Mik-1-s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Χαίρεται. Ψάχνω ένα αντάπτορα ο οποίος να βγάζει αρσενικό για καλωδιοταινία ata και να καταλήγει σε αρσενικό για καλωδιοταινία ata. Αν κάποιος ξέρει κάποιο κατάστημα που να το πουλάει αυτό ή να έχει, θα με ευχαριστούσε ιδιαίτερα
Mik-1-s Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχει πουθενά. Μέχρι και ebay έψαξα αλλά τίποτα.
Mik-1-s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Πήρα αυτό http://global.ebay.com/USB_20_to_SATA_IDE_Hard_Drive_Cable_Adapter_Converter/330374243613/item και θέλω συνδέσω μια καλωδιοταινία για να δω αν μπορώ να συνδέσω 2 δίσκους απάνω. Το θέμα είναι ότι το εξάρτημα αυτό βγάζει θηλυκό και εγώ θέλω να μου βγάζει αρσενικό για να συνδεθεί η καλωδιοταινία απάνω γι'αυτό θέλω και τον αντάπτορα αυτόν.
disqualified Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 δεν ειχε στο eshop καρτα PCI να βγαζει ide controller;
Mik-1-s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το πήρα το άλλο για το laptopακι που έχω για τις εξωτερικές μου δουλειές και απλά μπήκα στον σβούρο να δω αν σηκώνει την πατέντα αυτή.
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 έχω την υποψία ότι -έτσι απλά- δεν υποστηρίζει δύο κανάλια ΑΤΑ (αλλιώς λογικά θα έβγαζε σε αρσενικό) Τα specs του τί λένε;
Mik-1-s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Και εγώ αυτό πιστεύω αλλά δεν έχω τίποτα να χάσω. Απλά αν δεν βρω αυτό τον converter, θα μείνει ανεξιχνίαστο άλλο ένα μυστήριο.... :Ρ
lion2486 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 εγώ οταν είχα χρειαστεί να φτιάξω μια προέκταση για IDE πήρα καλώδιο και φυσάκια από την ομόνοια και το έφτιαξα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.