yiannis_1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πρίν περίπου μια βδομάδα αναζητώντας φθηνές μνήμες DDR2 για το pc μου έπεσα σε αυτή την προσφορά την οποία και χτύπησα χωρίς 2η σκέψη αφού υπήρχε σύμφωνα με το site του πλαισίου διαθεσιμότητα. Περιχαρής που κατάφερα να βρώ φθηνές DDR2 σήμερα που οι τιμές εχουν πάρει την ανιούσα μπαίνω το απόγευμα τις ίδιας μέρας να τσεκάρω ότι όλα πάνε καλά και τι να δω. Αμέσος πέρνω τηλέφωνο να βεβαιωθώ πως δε θα με χρεώσουν ότι τους κατέβει. Ενα παλικάρι απο τις ηλεκτρονικές πωλήσεις μου απαντάει πως εχει γίνει κάποιος λάθος και πως η αρχική τιμή ισχύει... Επί έξι μέρες μπαίνω και ξαναμπαίνω στην σελίδα παραγγελείας και η τιμή που φαίνεται ότι χρωστάω στους μάγκες είναι 200. Όχι που θα στις χαρίζαμε κύριε Γιάννη... Δεν εχει χρεωθεί ομως τπτ. Κοινός με εχουν αφήσει στο περίμενε. Ξανατηλεφωνώ. -Για σας πέρνω τηλέφωνο να βεβαιωθώ πως δε θα με χρεώσεται ότι σας κατέβει. -Όχι όχι η τιμή είναι στα 85 ευρό απλά υπάρχει ενα θέμα διαθεσιμότητας... Βεβαίως μπορούμε να σας δώσουμε κάτι άλλες στα ίδια λεφτά. (Ήθελε να πουλήσει κιόλας ο μόρτης.) -Μα αυτές δεν είναι 4GBx2 είναι 2GBx2. -Δεν εχουμε κάτι άλλο στα 4GBx2. Θέλεται να την ακυρώσουμε. Αυτή είναι η ερώτηση παγίδα καθώς η συνομιλία ηχογραφείτε παιδιά για δική μας ασφάλεια πάντα. -Ναι του λέω και δε περίμενα κάτι τέτοιο απο το πλαίσιο. Μέσα σε 15 " έρχεται αυτό το email. Τις μαλακίες τους τις διορθώνουν άμεσα... Τα συμπεράσματα δικά σας... Και αναρωτίεμαι. Με την πρόφαση της μη διαθεσιμότητας μπορούν έτσι απλά άμα θέλουν να σου ακυρώσουν την οποιαδήποτε αγορά, κρατώντας σε μετέωρο???
Whiteyez Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Για τα πανηγύρια το πλαίσιο, ας το κλείσουν καλύτερα το μαγαζί. Πριν κάτι μέρες έκανα παραγγελία έναν SSD ο οποίος ήταν διαθέσιμος σε 24 ώρες όπως έγραφε στο site. Αμ δε, μου στέλνουν mail έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας, τους έχω στείλει 2 mail για να μου ακυρώσουν την παραγγελία αλλά τίποτα ακόμα το βλέπω το order status "Σε Επεξεργασία". Ανίκανοι εντελώς, μετά θέλουν να πουλάνε και online.
pp6210 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 όπως έχω ξαναγράψει σε άλλο thread (και αμφισβητήθηκε) είναι το γνωσ΄το κόλπο του "κραχτη" για να σε βάλουν στο μαγαζί, ελπίζωντας οτι θα πραγγείλεις και κάτι ακόμα και οτι θα σου μείνει η εντύπωση των χαμηλών τιμών....
yiannis_1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ανίκανοι εντελώς, μετά θέλουν να πουλάνε και online. Εμένα πιο πολύ για κουτοπονηριά μου φαίνεται παρά για ανικανότητα. Βασικά συμπεριφορά συνοικιακού κομπιουτερομάγαζου-μικρομάγαζου. Κρίμα που αγοράζα και full για τη δουλειά απ'αυτούς.
hurin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αν δεν έβλεπες από την αρχή ότι σε υπερχρέωναν και δεχόσουν τα πράγματα, θα μπορούσες να το κυνηγήσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.