Προς το περιεχόμενο

διαγωνισμός στη c!!!!!!!!

yincyun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν παίδες και δεσπινίδες σκηνικό!!!

είμαι πρωτοετής στο μηχανικών πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων αιγαίου.

στο μάθημα της σχεδιάσης και υλοποίησης λογισμικού μας πρότειναν να φτιάξουμε 4μελής ομάδες οι οποίες θα φτιάξουν απο ένα πρόγραμμα στη γλώσσα c ως εργασία.

απο αυτές θα προκριθούν μόνο όσες αξίζουν κατα την παράδοσή τους στη καθηγήτρια.

απο αυτές θα επιλεγούν 5 εργασίες και θα δώσουν στους κατόχους τους το βαθμό τους οπου με τον οποίο θα περάσουν το μάθημα....

θα ήταν αρκετά υπερβολικό να ζητήσω έτοιμη εργασία όπως επίσης και μ******α διότι γουστάρω πολύ τέτοια σκηνικά απο τότε που με θυμάμαι... μια μικρή βοήθεια σχετικά με τις ιδέες ή κάποια μελοντικά κολληματα που σίγουρα θα έχουμε δεν νομίζω να ναι πρόβλημα....

μέχρι στιγμής εχουμε βρει 2 ιδέες με τα παιδιά και θα ήθελα τη γνώμη σας γι αυτές αλλά και καινούργιες ιδέες...

η δική μου είναι να φτιάξουμε ενα πρόγραμμα και καλά χρησιμο όπως είναι το επιστημονικό calculator...

άλλη μια που έχει ένα άλλο παιδί ειναι μέθοδο επίλυσης του κύβου rubic...

ευπρόσδεκτοι όλοι!!!!

Δημοσ.
η δική μου είναι να φτιάξουμε ενα πρόγραμμα και καλά χρησιμο όπως είναι το επιστημονικό calculator...

Σε command line?

Και όλο αυτό απλά για να περάσετε το μάθημα?

Δημοσ.

είμαι πρωτοετής στο μηχανικών πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων αιγαίου.

στο μάθημα της σχεδιάσης και υλοποίησης λογισμικού μας πρότειναν να φτιάξουμε 4μελής ομάδες οι οποίες θα φτιάξουν απο ένα πρόγραμμα στη γλώσσα c ως εργασία.

απο αυτές θα προκριθούν μόνο όσες αξίζουν κατα την παράδοσή τους στη καθηγήτρια.

απο αυτές θα επιλεγούν 5 εργασίες και θα δώσουν στους κατόχους τους το βαθμό τους οπου με τον οποίο θα περάσουν το μάθημα....

θα ήταν αρκετά υπερβολικό να ζητήσω έτοιμη εργασία όπως επίσης και μ******α διότι γουστάρω πολύ τέτοια σκηνικά απο τότε που με θυμάμαι... μια μικρή βοήθεια σχετικά με τις ιδέες ή κάποια μελοντικά κολληματα που σίγουρα θα έχουμε δεν νομίζω να ναι πρόβλημα....

μέχρι στιγμής εχουμε βρει 2 ιδέες με τα παιδιά και θα ήθελα τη γνώμη σας γι αυτές αλλά και καινούργιες ιδέες...

ευπρόσδεκτοι όλοι!!!!

φτιαξτε ενα προγραμμα που να αποδεικνυει οτι το 1.000.000.002 ειναι αθροισμα 2 πρώτων

θα δεχεται για είσοδο αυτο τον αριθμο και θα ψαχνει! ^_^

Δημοσ.
Σε command line?

Και όλο αυτό απλά για να περάσετε το μάθημα?

αχα!! γιατί όχι???!! εμένα μαρέσει!!

όταν λες σε command line???

αν εννοεις τον κωδικα ναι... ολόκληρος ο κώδικας ενός προγράμματος...

δεν κάνω τις διαδικασίες μεταγραφής για προσωπικούς λόγους αν και μπορούσα....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:37 ----------

φτιαξτε ενα προγραμμα που να αποδεικνυει οτι το 1.000.000.002 ειναι αθροισμα 2 πρώτων

θα δεχεται για είσοδο αυτο τον αριθμο και θα ψαχνει! ^_^

δεν σε έπιασα βρε αδερφέ!!

Δημοσ.

Ιδεα, ενα μενου σε console. Ευκολο ακουγετε αλλα ειναι αρκετα δυσκολο* στην υλοποιησει.

Τσεκαρε ενα παραδειγμα

post-103086-129063033516_thumb.jpg

να και το exe Lol.zip

Και τον κωδικα μπορω να σου δωσω, αλλα θα σου ειναι αχρηστος;)

*Δυσκολο για 4 ατομα και το google μπααααααα....

Δημοσ.
Ιδεα, ενα μενου σε console. Ευκολο ακουγετε αλλα ειναι αρκετα δυσκολο* στην υλοποιησει.

Τσεκαρε ενα παραδειγμα

[ATTACH]21760[/ATTACH]

να και το exe [ATTACH]21761[/ATTACH]

Και τον κωδικα μπορω να σου δωσω, αλλα θα σου ειναι αχρηστος;)

*Δυσκολο για 4 ατομα και το google μπααααααα....

:lol: αν και δεν καταλαβα ακριβως την ιδεα σου και θα θελα να μου την εξηγήσεις κάπως παραπάνω δες και το αρχειάκι γιατί μου βγάζει σφάλμα και ξαναστείλτο!!

Δημοσ.

Κάντε κάτι απλό παιδιά, ίσως ένα ATM , ένα κατάστημα, πρόγραμμα διαχείρισης δεδομένων στρατού... Είμαι σίγουρος ότι η καθηγήτριά σας θα θέλει πρώτα να δει τι γνώσεις αποκτήσατε και μετά την ιδέα που υλοποιήσατε. Οι παράνω ιδέες μπορούν να αξιοποιήσουν πολλά χαρακτηριστικά της γλώσσας C.

Δημοσ.

Δηλαδη μονο 5 εργασιες χ4 ατομα, 20 ατομα θα περασουν το μαθημα? Και αμα ολες ειναι το ιδιο καλες η κακες? Περιεργα πραγματα..

Για ιδεες τωρα,

Αντι για κυβο rubic που δεν ειναι ευκολο να υλοποιηθει σε text περιβαλλον, θα προτεινα ενα προγραμμα sudoku solver. Ευκολα απεικονιζεται σε text περιβαλλον και το ιδιο ευκολα μπορεις να κανεις εισαγωγη-εξαγωγη προβληματων λυμενων η για λυση σε αρχειο κειμενου.

Αυτο απαιτει σχετικα λιγες γνωσεις πανω στη γλωσσα. Μπορειτε δηλαδη να το κανετε ακομα και αν δεν καταλαβαινετε γρι απο pointers

Αν θελετε κατι και καλα "χρησιμο", μια εφαρμογη διαχειρισης συλλογης βιβλιων, βιντεοκασετων, cd η οτιδηποτε αλλο, με λιστες (δηλαδη θες pointers εδω) και αρχεια κειμενου για αποθηκευση/φορτωση δεδομενων ειναι κατι αρκετα κλισε, παραμενει ομως καλη επιλογη γιατι περιλαμβανει πιο πολλα στοιχεια της γλωσσας. Επισης θα ειναι πιο μεγαλο σε μεγεθος

Αναλογα με το ποσο προχωρημενο ειναι το μαθημα λοιπον εχετε διαφορες επιλογες.

Δημοσ.
Δηλαδη μονο 5 εργασιες χ4 ατομα, 20 ατομα θα περασουν το μαθημα? Και αμα ολες ειναι το ιδιο καλες η κακες? Περιεργα πραγματα..

Για ιδεες τωρα,

Αντι για κυβο rubic που δεν ειναι ευκολο να υλοποιηθει σε text περιβαλλον, θα προτεινα ενα προγραμμα sudoku solver. Ευκολα απεικονιζεται σε text περιβαλλον και το ιδιο ευκολα μπορεις να κανεις εισαγωγη-εξαγωγη προβληματων λυμενων η για λυση σε αρχειο κειμενου.

Αυτο απαιτει σχετικα λιγες γνωσεις πανω στη γλωσσα. Μπορειτε δηλαδη να το κανετε ακομα και αν δεν καταλαβαινετε γρι απο pointers

Αν θελετε κατι και καλα "χρησιμο", μια εφαρμογη διαχειρισης συλλογης βιβλιων, βιντεοκασετων, cd η οτιδηποτε αλλο, με λιστες (δηλαδη θες pointers εδω) και αρχεια κειμενου για αποθηκευση/φορτωση δεδομενων ειναι κατι αρκετα κλισε, παραμενει ομως καλη επιλογη γιατι περιλαμβανει πιο πολλα στοιχεια της γλωσσας. Επισης θα ειναι πιο μεγαλο σε μεγεθος

Αναλογα με το ποσο προχωρημενο ειναι το μαθημα λοιπον εχετε διαφορες επιλογες.

αμα σκεφτείς ότι ισχύει μόνο για πρωτοετής....

ότι πατάμε γύρω στα 40 άτομα-και πολλά λέω- απο τους πρωτοετής....

μάλλον όχι και τόσο παράλογο...

να κινήσει λίγο το ενδιαφέρον θέλει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:50 ----------

Κάντε κάτι απλό παιδιά, ίσως ένα ATM , ένα κατάστημα, πρόγραμμα διαχείρισης δεδομένων στρατού... Είμαι σίγουρος ότι η καθηγήτριά σας θα θέλει πρώτα να δει τι γνώσεις αποκτήσατε και μετά την ιδέα που υλοποιήσατε. Οι παράνω ιδέες μπορούν να αξιοποιήσουν πολλά χαρακτηριστικά της γλώσσας C.

επειδή με τα παιδιά το χουμε το θέμα θα θελα να το πάμε λιγο παραπάνω...

σαφώς και αν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι "τρελο" θα πάμε στα σίγουρα...!!:-D

Δημοσ.

ευπρόσδεκτοι όλοι!!!!

φτιαξε ενα συστημα διαχειρισης προιοντων για τον "καραπιαλη" που εχει το ψιλικατζιδικο στην γοργυρας... χεχε

Δημοσ.

ευκολο :-)

http://en.wikipedia.org/wiki/AKS_primality_test

The algorithm determines whether a number is prime or composite within polynomial time

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:36 ----------

δεν σε έπιασα βρε αδερφέ!!

Goldbach's conjecture

Every even integer greater than 2 is a Goldbach number, a number that can be expressed as the sum of two primes.

http://en.wikipedia.org/wiki/Goldbach%27s_conjecture

Δημοσ.
ευκολο :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:36 ----------

αν ήταν και στα ελληνικά θα με βοηθούσες πάρα πολύ!!

Δημοσ.

Το έχω... Επαναλαμβάνω δεν το είχα τελειοποιήσει και έχει ατέλειες... Και ο τρόπος σκέψης που το έκανα είναι λάθος και έτσι δεν έχω υλοποιήσει όλες τις πιθανές περιπτώσεις ώστε να λύνει και τα πιο δύσκολα sudoku.. ωστόσο αυτά που είναι πιο εύκολα πχ στο easy αυτής της σελίδας τα λύνει όλα..!

Αν θες μπορώ να σου δώσω και κάποια κομμάτια κώδικα που ίσως κολλήσεις όπως για την τύπωση του sudoku σε γραμμές στείλες κλπ (που δεν είναι πολύ δύσκολο) ή για να διαβάζει τις τιμές από τα γνωστά στοιχεία ενώς sudoku που θες να λύσεις..

Ακόμη υπάρχουν σελίδες που μπορείς να βρεις τον (σωστό) τρόπο σκέψης και διάφορες τακτικές για την επίλυση οποιουδήποτε sudoku τις οποίες και θα πρέπει να υλοποιήσεις στο πρόγραμμά σου..

Sudoku_solve.zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...