Προς το περιεχόμενο

Που ειναι οι μνημες ρε Πλαισιο?

skatopaido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ακουστε να γελασετε.πηγα κατι μνημες πισω στο Πλαισιο(επειδη μου ειχαν δωσει αλλες απο αυτες που ειχα πληρωσει) και συμπληρωσε ο υπαληλος κατι εγραφα κτλ κτλ τους εδωσα την αποδειξη και του λεω τωρα τι να κανω και μου λεει:ΥΠΟΜΟΝΗ.ελιωσα στο γελιο..παω σημερα μετα απο 2μιση εβδομαδες να δω τι απεγιναν και δεν με βρισκουν στα pc τους.ουτε τα εγραφα εκεινα ουτε τις μνημες(κοιτουσα με το στομα ανοιχτο να ανοιγουν κατι ντουλαπια,να πετανε εξω σακουλες,κουτια,χαρτια).πουθενα οι μνημες.μου λενε δεν υπαρχει καποιο rma στο ονομα σας και μου ζηταει ενα χαρτι που μου ειχαν δωσει οταν τις πηγα.δεν το ειχα μαζι μου και εφυγα..τι να κανω τωρα αν δεν το βρω?

Δημοσ.

αυτοι δεν γινεται να μεταναστεψουν?το εχω παρει με χιουμορ το θεμα γιατι αλλιως δεν βγαζεις ακρη..και να φανταστειτε ειχε τοσο κοσμο το μαγαζι που δεν χωραγες να περασεις απο τους διαδρομους..αλλα οταν ημουν στο service δεν ειχε ουρα,δεν ηθελε να με ξεφορτωθει δηλαδη το παιδι..ψαχνανε σε ντοσιε,υπολογιστες,ντουλαπια χαμος.στο μαγαζι της Τσιμισκη αυτα

Δημοσ.
αυτοι δεν γινεται να μεταναστεψουν?

Τους ρωτάς αν θέλουν; Μια χαρά την έχουν βρει εδώ.. να πάνε αλλού να κοπούν μαχαίρι αυτά; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1xwXQfUBP90]αυτά;[/ame] Δε λέει..

Στο θέμα μας τώρα, πίεσέ το και άσε το χιούμορ και το χαβαλέ. Μου 'χει τύχει πολλές φορές να λένε άλλα ντ' άλλων αλλά στο τέλος βγαίνει άκρη.

Δημοσ.

θα ψαξω να βρω εκεινα τα χαρτια που μου ειχαν δωσει.Μου εκανε εντυπωση ομως που 2μιση εβδομαδες δεν πηραν ενα τηλ να μου πουν κατι,εστω μια δικαιολογια,η να μου τις δωσουν πισω..το θθεμα ειναι πως δεν ειχα βγαλει φωτοτυπια στην αποδειξη ,οποτε αν ην εχουν χασει δεν μπορω να αποδειξω πως δεν ειμαι ελεφαντας(που ειμαι)...ελιωσα με το βιντεο

Δημοσ.
Ελα ρε τρελέ.. για πε.. :Ρ

Στο μεγαλο νησι εδω και λιγους μηνες και αν πανε τα πραγματα οπως θελω απο αποψη δουλειας δεν το κοβω να ξανακατεβαινω για μονιμα.

Στο θεμα μας παντως πιστευω πως στο τελος θα βγαλεις ακρη ακομα και αν δε βρεις τα χαρτια, απλως οταν πας απο κοντα να εισαι ψυχραιμος και επιμονος.

Δημοσ.

Στο μεγαλο νησι εδω και λιγους μηνες και αν πανε τα πραγματα οπως θελω απο αποψη δουλειας δεν το κοβω να ξανακατεβαινω για μονιμα.

Επιτέλους.. ένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του..

Σε ζηλεύω μπορώ να πω.

Δημοσ.

Επιτέλους.. ένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του..

Σε ζηλεύω μπορώ να πω.

γυρνωντας απο το πλαισιο στην Παυλου Μελα εξω απο το stones για οποιους ξερουν ειδα live wrestling για μια θεση parking.σημερα ενιωσα πιο Ελληνας απο ποτε.ξεφτιλα

Δημοσ.
Ναι, αλλά τσαμπέ έτσι; Να λέμε τα άσχημα, να λέμε και τα ωραία όμως..

πληρωσα τον καφε..τιποτα δεν ειναι τζαπε.θα μου πεις και αλλου πληρωνεις αλλα δεν βλεπεις τιποτα...παω πασο..

Δημοσ.

Αν η απόδειξη είχε τα στοιχεία σου πάνω, τότε πες τους να δουν στον λογαριασμό σου ότι έχεις κάνει την αγορά κτλ..Αν και δεν νομίζω να κάνουν τέτοια μαμουνιά, ίσως εξαιτίας φόρτου εργασίας τέτοιες μέρες να τα έπαιξαν όλοι εκεί, ειδικά στην Τσιμισκή που γίνεται χαμός:-D, και να είπαν αυτά που είπαν. Πέρνα πάλι την Πέμπτη. Πάντως σε καμία περίπτωση μην το αφήσεις.

Δημοσ.

Σωστός ο N.I.C, ακόμα πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα αν έχει γίνει παραγγελία μέσω internet (που απ' ό,τι κατάλαβα δεν ισχύει στην περίπτωσή σου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...