yincyun Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Το έχω... Επαναλαμβάνω δεν το είχα τελειοποιήσει και έχει ατέλειες... Και ο τρόπος σκέψης που το έκανα είναι λάθος και έτσι δεν έχω υλοποιήσει όλες τις πιθανές περιπτώσεις ώστε να λύνει και τα πιο δύσκολα sudoku.. ωστόσο αυτά που είναι πιο εύκολα πχ στο easy αυτής της σελίδας τα λύνει όλα..! Αν θες μπορώ να σου δώσω και κάποια κομμάτια κώδικα που ίσως κολλήσεις όπως για την τύπωση του sudoku σε γραμμές στείλες κλπ (που δεν είναι πολύ δύσκολο) ή για να διαβάζει τις τιμές από τα γνωστά στοιχεία ενώς sudoku που θες να λύσεις.. Ακόμη υπάρχουν σελίδες που μπορείς να βρεις τον (σωστό) τρόπο σκέψης και διάφορες τακτικές για την επίλυση οποιουδήποτε sudoku τις οποίες και θα πρέπει να υλοποιήσεις στο πρόγραμμά σου.. θα με βοηθούσες πάρα πολύ αν μου το έστελνες ώστε να μη φάμε παραπάνω χρόνο για την "καβάτζα" ώστε να αφιερωθούμε στο κύριο πρόγραμμα... αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια πολυαριθμομηχανή.... και το ξεκινήσαμε χθες βράδυ... αλλά ψάχνουμε παράλληλα και για άλλα προγράμματα ώστε αν κατι δεν πάει καλά με αυτό γιατί ειναι αρκετά μεγάλο να μην μείνουμε... Υ.Γ. πολύ καλό το sudoku..!!
Dark_Sage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ευκολο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:36 ---------- σωστος ο παιχτης! ο μονος που με επιασε! επιμενω εγω παντως σαν ιδεα για την εργασια: φτιαξτε ενα προγραμμα που να αποδεικνυει οτι το 1.000.000.002 ειναι αθροισμα 2 πρώτωνθα δεχεται για είσοδο αυτο τον αριθμο και θα ψαχνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.