million_voices Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 δοκιμασα το driversmax και το radarsync αλλα οι δωρεαν εκδοσεις τους απλα σε ενημερωνουν για τα διαθεσιμα updates ξερουμε κανενα καλο freeware το οποιο να κατεβαζει και να εγκαθιστα ολους τους διαθεσιμους drivers που βρισκει? αν το κανει και για δημοφιλη προγραμματα ακομα καλυτερα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:24 ---------- κανεις ρε παιδια τπτ?
Fronimitis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κι εγώ το ρώτησα στο "αναντικατάστατα freeware προγράμματα" αλλά κανείς δεν μου απάντησε.Εγώ πέρα απο τους drivers θέλω update και στο BIOS. Ελάτε ρε παίδες δεν μπορεί να μην ξέρει κανείς σας...Βοηθήστε!
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Οι μητρικές έχουν συνήθως κάποιο σύστημα live update που αναβαθμίζει drivers και μερικές φορές και bios. Το μόνο που μένει είναι η κάρτα γραφικών. Σιγά το ζόρι να πατήσεις σε ένα bookmark και να δεις αν υπάρχει αναβάθμιση. Επίσης, κάποια προγράμματα που δηλώνουν ότι κάνουν drivers update είναι ή απάτη ή δεν αναγνωρίζουν κάποιες συσκευές, οπότε πάλι θα πρέπει να ψάχνεις μόνος σου.
firer Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Οι μητρικές έχουν συνήθως κάποιο σύστημα live update που αναβαθμίζει drivers και μερικές φορές και bios. Το μόνο που μένει είναι η κάρτα γραφικών. Σιγά το ζόρι να πατήσεις σε ένα bookmark και να δεις αν υπάρχει αναβάθμιση. Επίσης, κάποια προγράμματα που δηλώνουν ότι κάνουν drivers update είναι ή απάτη ή δεν αναγνωρίζουν κάποιες συσκευές, οπότε πάλι θα πρέπει να ψάχνεις μόνος σου. Πως το κάνω αυτό μπορείς να μου πείς βήμα προς βήμα?
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το μόνο που μένει είναι η κάρτα γραφικών. Σιγά το ζόρι να πατήσεις σε ένα bookmark και να δεις αν υπάρχει αναβάθμιση. Πως το κάνω αυτό μπορείς να μου πείς βήμα προς βήμα? Δηλαδή πως κάνουμε ένα bookmark; Πας στο ανάλογο site ΑΤΙ: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx NVIDIA: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us και κάνεις αποθήκευση στους σελιδοδείκτες. Επιλέγεις τα ανάλογα στοιχεία και σου φέρνει τους τελευταίους drivers.
firer Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δηλαδή πως κάνουμε ένα bookmark; Πας στο ανάλογο site ΑΤΙ: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx NVIDIA: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us και κάνεις αποθήκευση στους σελιδοδείκτες. Επιλέγεις τα ανάλογα στοιχεία και σου φέρνει τους τελευταίους drivers. δεν ξέρω τι κάρτα έχω κατέβασα το GPU-Z.0.5.3 το άνοιξα αλλα δεν λέει όνομα κάρτας μου δείχνει μόνο pixel fillrate:GPixel/s texture fillrate:Gtexel/s Bandwidth:GB/s GPU Clock:MHz Memory:MHz Επίσης πήγα star----> control panel----->display----->settings και δεν λέει την κάρτα γραφικών αλλα γράφει display(Default Monitor)on κατέβασα και το piriform speccy μου έδωσε όλες τις πληροφορίες για το pc μου αλλα η κάρτα γραφικών μόνο αυτά Name: on Current Resolution :1024x768 pixels Work Resolution:1024x738 pixels State :enabled,primary Monitor Width :1024 Monitor Height :768 Monitor BPP :32 bits per pixel Monitor Frequency :1 Hz Device :\\.\DISPLAY1
Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλό είναι να ξέρουμε μόνοι μας τι συμβαίνει στο PC μας. Συνήθως Drivers για Chipset και κάρτα ήχου δεν αναβαθμίζονται τόσο συχνά. Για κάρτα γραφικών λοιπόν κάθε τόσο κοιτάμε στα Forums ή και στο Site της κάρτας γραφικών που κατέχουμε και ενημερωνόμαστε. Επίσης όταν εγκαθιστούμε νέους Drivers, αφαιρούμε τελείως τους παλιούς. Το Driver Sweeper καλό είναι να το χρησιμοποιούμε μόνο στην περίπτωση Driver κάρτας γραφικών. Έχει τύχει σε κάρτα ήχου να μου ξηλώσει τόσο βαθιά αρχεία που να μην μπορώ να βάλω καθόλου Drivers μετά, ούτε νέους, ούτε ξανά τους παλιούς. Έκανα Format.
AGnostICxv Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 μπορεις να χρησιμοποιησεις και το ,αλλα και παλι δεν θα στα βρει ολα.συνηθως δεν βρισκει onboard camera και bluetooth devices.
micos000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 δεν ξέρω τι κάρτα έχω κατέβασα το GPU-Z.0.5.3 το άνοιξα αλλα δεν λέει όνομα κάρτας μου δείχνει μόνο pixel fillrate:GPixel/s texture fillrate:Gtexel/s Bandwidth:GB/s GPU Clock:MHz Memory:MHz Επίσης πήγα star----> control panel----->display----->settings και δεν λέει την κάρτα γραφικών αλλα γράφει display(Default Monitor)on κατέβασα και το piriform speccy μου έδωσε όλες τις πληροφορίες για το pc μου αλλα η κάρτα γραφικών μόνο αυτά Name: on Current Resolution :1024x768 pixels Work Resolution:1024x738 pixels State :enabled,primary Monitor Width :1024 Monitor Height :768 Monitor BPP :32 bits per pixel Monitor Frequency :1 Hz Device :\\.\DISPLAY1 Μάλλον έχεις on board κάρτα γραφικών, δηλαδή ενσωματωμένη στην μητρική σου. Συνήθως αυτές είναι της intel, χωρίς όμως να είναι και απόλυτο. Αν έχεις το κουτί της μητρικής σου δες τι γράφει σαν μοντέλο και από πια εταιρία είναι για να σου πούμε ή αν σου λέει το cpu-z το μοντέλο της μητρικής. Μια ερώτηση, τι μόνιτορ έχεις; η ανάλυση σου είναι πολύ χαμηλή για τις σύγχρονες οθόνες (1024Χ768). Αν πρόκειται για laptop πες μας πιο είναι.
firer Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μάλλον έχεις on board κάρτα γραφικών, δηλαδή ενσωματωμένη στην μητρική σου. Συνήθως αυτές είναι της intel, χωρίς όμως να είναι και απόλυτο. Αν έχεις το κουτί της μητρικής σου δες τι γράφει σαν μοντέλο και από πια εταιρία είναι για να σου πούμε ή αν σου λέει το cpu-z το μοντέλο της μητρικής. Μια ερώτηση, τι μόνιτορ έχεις; η ανάλυση σου είναι πολύ χαμηλή για τις σύγχρονες οθόνες (1024Χ768). Αν πρόκειται για laptop πες μας πιο είναι. AMD Athlon II X2 250 Cores 2 Threads 2 Name AMD Athlon II X2 250 Code Name Regor Package Socket AM3 (938) Technology 45nm Specification AMD Athlon II X2 250 Processor monitor 1024by768 pixels Δεν γράφει κάτι αλλο είναι επιτραπέζιος υπολογιστής
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Στην έναρξη->εύρεση γράφεις devmgmt.msc και το τρέχεις,πατάς δεξή click σε κάθε άγνωστη συσκευή(αν σου την βγάζει έστω σαν Προσαρμογείς οθόνης δώσε μόνο αυτό) ->ιδιότητες , λεπτομέρειες , αναγνωριστικά υλικού ,και με τα στοιχεία που παίρνεις από εκεί βρίσκεις μέσου google πια ακριβός συσκευή έχεις, οπότε και πιο driver να περάσεις,εσύ ανέβασε τα εδώ να δούμε εμείς τι είναι.
firer Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 πήγα start----->Run και έγραψα αυτό που είπες, με ερωτηματικό μου είχε βγάλει other devices video controller (VGA Compatible) παρατήρησα κάτι οταν ανoίγω το pc μου εμφανίζει αυτά και γράφει NVIDIA GF615M -P33 μέτα φορτώνει τα windows
micos000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αυτό που έγραψες από το cpu-z είναι ο επεξεργαστής, οπότε δεν μας χρησιμεύει. Έπρεπε να πας στην καρτέλα Mainboard και να δεις κάτι σαν το παρακάτω: Εδώ έχουμε μια Gigabyte P55-UD3R. Αυτό που σου λέει όταν μπουτάρει είναι η μητρική σου μάλλον, γιατί με ένα search βρήκα την παρακάτω μητρική της MSI. http://www.msi.com/product/mb/GF615M-P33-V2.html Αν είναι αυτή τότε πάνε λίγο παρακάτω που λέει Download και επέλεξε Drivers. Επέλεξε το λειτουργικό σου και κατέβασε τους drivers για την κάρτα γραφικών. Μπορείς να κατεβάσεις τους drivers και από το site της nvidia (λινκ στο post #5) Αυτό βέβαια θα σε βοηθήσει αν χρησιμοποιείς την on board κάρτα γραφικών της msi. Αν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών θα πρέπει να δεις ποια είναι. Εναλλακτικά κατέβασε το live update από το παρακάτω λινκ για να κάνει μόνο του τον έλεγχο. http://www.msi.com/service/download/ Αυτά ισχύουν αν έχεις την μητρική της MSI. Αν είναι κάποια άλλη, τότε αλλάζει το πράγμα.
firer Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αυτό που έγραψες από το cpu-z είναι ο επεξεργαστής, οπότε δεν μας χρησιμεύει. Έπρεπε να πας στην καρτέλα Mainboard και να δεις κάτι σαν το παρακάτω: Εδώ έχουμε μια Gigabyte P55-UD3R. Αυτό που σου λέει όταν μπουτάρει είναι η μητρική σου μάλλον, γιατί με ένα search βρήκα την παρακάτω μητρική της MSI. http://www.msi.com/product/mb/GF615M-P33-V2.html Αν είναι αυτή τότε πάνε λίγο παρακάτω που λέει Download και επέλεξε Drivers. Επέλεξε το λειτουργικό σου και κατέβασε τους drivers για την κάρτα γραφικών. Μπορείς να κατεβάσεις τους drivers και από το site της nvidia (λινκ στο post #5) Αυτό βέβαια θα σε βοηθήσει αν χρησιμοποιείς την on board κάρτα γραφικών της msi. Αν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών θα πρέπει να δεις ποια είναι. Εναλλακτικά κατέβασε το live update από το παρακάτω λινκ για να κάνει μόνο του τον έλεγχο. http://www.msi.com/service/download/ Αυτά ισχύουν αν έχεις την μητρική της MSI. Αν είναι κάποια άλλη, τότε αλλάζει το πράγμα. πήγα στην καρτέλα Mainboard και μου γράφει Manufacturer----->MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD Model------->GF615M-p33 (MS-7597) οπότε αυτή είναι η κάρτα γραφικών λογικά έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.