Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασιες στο PC

becks777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοι insomniacs...εκανα την πολυποθητη αναβαθμιση.αρχικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα για να μην εχω τιποτα τρεχαματα,ψαχvομαι με τις θερμοκρασιες του pc...αλλα ειδα οτι εξαρταται απο την εκαστοτε "συνθεση".λοιπον:

PSU Corsair CMPSU-550VXEU (550W)

CPU DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+

GPU ATI Radeon HD 4850 (RV770)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ωραία όλ' αυτά.. αλλά δε μας λες και τίποτα για θερμοκρασίες.

motherboard 40

cpu 46

Disk Drive 32 και 42 ο αλλος

φτανουν αυτα τα στοιχεια ;

(η πηγη everest ultimate edition)

Δημοσ.

Σε κατάσταση ηρεμίας αυτά; Αν ναι, κάπως υψηλές μου φαίνονται, ειδικά για τον δεύτερο δίσκο.

Τι κουτί έχεις; Από airflow, cable management και σκόνες πώς πας;

Το αθλόνι είναι s939 ή sAM2;

Δημοσ.

απο σκονη ειμαι "καθαρος"...οσο για κατασταση το εχω ανοιχτο περιπου 4 ωρες και οταν τον ανοιξα πηγα BIOS και ελεγε cpu 37 και system 32...βασικα εχω την εντυπωση οτι ο επεξεργαστης προκαλει τον κυριο θορυβο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:20 ----------

Υ.Γ Disk Drive WDC WD25 00JS-55NCB1 SCSI Disk Device (232 GB) αυτος ειναι με τη μεγαλη θερμοκρασια.

Δημοσ.

Airflow = Ροή αέρα στο εσωτερικό του κουτιού. Εξαρτάται άμεσα από το cable management και τους

ανεμιστήρες που έχεις στο κουτί.

Cable Management = Το πόσο καλά είναι οργανωμένα τα καλώδια στο εσωτερικό.

Τις στροφές του ανεμιστήρα μπορείς να τις δεις είτε στο BIOS, είτε με κάποιο πρόγραμμα, όπως το Speed Fan, ή το HWMonitor.

Τι socket είναι ο Athlon σου; 939 ή ΑΜ2; (από περιέργεια..)

Δημοσ.

Platform ID D5h (Socket AM2) αυτο εννοεις ; τα καλωδια ειναι σχετικα προσεγμενα...wait κατεβαζω το speed fan

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:47 ----------

windows 7 σου λεει μετα...δε το κατεβασα τελικα...μπορουμε να αντλησουμε πληροφοριες απο το everest ;

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια καμία.. :Ρ

Κατεβάζεις prime95/OCCT και το/τα τρέχεις για να stressάρεις τον επεξεργαστή. Εναλλακτικά μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι, να ασχοληθείς με encoding ή οτιδήποτε άλλο stressάρει αρκετά τον επεξεργαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...