kapodistrias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας, μου έχει φύγει ένα από τα συρματάκια τα οποία κάνουν επαφή με την αντίσταση στο πίσω τζάμι. Το πήγα στη αντιπροσωπεία και μου είπαν δεν φτιάχνεται και θέλει αλλαγή όλο το τζάμι. Τα ίδια και ένας ηλεκτρολόγος. Υπάρχει καμία λύση γιατί τώρα με τις βροχές δεν βλέπω καθόλου όταν θολώνει.
mitsikas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 1) πας σε μαγαζι με ήδη ηλεκτρονικής και παίρνεις πάστα (νομίζω έτσι τη λένε) χαλκού που είναι σε μπουκαλάκι με καπάκι-πινελάκι σαν το γυναικείο βερνίκι νυχιών, και αλοίφεις τοπικά στην περιοχή με το κενό ώστε να κλείσεις το κύκλωμα και να περνάει ρεύμα. 2) http://www.yarisclub.gr/forum/ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αμάξι σου
doctorkostis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Τσεκαρεις αν στην ασφαλεια εχεις καλυψη για "θραυση υαλοπινακων".Αν εχεις παιρνεις ενα χοντρο κατσαβιδι και ενα σφυρακι.Κανεις μια στο τζαμι,χωρις να το σπασεις,ισα ισα να κανει ραγισμα.Μετα σε αντιπροσωπεια αλλαζεις ολο το πισω τζαμι δωρεαν με τη δικαιολογια "ξυπνησα και το βρηκα ετσι,καποιος που#$^@^ μου το χτυπησε,αν τον βρς @%@#^@^ "
kapodistrias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 1) πας σε μαγαζι με ήδη ηλεκτρονικής και παίρνεις πάστα (νομίζω έτσι τη λένε) χαλκού που είναι σε μπουκαλάκι με καπάκι-πινελάκι σαν το γυναικείο βερνίκι νυχιών, και αλοίφεις τοπικά στην περιοχή με το κενό ώστε να κλείσεις το κύκλωμα και να περνάει ρεύμα. Αυτή η πάστα είναι και σαν κόλλα; Πρέπει μετά να το κολλήσω κάπως ή να το στερεώσω ώστε να κάνει επαφή;
Alxnks Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 στη θεση σου (κι αν εχεις καλυψη για θραυση κρυσταλλων) θα αλλαζα το τζαμι με τη μια...το πιο ευκολο και με καλυτερο αποτελεσμα. κατα τα αλλα...αν παρεις αυτην την παστα-βερνικι (την ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα σε αυτοκινητο παππου μου)...βρες μεχρι που το συρματακι ειναι ακομα κολλημενο και κοψε το υπολοιπο που κρεμεται. στη συνεχεια (και για να μην ειναι το αισθητικο αποτελεσμα τελειως χαλια) με μια ταινια μονωτικη...κολλησε 2 λωριδες ετσι ωστε αναμεσα τους να ειναι η νοητη συνεχεια απο το συρματακι...μεχρι να φτασεις στην αλλη ακρη. αφου το κανεις αυτο, περασε το πινελακι απο πανω 1-2 στρωσεις. οταν στεγνωσει βγαλε τις ταινιες (να ξερεις οτι ακομα κι ετσι θα φαινεται διαφορα απο την υπολοιπη αντισταση...εκεινη η λωριδα θα ναι λιγο πιο σκουρα κτλ) και λογικα θα δουλεψει αν δεν υπαρχει αλλου προβλημα διακοπης.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Λύση ανάγκης: Βάζεις τον ζεστό αέρα να βγαίνει από του αεραγωγούς της κονσόλας, και βέβαια στο max την ταχύτητα.
mitsikas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αυτή η πάστα είναι και σαν κόλλα; Πρέπει μετά να το κολλήσω κάπως ή να το στερεώσω ώστε να κάνει επαφή; Το υλικό της είναι αγώγιμο επειδή έχει χαλκό. Έτσι ακόμα και αν δεν έχεις το κομμάτι που λείπει, στρώνοντας την θα περνάει από εκεί το ρεύμα. Δεν χρειάζεται να κολλήσεις τίποτα. Στεγνώνει η πάστα στο τζάμι και μένει εκεί. Κατά τ'άλλα ο Alxnks σου έδωσε καλές οδηγίες χρήσης για σωστό αισθητικό αποτέλεσμα. Κάτι άλλο. Αν είσαι εντός εγγύησης, πήγες στην Τoyota να ζητήσεις να στο αλλάξουν; 6 χρόνια εγγύηση πλήρωσες. Μην την αφήνεις να πάει χαμένη. Αν τέλος τα βαριέσαι όλα αυτά, σπάσ' το όπως σου είπε ο ντόκτορ. Χεχε δε κλάσικ γκρικ γουέι!
kapodistrias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Thanks όντως υπάρχει αυτή η πάστα. Δεν έχω εγγύηση δυστυχώς.Οπότε θα προχωρήσω στην λύση της πάστας.Δεν νομίζω να είναι και τραγικό το αποτέλεσμα.Ούτως ή άλλως εκεί που είναι δύσκολα το παρατηρείς.
Alxnks Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 καντο ετσι αν θες...αλλα για πες, δεν εχεις θραυση κρυσταλλων στην ασφαλεια σου; αν οχι..ειναι και η μονη σου λυση η παστα..αλλιως καντου βρε ανθρωπε μου ενα σπασιματακι (κατσαβιδι, με ενα μικρο σφυρακι...κατι). 'ετσι το βρηκα', 'οδηγουσα στην εθνικη και απο το μπροστινο αμαξι πεταχτηκε πετρα (αν θες να το δραματοποιησεις...ευτυχως που δεν σκοτωθηκα κιολας!)' ...κλασσικα μοτο για 'σπασμενα' τζαμια. τι τις πληρωνουμε τις ασφαλειες...οταν εκεινες κλεινουν εμεις μενουμε με τα ασφαλιστηρια στον....χερι! ε ας τους κανουμε κι εμεις κανενα τετοιο που και που!! κι αν εχεις και προστασια bonus malus (οι πιο πολλες εχουν πια)...τοτε ουτε γατα ουτε ζημια, συνηθως δινουν 2-3 ζημιες το χρονο
kapodistrias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Έχετε δίκιο με την ασφάλεια.Θα το ρωτήσω και αυτό αλλά δεν μου πάει το χέρι ρε γαμώτο...
kage Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 πριν κανεις την ζημια...παρε τηλ.και πες τι πρεπει να κανεις επειδη εσπασε το τζαμι... μπορει να βρεις ακυρη δικαιολογια και να μην στο αλλαξουν
Alxnks Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Έχετε δίκιο με την ασφάλεια.Θα το ρωτήσω και αυτό αλλά δεν μου πάει το χέρι ρε γαμώτο... αμα μαθεις ποσο εχει να το αντικαταστησεις μονος σου το τζαμι...θα σου παει και θα σου παραπαει! πριν κανεις την ζημια...παρε τηλ.και πες τι πρεπει να κανεις επειδη εσπασε το τζαμι...μπορει να βρεις ακυρη δικαιολογια και να μην στο αλλαξουν και οι δυο δικαιολογιες που προανεφερα ειναι δοκιμασμενες και απολυτως επιτυχημενες
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Yπάρχει και η λύση της μεταχειρισμένης πόρτας.
Alxnks Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Yπάρχει και η λύση της μεταχειρισμένης πόρτας. που ακομα και στο ιδιο χρωμα να ειναι...αποκλειεται να μην υπαρχει διαφορα και σιγουρα θα θελει βαψιμο...που η αντισταση θα ειναι εξισου παλια και αρα δεν ξερεις ποσο θα σε βγαλει..που θα πρεπει να γινει μεταγγιση κλειδαριας και διαφορα ακομα. και επισης...πως θα δικαιολογησει αλλαγη πορτας; ποια ασφαλεια θα του την καλυψει; κι αν οχι...ποσα θα δωσει σε ενα φαναρτζη να του κανει ολα τα παραπανω; δεν νομιζω οτι ειναι καλη λυση...δεν ειναι καν λυση...πιο πολυ συμφαιρει να πληρωσει την αλλαγη τζαμιου μονος του
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Mα δεν χρειάζεται να βάλει όλη την πόρτα. Το τζάμι θα αλλάξει, και την πόρτα στην αποθήκη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.