Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio VGN-SR59...Νο HDMI - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην την "πατησουν" μελλοντικοι αγοραστες του παραπανω μοντελου , σας κανω γνωστο οτι σημερα το αγορασε φιλος και ενω και το site του καταστηματος ,αλλα και το επισημο site της Sony , αναφερουν ξεκαθαρα την υπαρξη HDMI , το laptop ΔΕΝ ΕΧΕΙ τετοια εξοδο !!!!!

Εννοειται βεβαια οτι το λαπτοπ θα επιστραφει .

Το θεμα ειναι τωρα οτι ο φιλος το εχει ανοιξει και εχει προχωρησει σε εγκατασταση του λειτουργικου ...λετε να του φερουν αντιρησεις χρησιμοποιωντας ως δικαιολογια αυτο το γεγονος ?

http://www.sony.gr/product/vn-sr-series/vgn-sr59xg-h

Δημοσ.

Οχι , ειναι υποχρεωμενοι να του δωσουν πισω τα χρηματα λογω "έλλειψης συνομολογημένων ιδιοτήτων".

Δημοσ.
To θεμα ειναι τωρα , τι παιρνει καποιος σε αυτη την κατηγορια ..:rolleyes:

Είσαι σίγουρος ότι αγόρασες το συγκεκριμένο μοντέλο που περιγράφει η SONY? Τα γράμματα μετά το SR-59 (π.χ /Η ) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και πολύ φοβάμαι ότι αγόρασες κάποιο μοντέλο παραεισαγωγής και όχι της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος ότι αγόρασες το συγκεκριμένο μοντέλο που περιγράφει η SONY? Τα γράμματα μετά το SR-59 (π.χ /Η ) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και πολύ φοβάμαι ότι αγόρασες κάποιο μοντέλο παραεισαγωγής και όχι της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Ελληνικης αντιπροσωπειας,απο το Πλαισιο.

Στην Ελλαδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπαρχει μονον ενα μοντελο SR59 (ποιος να ευθυνεται για αυτο ?)

http://www.sony.gr/product/vn-sr-series/vgn-sr59xg-h

Επεστραφει ηδη πισω,με βαρια καρδια γιατι ειναι πολυ ομορφο λαπτοπ ..

Δημοσ.

στις φωτο φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν εχει HDMI αλλα σιγα μην ειμαστε υποχρεωμένοι να ψαχνουμε σπιθαμη προς σπιθαμη το λαπτοπ για το αν τα χαρακτηριστικα που δινει ο κατασκευαστης ισχύουν.

οντως πολυ ομορφο αριστο πληκτρολογιο και πολυ καλη μπαταρια.

Δημοσ.

Επεστραφει ηδη πισω,με βαρια καρδια γιατι ειναι πολυ ομορφο λαπτοπ ..

Πραγματι εξαιρετικό μηχάνημα...είχα και εγω το SR19 και το πούλησα για τον ίδιο λογο (έλειψη HDMI). Πάντως αν μπορέσεις και ξεπεράσεις την απουσία HDMI κατα τ'αλλα το λαπτοπ δεν παίζεται....οθόνη, πληκτρολόγιο, θερμοκρασίες, touchpad ΑΡΙΣΤΑ.

Δημοσ.
Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να πάρω καινούριο laptop χωρίς HDMI.Και ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά.

Μα***κια της Sony.

Kι εμενα μου ερχεται βαρυ να δωσω ενα 1000ρικο και να μην εχει εξοδο HDMI την στιγμη πoυ εχουν λαπτοπ με την μιση τιμη κ ιδια ενσωματωμενη καρτα γραφικων :mad:

Ενα αλλο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι το site της Sony αναφερει "αυτονομια μεχρι 5 ωρες" ενω στα χαρακτηριστικα λεει για 420min ,δηλαδη 7 ωρες ??

Δημοσ.

Μια φίλη πήρε laptop από τον Κότσο και ενώ το φυλλάδιο έλεγε 320 σκληρό τελικά είχε μέσα 250. Τους το είπε και της έδωσαν έναν 250 passport χωρίς κανένα μα και μου και χωρίς να το ζητήσει ή ίδια, απλά τους είπε "τι μπορούμε να κάνουμε". Μάλιστα της είπαν να διαλέξει και χρώμα!

Το ξέρω ότι είναι μαμακία που το λέει και δεν έχει HDMI, αλλά αν είναι τόσο μαμάτο laptop όσο λέτε, μήπως να κάνεις κανένα τέτοιο παζάρι με το κατάστημα και να ζήσεις χωρίς HDMI αν δεν σου είναι πρώτη προτεραιότητα...

Δημοσ.
Ενα αλλο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι το site της Sony αναφερει "αυτονομια μεχρι 5 ωρες" ενω στα χαρακτηριστικα λεει για 420min ,δηλαδη 7 ωρες ??

Με πραγματικές συνθήκες (wifi on, μέτρια φωτεινότητα και σερφάρισμα στο ιντερνετ) να υπολογίζεις 3 ώρες.

Δημοσ.

Damn, το ειδα χτες το εν λογω laptop στο ΠΛαισιο και ήμουν έτοιμος να το τσιμπήσω! Πραγματικα έδειχνε πολυ καλό deal, καλό βάρος, καλή ποιότητα, αρκετά slim... αλλα είδα στα specs ΗDMi και θυμήθηκα το παρών τοπικ! Εψαξα... και no HDMI... τους έκανα παρατηρηση σχετικά, για να το αλλάξουν. Κριμα κρίμα κριμα... H έλειψη HDMI ειναι deal breaker σε οποιοδήποτε PC... 2010 σε λίγο θα χουμε... φτανει με την VGA. Πεθανε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδη το σκεφτομαι για το λαπτοπακι η hdmi χρειαζεται σε κατι αλλο εκτος απο συνδεση με οθονες κλπ ???

υπαρχει καποιο αλλο μειον σε αυτο το μηχανημα??? το θελω για λογους φορητοτητας αλλα να μπορω να κανω καποιες δουλειες ..να αντικαταστησω δλδ το μινι -λαπτοπ

Δημοσ.

Εγώ το παρήγγειλα εχθές από http://www.antoniou24.gr, 881 Ευρώ τελική μαζί με μεταφορικά.

Ήθελα ένα φορητό laptop (13,3 ίντσες) με καλή αυτονομία (τουλάχιστον από 3 ώρες) που να έχει αξιόλογα χαρακτηρηστικά για βασική χρήση (όχι παιχνίδια). Το HDMI πιστεύω δεν θα το χρειαστώ.

Εννοείται ότι με το που θα το πάρω θα γίνει format για να βάλω Windows XP Professional (δίνει πλέον η Sony drivers).

Πάντως φαίνεται να έχει φοβερό design. Μου έκανε εντύπωση ότι στο site του πλαισίου λέει ότι έχει κέλυφος από ανθρακονήματα (!!). Ισχύει αυτό ή κάνουν λάθος; Θυμάμαι ότι laptop τέτοιας κατασκευής είχαν πάνω από 2,5 χιλιάρικα πριν 1-2 χρόνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...