EXPHARTION Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας παιδιά είμαι ο Νίκος και έχω το JDownloader στα ελληνικά (του έχω κάνει ενημερώσεις και έχω την τελευταία έκδοση και έιναι very cool!!! βασικά ακόμα συνεχίζεται άσχετο!) και έχω γραφτεί στο megaupload ως Free Membership. Έχω δώσει τα στοιχεία μου στο JD και κάτεβάζω απεριόριστα (παράδειγμα: από 45s περιμένω 25s και δεν κάνει αντίστροφη μέτρηση όπως στο rapidshare) εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως μπορώ στο rapidshare να γραφτώ και να γίνω Free Membership γιατί δεν έχω premium και όταν κατεβάζω από JD αρχεία μέσω rapidshare στο επόμενο αρχείο μου κάνει αντίστροφη μέτρηση και περιμένω 15m γιατί; επειδή ο χρήστης είναι premium ενώ άμα ήταν free θα κατέβάζες χωρίς αντίστροφη μέτρηση στο rapidshare.Ευχαριστώ!!!:-D:-D:-D
accipio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Στο Rapidshare ή είσαι free membership, όπως λες, ή premium membership. Αν είσαι το πρώτο, ισχύουν οι περιορισμοί που αναφέρεις (15 min αναμονή, μικρές ταχύτητες, μόνο ένα download τη φορά, αδυναμία resume), και αίρονται μόνο αν είσαι το δεύτερο, δηλ. premium μέλος.
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει και η λύση του Reconnect. Ή θα γίνει μέσω script ή με κάποιο αυτόνομο πρόγραμμα όπως το UPnP ROuter Reconnect. Αποσυμπίεσέ το στον φάκελο του jD και πήγαινε στα settings (του JD) και μετά Reconnection και πάτα στο External. Όρισε το RouterReconnect.exe σαν Command και τσεκάρισε στα κουμπιά του jd το Reconnect (4ο από δεξιά).
alerasta Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει και η λύση να αγοράσεις premium account στο rs, 7 ευρώ το μήνα κάνει...
Silok Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει και η λύση να αγοράσεις premium account στο rs, 7 ευρώ το μήνα κάνει... Με τους περιορισμούς που έχουν στο download limit να το έχουν να το χαίρονται.Ζητούν άλλα 10 γιούρια για 100gb extra.3 χρόνια ήμουν σε premium αλλά τώρα τους χαιρέτησα.
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώ με τον Silok. Τελευταία έχω αρχίσει να συμπαθώ όλο και περισσότερο το Megauplod (μόνο 25sec wait, resumable dls, good speed) ενώ έχω στην καρδία μου το Mediafire (good speed, no wait, multiple downloads).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.