλλιτέχνης.

Τραγουδιέται πάνω απο το γνωστή μαλακία του Καρβέλα ''Μούρη, μέ έχεις κάνεις καψούρη...'' κ.λ.π

Ούρι, με περνάς για βλακούλη,

δεν λυγίζει η μαλακία, κάτι θα'χει πάθει μα την παναγία...

Ούρι, μην με περνάς για χαζούλη,

δεν λυγίζει το κουτάλι, κάτσε πάω να βρω μια κουτάλα άλλη...

Ούρι... Οοοοοοοοοο, οοοοο...

Ούρι... Οοοοοοοοοο, οοοοο...

Γκέλερ, με έχουν πρίξει στα τρέιλερ,

δεν είσαι όμως εντάξει, έβαλα ρολόι και δεν λέει να φτιάξει...

Γκέλερ, μου τα'χουν πρίξει τα τρέιλερ,

θα μου φτιάξεις λες την πρίζα, και απο την πατάτα θα μου βγάλεις ρίζα.

Γκέλερ... Οοοοοοοοοο, οοοοο...

Γκέλερ... Οοοοοοοοοο, οοοοο...

Ντάξει, τραγουδιστά βγάζει γέλιο.

λίγο...

Δημοσ.
Το σοου του έχει γίνει και στην Γερμανία σίγουρα,μάλλον και σε άλλες χώρες.

Σταματήστε αυτά για την Ελλάδα,άντε λες και στην ευρώπη έχει πέσει καμιά πανδημία εξυπνάδας στη μάζα.

Oκ φιλε μου.Μπορει να γινεται και σε αλλες χωρες δε λεω.

Αλλα στην Ελλαδα τυγχανει μεγαλης μεγαλης καταξιωσης αυτη η μπουρδα απο οσο ξερω.

Ή κανω λαθος ?? ( Το φανταζομαι χωρις να εχω δει τα νουμερα του )

Και δεν ειναι η μονη. Ολη την ημερα κατακλειζεται η τηλεοραση απο μπουρδες και αηδιες.

Δε το θεωρω λοιπον παραξενο να κανει και αυτη μεγαλα νουμερα...:X

Δημοσ.
Oκ φιλε μου.Μπορει να γινεται και σε αλλες χωρες δε λεω.

Αλλα στην Ελλαδα τυγχανει μεγαλης μεγαλης καταξιωσης αυτη η μπουρδα απο οσο ξερω.

Ή κανω λαθος ?? ( Το φανταζομαι χωρις να εχω δει τα νουμερα του )

Και δεν ειναι η μονη. Ολη την ημερα κατακλειζεται η τηλεοραση απο μπουρδες και αηδιες.

Δε το θεωρω λοιπον παραξενο να κανει και αυτη μεγαλα νουμερα...:X

Γιατί, το NEXT top model; Το προηγούμενο ποιο ήταν δηλαδή; Αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...