jose Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 έχω 2 email στο gmail και μετά τo μεσημέρι δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανέναν από τους 2, και οι 2 βγάζουν πρόβλημα στο password. τι μπορώ να κάνω?
jose Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση του κωδικού. πρεπει να κανω reset λεει... δεν καταλαβαινω τι θελει...
isay Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Τι δεν καταλαβαίνεις; Τα εχει στα ελληνικά. Διάβασε προσεκτικα και θα καταλάβεις
jose Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 τους λέω ότι έχει παραβιαστεί ο κωδικός μου και δεν μπορώ να κάνω login στο email μου και μου βγάζουν μια forma να συμπληρώσω για τo ποτε έκανα τον λογαριαμό μου (ημερομηνία κα ετος) να τους δώσω email που χρησιμοποιώ και διαφορες πληροφορίες από τον λογαριασμό αλλα που να θυμάμαι ρε παιδιά ποτε έκανα τον λογαρισμό όταν τον έχω τουλάχιστον 7 χρονια... ίσος και λιγότερο... τους το στέλνω και μου λένε ότι δεν μπορούν να μου κάνουν ανάκτηση κωδικού... παω να κάνω reset και μου λένε μετά από 24 ώρες θα μπορείς να κανεις reset... όταν το email εμενα είναι σημαντικό δεν μπορώ να περιμένω 24 ώρες...
activex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Kαλός ή κακός, έτσι είναι τα πράγματα για λόγους ασφαλείας...
jose Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ναι ok περάσανε oi 24 ώρες αλλα δεν μπορώ να βρω ούτε την απάντηση και ούτε στο δεύτερο mail μου στέλνει την λύση... τι κάνουμε?
SweeT_DreamS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Προφανώς, θ'αναγκαστείς να δημιουργήσεις νέο email. Αν δεν συμπληρώσεις όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες στη φόρμα ανάκτησης κωδικού, δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα.
jose Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 τελικά τον ανέκτησα χτες τo βραδυ , μετά από πολλά mail στην google μου στείλαν μήνυμα σε άλλο λογαριασμό και μου τον επίστρεψαν... προσοχή πολύ, αυτό τo κάνανε λόγο rapidhsare.... ειχα mail μέσα με αλλαγή κωδικού του rapidshare...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.