yincyun Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια κανα καλό compiler για τη c??? αυτο που μας εχουν δωσει στη σχολή είναι μαπα....
lion2486 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 εμάς μας δώσανε τον gcc για unix και τον DEVc++ για windows...
andreapaog328 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 devc++ , codeblocks, netbeans (IDE) αλλά πρέπει να εγκαταστήσεις τον compiler ξεχωριστά (αρκετό μανίκι)
georgemarios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια κανα καλό compiler για τη c??? αυτο που μας εχουν δωσει στη σχολή είναι μαπα.... ποιον σας εδωσαν;
georgemarios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Το CodeBlocks ειναι ενα εξαιρετικο IDE και χρησιμοποιει οποιον compiler θες To default compiler του ειναι ο MinGW που ειναι σαν να λεμε το port του gcc για windows Βρηκες το καταλληλο προγραμμα να χαρακτηρισεις ως "μαπα", τι θες που δεν εχει;
yincyun Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Το CodeBlocks ειναι ενα εξαιρετικο IDE και χρησιμοποιει οποιον compiler θεςTo default compiler του ειναι ο MinGW που ειναι σαν να λεμε το port του gcc για windows Βρηκες το καταλληλο προγραμμα να χαρακτηρισεις ως "μαπα", τι θες που δεν εχει; o compiler που μου προτεινε το παιδί με βοήθησε πάντως...
georgemarios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 o compiler που μου προτεινε το παιδί με βοήθησε πάντως... το DEVCpp? και αυτο τον MinGW χρησιμοποιει..... ειναι ο ιδιος compiler.... Απλα μαλλον σου αρεσει καλυτερα το περιβαλλον, οκ
yincyun Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το DEVCpp? και αυτο τον MinGW χρησιμοποιει..... ειναι ο ιδιος compiler....Απλα μαλλον σου αρεσει καλυτερα το περιβαλλον, οκ ίσως και αυτό! αλλά τουλάχιστον δεν έχω τα σφάλματα των windows που δεν μου βγαίνουν πλέον......
aghahowa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 εγώ δουλεύω MonoDevelop... άγνωστο διαμαντάκι που πέτυχα τυχαία....
aghahowa Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 δεν μου τον πρότεινε κανείς και σίγουρα δεν τον λες δημοφιλή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.