Προς το περιεχόμενο

σκληρος-μητρικη

mitsakos_18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω μια ερωτηση. εχω ενα pc και θα αλλαξω μητρικη αλλα θα αφησω τον παλιο σκληρο. για την ακριβεια θα αλλαχθουν τα παντα εκτος του σκληρου.

και τωρα η ερωτηση,οταν τα συνδεσω και βαλω το pc σε λειτουργια θα τρεξουν κανονικα τα windows ή πρεπει να κανω format?

ειμαι λιγο ασχετος..:o:o:o

ευχαριστω......

Δημοσ.

οχι δε θα τρεχουν κανονικα γιατι θα εχουν μεινει μεσα οι παλιοι drivers.

κανε ενα backup οτι χρειαζεσαι και ριξε ενα φορματ..

δε ειναι και τοσο μεγαλη διαδικασια

Δημοσ.

Για ποιο λειτουργικό μιλάμε;

Τα 7 έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν το νέο υλικό και να κατεβάσουν τους οδηγούς που πρέπει; Αν ναι, απεγκατάσταση των προηγούμενων δε θα χρειάζεται;

Δημοσ.

Format φιλε μου.

Τα chipset των μητρικων ειναι διαφορετικα και δε νομιζω να κατσει η πρωτη εγκατασταση πανω στην νεα μητρικη.

Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο φορματ απο μενα...:-)

Δημοσ.

Στα win vista/7 δεν υπάρχει αυτός ο ηλίθιος περιοριμός του chipset.

Αν έχεις ένα από τα παραπάνω λειτουργικά, θα παίξει κανονικά η εγκατάσταση του παλιού σκληρού στο νέο hardware.

Αν έχεις XP, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τους drivers της μητρικής πριν κάνεις την αλλαγή και πιθανόν να boot-άρει.

Δημοσ.
Kαι παλι φορματ απο μενα...:P

Δεν ειναι τπτ πουδαιο. Θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Γιατί ρε πόντιε να κάνει format άμα δεν χρειάζεται;

Δηλαδή αν δεν κάνει δεν θα έχει το κεφάλι του ήσυχο;

Για να ρωτάει πιθανότατα δεν θεωρεί απλή την όλη διαδικασία -backup-ξανά σετάρισμα του σύμπαντος κλπ.

Δημοσ.
Εγώ πάντως συνεχίζω να αναρωτιέμαι.. :Ρ

Αν έχεις σύγχρονο λειτουργικό, βγάλε τον σκληρό σου και βάλτον σε ένα άλλο Pc primary, να σου φύγουν οι όποιες απορίες.

;p

Δημοσ.

Μωρέ καταλαβαίνω (εν μέρει)..

Το θέμα είναι πώς γίνεται η διαδικασία. Δηλαδή αν το πρώτο σύστημα έχει ATi και το δεύτερο nVIDIA, τι θα παιχτεί; Θα κάνει απεγκατάσταση των οδηγών της ATi, ή όχι;

Δηλαδή conflicts και τα συναφή γιοκ;

Δημοσ.

Οκ liοpyr ...

Oτι θα bootαρει ειναι το μονο σιγουρο.Δε το φοβαμαι αυτο.

Το θεμα ειναι μην εχει τπτ κοληματα. Δε ξερω αν το εχεις δοκιμασει αυτο που προτεινεις να κανει.

Εμενα μου χουν πει ατομα που το καναν πως ειχαν κοληματα που και που.

Οχι τπτ σπουδαιο ρε παιδακι μου αλλα μια στο τοσο.

Εγω για καλυτερα το λεω. Αν αυτος το εχει τρομερο κατορθωμα ενα φορματ μπορει να μεινει κι ετσι.

:-)

Δημοσ.
Οκ liοpyr ...

Oτι θα bootαρει ειναι το μονο σιγουρο.Δε το φοβαμαι αυτο.

Το θεμα ειναι μην εχει τπτ κοληματα. Δε ξερω αν το εχεις δοκιμασει αυτο που προτεινεις να κανει.

Εμενα μου χουν πει ατομα που το καναν πως ειχαν κοληματα που και που.

Οχι τπτ σπουδαιο ρε παιδακι μου αλλα μια στο τοσο.

Εγω για καλυτερα το λεω. Αν αυτος το εχει τρομερο κατορθωμα ενα φορματ μπορει να μεινει κι ετσι.

:-)

Tι είδους κολλήματα;

To έχω δοκιμάσει παλιότερα σε αλλάγή μητρικής από p35 σε 780i και τα Vista έπαιξαν άψογα.

Τα κάποια κολλήματα που μπορεί να έχει κάποιος μία στο τόσο, μπορεί να οφείλονται σε ένα εκατομύριο λόγους, που υπάρχει πιθανότητα να προκαλούν το πρόβλημα.

Εδώ δεν υπάρχει καν υποψία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...