Προς το περιεχόμενο

24ωρη λειτουργία pc

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες εχω ένα pc που δουλεύει ασταμάτητα ώμος τα βράδια που δεν το λειτουργό η κάρτα γραφικών μου βγάζει θόρυβο:fear:.

Μήπως γίνετε να το βάζω σε κάποια λειτουργία που να σταματάει ι κάρτα γραφικών :-) (που δεν θα δουλεύει η οθόνη και να ελατώνετε το pc στην λειτουργία ώμος να λειτουργεί κανονικά?

Δημοσ.

Κατέβασε τις στροφές από το ανεμηστήρι της κάρτας γραφικών με το Riva Tuner,αν σε παίρνει από θερμοκρασίες φυσικά.

Δημοσ.

Φίλε καλό ακούγεται το προγραμματάκι αλλά εγώ ζητούσα κάτι άλλο που είναι κάτι το απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρει κανένας.

Ζητούσα κάτι που όταν δεν λειτουργό το pc για 5 λεπτά π.χ. που έχω κάνει να απενεργοποιείτε η οθόνη να σταματάει και ι κάρτα γραφικών ι να ελαττώνετε

Δημοσ.

Να βάλεις να κλείνει η οθόνη γίνεται αλλά δεν γίνεται να σταματάει να δουλεύει η κάρτα γραφικών.

Δοκίμασε με το προγραμματάκι που σου είπα να ρίξεις τις στροφές.

Δημοσ.

Στην τελική μπορείς ακόμα και να αποσυνδέσεις τον ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών σου.

Αλλά δεν είναι καθόλου βολικό σε σχέση με αυτό που αναφέρει ο d3m0n. Με την πρoϋπόθεση όμως ότι υποστηρίζεται απ' την κάρτα σου. Ποια έχεις btw;

Δημοσ.

Έχω την GeForce 8600GT της Biostar.

Το πρόγραμμα το κατέβασα αλλά δεν μπόρεσα να το λειτουργώ και απόλυτα για να κάνω αυτό που ζητώ

Δημοσ.
αλλά δεν μπόρεσα να το λειτουργώ και απόλυτα για να κάνω αυτό που ζητώ

Εννοώντας; Βρήκες τη ρύθμιση για τις στροφές του ανεμιστήρα;

Δημοσ.

Επίσης αν θυμάμαι καλά μπορείς να ορίσεις ένα shortcut που όταν το πατάς, μαζί με τις στροφές του ανεμιστήρα να πέφτει και η συχνότητα πυρήνα/μνήμης της κάρτας.

Δημοσ.

Το βρήκα θα κάνω μερικές δοκιμασίες με το πρόγραμμα και θα το ρυθμίσω κατάλληλα με τις απαιτείς μου και πάλι thanks μάγκες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...